• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

$147ja6.gif$147ja6.gif$147ja6.gif$147ja6.gif$147ja6.gif$147ja6.gif

ya iki muhabet edelim diye çiçek bahçesine çevirdim burayı ama gelmiyorsunuz

Enerjine bayıldım :) biraz geç gördüm yemek yiyordum o saatte masayı toplamak yıkamak baya zaman alıyor yoksa kesin gelirdim cnm ...

Hahaha süpersiniz siz yaa yüzümde kocaman bi gülümse oluştu içim açıldı yaw :))

yeter cim o kadar özenmiş topiği çiçek bahçesine çevirmiş yalnız bırakmak olmazdı..ben de kurtlar vadisi eşliğinde sizınlayımm:16::16::16:keyfim pek yerinde Benkayranın miss kokulu prensesleriyle bütün gün aşk yaşadık:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16::16: :16::16::16:ama geçirdiğim en kısa gündüü...çabucak geçti zaman:19::19::19::19::50::50::50:

herkes nerelerde kızlaarr...geçmişi okumaya hiç enerjim yok:100::100:....özet geçiverin mümkünse canlarımm:40::40::40:

kızlar teşekür ederimmmmm yatmadan bakim size dedim HADİ İYİ GECELER RÜYANIZDA HEP GÜZEL ŞEYLER GÖRÜN :54::54::54::54::54::54::54:

günaydıınn canlar...
herkes için hayırlı bi gğn olsun inşallah..
hayırlı cumalar..

günaydın cancağızlarım bi kaç gün gezdim diye sanırsam hasta oluyorum:2::2::2:
eyyy grip gelirsen çekeceğin var elimden bi daha düşün:1:

Son düzenleme:
sanada hayırlı cumalar canım..

günaydın tatlım hazır açılmış topiğe gelmekte pek keyifli havalandırılmış derlenmiş toplanmış miss gibi mis:1:

Ahaah valla bi yatağımı bi de mutfağımı topladım. Tüm enerjimi topicime verdim. Derledim topladım havalandırdım sildim süpürdüm. Daha evdeki ütüler duruyo yani düşün ben bunları yaptım:52:

Back