sağol kuzum...
Imzam bugün bana ayrı bir hava ve güzellik veriyor...
Cumhuriyetimiz sayesinde daha bi kadın hissediyorum başka türlü bir yönetim şeklinde kadın olduğumuzu bile unutabilirdik...
Atatürk e ve silah arkadaşlarına çok şey borçluyuz mekanları cennet olsun..
Sanada en kocamamınından günaydın...
eşim cmrts günü çok kötü grp olduğu için acile gitmişdik günlerdir adam çok fenaydı bu gün azıcık toparlandı ama gribini bana geçirmiş çok fenayım nefes alamıyorum GRİP MESİMİNİ AÇMIŞ BULUNUYORUM artık ağutosa kadar giribim geçmez DAİMİ DOSTUM GRİP EVİMDE
MAdem sen koydun bunlarda benden diyip bende koyuyorum foto fotoları:)
Eki Görüntüle 842377 Eki Görüntüle 842378
Cumhuriyet'imiz 90 yaşında dim dik ayakta
29 ekim Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun kızlar
cumhuriyetimizin 90.yıl dönümü kutlu olsun arkadaşlar daha nice 90 lı yıllara
Eki Görüntüle 842727 Eki Görüntüle 842728 Eki Görüntüle 842729 Eki Görüntüle 842730
iyi eğlenceler şekerim Herkese çok çok selamBugün ilk doğan bebeklerimizden elifnaz ı görmeye gitcem şimdilerde kocaman oldu tabiki...
Öğlen kaçıcam akşama dönerim anca...
Geçmiş olsun Yterciimm..iyi bak kendinee bal zencefil limon karışımlı limonata sabah akşam içmeye devam et birkaç günde toparlarsınn bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor ..yan etkisi olmayan tek baharat zencefil...hamilelelere bile mide bulantısı için tavsiye ediliyoreşim cmrts günü çok kötü grp olduğu için acile gitmişdik günlerdir adam çok fenaydı bu gün azıcık toparlandı ama gribini bana geçirmiş çok fenayım nefes alamıyorum GRİP MESİMİNİ AÇMIŞ BULUNUYORUM artık ağutosa kadar giribim geçmez DAİMİ DOSTUM GRİP EVİMDE
Hayırlı olsun canım yeni tedavin ..rahimdeki sıkıntın neydi canımm histereskopi ile tesbit mi edilecek tedavi mi :44::44::44:bende bunu merak ediyordum
hani histerskopiden sonra ne zaman yaptırmam gerektiğini bilmiyordum
gerçi doktora soracaktım
çok sağol o zaman haziranda yaptırayım
merhaba kızlar herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun
kızlar transferimi oldum inci tanelerimi aldım geldim çok şükür.
başka bir ilde transfer olduğum için size yazmam geç oldu.
dün hastaneye gittim. saat 1 de merkezde ol dediler çıktık ordan.
sonra tel geldi merkezden. doktorum aradı. ben sana sormadan tek embriyo çözdürdüm sence napalım diye.
zaten benim sadece 2 tane embriyom kaldı ve onlar dondurulmuştu.
bende 2 tane isterim dedim. dr ilk denemen tek koyalım falan dedi ama zaten ben 2. denemede tek embriyo istemem daha fazla olsun isterim dedim ve 2 tanede karar kıldık.
neyse 5 buçuk gibi transferimi oldum çıktım.
2 tane blast embriyo transfer edildi.
dr um tek koyacaktık yaa ikiz olacak korkuyorum dedi. bende, bizde seviniriz dedim
transferin çok iyi geçtiğini söyledi.
şimdi sabırsızlıkla test günümü bekliyorum.
maşallah subhanallah canımm hayırlı olsun transferinn iki embriyon göbüşünde bebiş kucağında evlat olsun inşaallah..hangi merkezde yaptırıdn işlemi
sonra tel geldi merkezden. doktorum aradı. ben sana sormadan tek embriyo çözdürdüm sence napalım diye.
bende 2 tane isterim dedim. dr ilk denemen tek koyalım falan dedi ama zaten ben 2. denemede tek embriyo istemem daha fazla olsun isterim dedim ve 2 tanede karar kıldık.
dr um tek koyacaktık yaa ikiz olacak korkuyorum dedi. bende, bizde seviniriz dedim
hadi hayırlısı canım inşallah rabbim gönlüne göre verir ikiz annesi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?