Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet kuzum eğer bu gün kadın olarak haklarımız varsa bunu atamıza borçluyuz

eşim cmrts günü çok kötü grp olduğu için acile gitmişdik günlerdir adam çok fenaydı bu gün azıcık toparlandı ama gribini bana geçirmiş çok fenayım nefes alamıyorum GRİP MESİMİNİ AÇMIŞ BULUNUYORUM artık ağutosa kadar giribim geçmez DAİMİ DOSTUM GRİP EVİMDE

Geçmiş olsun cnm yeni grip olduysan bol bol c vitamini al bende tam grip olmak üzereydim meyveler beni kurtardı çok şükür ...

Son düzenleme:
Ben bügün gene yokum. Bebek mevlidimiz var. Herkesin Bayramı'nı kutlamak için bi girdim. Cumhuriyetimiz daha nice 90 kar görsün inşallah.

MAdem sen koydun bunlarda benden diyip bende koyuyorum foto fotoları:)

Eki Görüntüle 842377 Eki Görüntüle 842378

bidiqperge benim kızım bunların hazır olanına bir keresinde arkadaş getirdi ondan sonra müptela oldu, ben de kalıplarını almıştım yapıcaktım ama acaba kızımın istediği tatta olacak mı diye düşünüyordum.Ama senin buraya koyduğun resimler kızımın sevdiklerinin aynısı
Tarifini hemmen aldım, e bide teşekkür edeyim dedim bari

merhaba kızlar herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun

Son düzenleme:
Bugün ilk doğan bebeklerimizden elifnaz ı görmeye gitcem şimdilerde kocaman oldu tabiki...
Öğlen kaçıcam akşama dönerim anca...
iyi eğlenceler şekerim Herkese çok çok selam...umarım asi prensesle güzel vakit geçiririsniz sevdirtir bu sefer kendisini minnak TOMAAA

Geçmiş olsun Yterciimm..iyi bak kendinee bal zencefil limon karışımlı limonata sabah akşam içmeye devam et birkaç günde toparlarsınn bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor ..yan etkisi olmayan tek baharat zencefil...hamilelelere bile mide bulantısı için tavsiye ediliyor

bende bunu merak ediyordum
hani histerskopiden sonra ne zaman yaptırmam gerektiğini bilmiyordum
gerçi doktora soracaktım
çok sağol o zaman haziranda yaptırayım
Hayırlı olsun canım yeni tedavin ..rahimdeki sıkıntın neydi canımm histereskopi ile tesbit mi edilecek tedavi mi :44::44::44:

kızlar transferimi oldum inci tanelerimi aldım geldim çok şükür.
başka bir ilde transfer olduğum için size yazmam geç oldu.
dün hastaneye gittim. saat 1 de merkezde ol dediler çıktık ordan.
sonra tel geldi merkezden. doktorum aradı. ben sana sormadan tek embriyo çözdürdüm sence napalım diye.
zaten benim sadece 2 tane embriyom kaldı ve onlar dondurulmuştu.
bende 2 tane isterim dedim. dr ilk denemen tek koyalım falan dedi ama zaten ben 2. denemede tek embriyo istemem daha fazla olsun isterim dedim ve 2 tanede karar kıldık.
neyse 5 buçuk gibi transferimi oldum çıktım.
2 tane blast embriyo transfer edildi.
dr um tek koyacaktık yaa ikiz olacak korkuyorum dedi. bende, bizde seviniriz dedim
transferin çok iyi geçtiğini söyledi.
şimdi sabırsızlıkla test günümü bekliyorum.

maşallah subhanallah canımm hayırlı olsun transferinn iki embriyon göbüşünde bebiş kucağında evlat olsun inşaallah..hangi merkezde yaptırıdn işlemi

maşallah subhanallah canımm hayırlı olsun transferinn iki embriyon göbüşünde bebiş kucağında evlat olsun inşaallah..hangi merkezde yaptırıdn işlemi

amiiiinn canım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. antalya tüp bebekte yaptırdım canım.

hadi hayırlısı canım inşallah rabbim gönlüne göre verir ikiz annesi olursun

Ohhh iyi geçmesine sevindim en kısa zamanda bebiş haberleri alman nasip olur inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…