aa havuz yapcaklar anladım hadi hayırlısı cnm inşallah kaliteli tek taşların olur.. mayısta his. yaptırcaksan hazıranda hemen tüp yaptır cnm histereskkopin tutunmaya yardımcı olur o zamankızlar benim sadece bir yumurtam oluyo o yüzden havuz sistemi diyorlar
birde donmuşlar yada taze embriyo ikiside denenmiş olacak inşallah olur
şubatta opu mayısta histerskopi
haziran yada temmuzda transfer inşallah rahmimde sorunlar var ilki o yüzden tutmadı
biraz uzun sürecek ama olsun inşallah hepimiz bebişlerimize tez zamanda kavuşuruz:26:
ooooooo daha çok varmış cnm adetine 2 gün kala filan alırsın randevu tüp bebek oldugu içn sorun çıkmıyo merak etme.kasımın 18ii cnm
aa havuz yapcaklar anladım hadi hayırlısı cnm inşallah kaliteli tek taşların olur.. mayısta his. yaptırcaksan hazıranda hemen tüp yaptır cnm histereskkopin tutunmaya yardımcı olur o zaman
cnm histereskopiden sonraki ilk adetinde yaparsan faydalı olur ..içerideki yapılan işlemlerden sonra yeni hücreler olusuyomuş o sırada transfer olursan yani ora tamamen iyileşmeden olursan embriyo o işlem yapılan yerelere yapışıomuş. umarım anlatabildim :)) bana dr öyle demişti:)bende bunu merak ediyordum
hani histerskopiden sonra ne zaman yaptırmam gerektiğini bilmiyordum
gerçi doktora soracaktım
çok sağol o zaman haziranda yaptırayım
cnm histereskopiden sonraki ilk adetinde yaparsan faydalı olur ..içerideki yapılan işlemlerden sonra yeni hücreler olusuyomuş o sırada transfer olursan yani ora tamamen iyileşmeden olursan embriyo o işlem yapılan yerelere yapışıomuş. umarım anlatabildim :)) bana dr öyle demişti:)
biz hergün yatıoz valla hava atmak gibi olsaın amasağol canım
kızlar tabii yarın yatacaksınız
ben yarın bayramda görevliyim
gideyimde bıyıklarımı alayım
sizleri öper hepinize tek tek iyi geceler dilerim
rüyanızda dopacak bebeklerinizi görün inşallahh
anladık cnm merak etme:)))dopacak neyse doğacak bebekleriniz kızlar siz anladınız onu
canım hemde bayram öncesi öylemi...
çok zor geçmiştir o bayram sana...
Rabbim beterinden korusun bunda bile şükredilecek bişeyler bulabiliyorum gebe kalıp 6 aylıkken ikizlerini kaybeden yine son 2 ayında bebeğini kaybeden hatta bu topikle ilgisi olmayan ama uzaktan bildiğim kk daki bir arkadaşın ikinci çocuğunu doğururken vefat etmesine kadar o kadar çok şey gördüm ki buna bile şükür diyorum bu erken bir kayıp evet kayıp olması üzsede Rabbim beterinden korusun seni ve bizleri...Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...
öyle evet bende kaybettm 5.5 aylıkken ikizlerimi tabıkı o dahada kötüydü ama artık çok yoruldum yıprandım umutlarım bitiyor artık çok korkuyorum
öyle evet bende kaybettm 5.5 aylıkken ikizlerimi tabıkı o dahada kötüydü ama artık çok yoruldum yıprandım umutlarım bitiyor artık çok korkuyorum
atam teşekürlerrrrrrrrrrrr
HERKESE GÜNAYDINALRR
EGUNALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL tızım ahrikasın sen
günaydın canım...
Du bi bakiimmm nerem harika kız nolduuuu
sen ahrikasın zaten ama bu gün imzan başka bir harikaaa
hepinize kocamannn gunaydin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?