• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

işin gerçeği ben öyle kilo aldım
artık boş günlerimde de 7.30 da kalkıyorum
yürüyüşe gidiyorum sonra gelip
kahvaltı yapıyorum
bazen hızlıdan yapmam gerekiyor kahvaltıyı
hemen sütle nesfit yapıyorum okulada aldım bir tane
biraz tembellikten uzaklaştım
inşallah da devam eder
bugün alışveriş yaptım yarın bayram kıyafetlerim olmuyordu ilk defa alışverişten mutlu ayrıldım:16:
ben de alim cnm nesfit ne zararı olcak ki başlayım.alışverişten mutlu ayrıldıgına sevindim..yürüyüşü de güya kalvaltı yapıp öyle çıkın diolar ama tam bilmiom doğruluğunu?

caanım ben değildim bilgi isteyeenn:52:
bukezolsun arkadaşımızdı:9::9:
bu arada siz aranızda paslaşırken arkadaş gitti
benimle diyet konuşuyordun:52:
aynen katırstırdım şimdi farkettim düzeltim dedim sen msj yazmışssın:))))

ama olmazkiiiii ya diyetteyiz diyoruz :22::22:
tarifini alayım :3:çok güzel görünüyolarr:56::56::56::56:

olsun canım bunlardan bişi olmaz 250gr kadar tereyağ var o kadar:1::1::1:
1 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı mısır nişastası
250 gr tereyağ
1 paket vanilya
Aldığı kadar un

ben de alim cnm nesfit ne zararı olcak ki başlayım.alışverişten mutlu ayrıldıgına sevindim..yürüyüşü de güya kalvaltı yapıp öyle çıkın diolar ama tam bilmiom doğruluğunu?

aynen katırstırdım şimdi farkettim düzeltim dedim sen msj yazmışssın:))))

ben çok fazla acıkmıyorum benim amacım sabah yürüyerek
metobolizmayı hızlandırmak ve yararı oldu
iki günde tuvalete çıkan ben artık günde iki defa çıkıyorum :17:
bu bile benim için önemli
inşallah aralığa kadar 10 kilo taransfere kadar da 20 kilo
ben şubatta ki yumurtaları donduracam hazirandaki tazelerle birlikte transfer ettirecem
yani haziranda transferim olacak:34::16:

ben şubatta ki yumurtaları donduracam hazirandaki tazelerle birlikte transfer ettirecem

Bişi sorucam neden o kadar bekliyorsunki? Bi sorun mu var?

canım ya kıyamam valla tedavilerde böylesine ben çok üzülüyorum ..:5:
kendimd eyaşadım hoş ben 2 aylık kendiliğinden olan gebeliğim düştü tabiki onada çok üzülmüştüm daha yeni evliydim evlat hasretim
yoktu ama...idrarda pozitifi gördüm kanda öyle ama kaybettim tam 7 haftam biterken..
ona bile ani oldu diye çok sevinmiyodum ama kaybı çok zor oldu...
bidaha kalamadım......
ama taki ilk aşılamam tuttu 84 çıktı ve değerim iki gün sonra sadece 86 oldu kaldı ..
bir hafta sonra kanamayla kimyasal gebeliğim bitti..
ona çok üzülmüştüm iğne ilaç kullandım emek verdim ama oysakii bunun peşine bir daha hamillelik nasip olmadı bilemezdim..
geçti onca yıllar üstünden yinede o 84 aldığım aşılamam kalbimin çarpıntıları aklımdaa....
ne 2.ve 3.aşilamamda nede 3 tüp tedavimde...
şimdi yaşasam daha zor gelir inan mevlam hepimize sağlıklı devam eden gebelikler versin...:16:
seninde mucizen devam etseydi ama ya nasip canınsağolsun canımm:5:

:50: canım benim napalım sağlık olsun. inşallah doğum yaptığında yaşayacaksın o çarpıntıları bir dahaki sefere. inşallah daha fazla bekletmez artık bizi. eşim buna yemek yemek su içmek gibi bak, olana kadar yapacağız, normal, bu işi böyle kabul et diyor. kendisi böyle başa çıkmayı başardı. ilk negatifi aldığımızda ilk kez ağladığını gördüm. bu defa ben çok uykuluydum, salonda uyuyakalmışım o da müzik dinlemiş, üzülmüş biraz ama sabah kalktığımızda iyiydi. Sanırım doğru bakış açısı bu. Paran oldukça, fırsat buldukça deneyeceksin. Bunların devam etmemesinin sebebi sağlıklı olmamasıydı. Dediğin gibi inşallah bir dahakine bebeğimi kucağımıza almamızla sonuçlanır tedaviler...:29:

inşallah doğl yolla gelir bebişin canım :16::16::16:
ne mucizeler okuyoruz :26:

inşallah canım inşallah. keşke daha fazla yorulmasak. yumurtlama kiti alacağım napalım. yine dön başa :)

:50: canım benim napalım sağlık olsun. inşallah doğum yaptığında yaşayacaksın o çarpıntıları bir dahaki sefere. inşallah daha fazla bekletmez artık bizi. eşim buna yemek yemek su içmek gibi bak, olana kadar yapacağız, normal, bu işi böyle kabul et diyor. kendisi böyle başa çıkmayı başardı. ilk negatifi aldığımızda ilk kez ağladığını gördüm. bu defa ben çok uykuluydum, salonda uyuyakalmışım o da müzik dinlemiş, üzülmüş biraz ama sabah kalktığımızda iyiydi. Sanırım doğru bakış açısı bu. Paran oldukça, fırsat buldukça deneyeceksin. Bunların devam etmemesinin sebebi sağlıklı olmamasıydı. Dediğin gibi inşallah bir dahakine bebeğimi kucağımıza almamızla sonuçlanır tedaviler...:29:

inşallah canım inşallah. keşke daha fazla yorulmasak. yumurtlama kiti alacağım napalım. yine dön başa :)

Doğru söylüyorsun canım. Geçiyor öyle ya da böyle. inallah son olur bunlar.

söylerim canım...
bildiğin yıldız kalıp bişi değil yani:1::1:
hı ama senin bi küçük bi büyük yıldızın var o zaman benimkiler tek boy.

MAdem sen koydun bunlarda benden diyip bende koyuyorum foto fotoları:):9:

Eki Görüntüle 842377 Eki Görüntüle 842378
aa çok güzel olmuş cnm versene tarifini.

aaaaaaa o nasıl oluyo cnm ?

canım benim geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun inşallahhh.... Allah birgün seninde kucagını dolduracak inşallahhh.

Yumuşak mı olsun hamuru yoksa sert mi?

şimcik şöyle oluyor...
tereyağ öncelikle oda sıcaklığında cıvısın iyice asla eritmiyorsun...
yumurta ve pudra şekerini çırpıyosun üzerine tereyağını mısır nişatasını ve vanilyasını ekleyip yoğuruyorsun cıvık bir kıvam elde edeceksin sonra azar azar un eklemeye başlıyorsun ve yoğuruyorsun hamur eline ve kaba yapışmayana kadar un ekliyorsun o kıvamı anlarsın mutlaka burda un ölçüsü hamurun kaba ve eline yapışmaması ile belirleniyor...

hı ama senin bi küçük bi büyük yıldızın var o zaman benimkiler tek boy.

aa çok güzel olmuş cnm versene tarifini.

canım benim geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun inşallahhh.... Allah birgün seninde kucagını dolduracak inşallahhh.

Canım 3 yumurttta
2 bardak un
1 bardak şeker
Kabartmaa tozu
vanilya

Yarım bardak sıvı yağ
yarım bardakan biraz fazla da süt konuluyor.

şimcik şöyle oluyor...
tereyağ öncelikle oda sıcaklığında cıvısın iyice asla eritmiyorsun...
yumurta ve pudra şekerini çırpıyosun üzerine tereyağını mısır nişatasını ve vanilyasını ekleyip yoğuruyorsun cıvık bir kıvam elde edeceksin sonra azar azar un eklemeye başlıyorsun ve yoğuruyorsun hamur eline ve kaba yapışmayana kadar un ekliyorsun o kıvamı anlarsın mutlaka burda un ölçüsü hamurun kaba ve eline yapışmaması ile belirleniyor...

Heee annadımmm. Sağol hayatım. Denicem en kısa zamanda. :56:

Canım 3 yumurttta
2 bardak un
1 bardak şeker
Kabartmaa tozu
vanilya

Yarım bardak sıvı yağ
yarım bardakan biraz fazla da süt konuluyor.
ve kakao diosun:) şey cnm sen o kağıt kalıplara koyduktan sonra o kalıpları demir kalıplara mı koyup pişiriyosun? bide ne kadar koyuyosun kagıda yarısı kadar mı?

egunal cok tesekkur ederım hocanın basarı oranları nedır özelikle bizim gibi sebebsiz infertilitede

cnm ne zaman adet oluyon tahmini?

Bişi sorucam neden o kadar bekliyorsunki? Bi sorun mu var?

kızlar benim sadece bir yumurtam oluyo o yüzden havuz sistemi diyorlar
birde donmuşlar yada taze embriyo ikiside denenmiş olacak inşallah olur
şubatta opu mayısta histerskopi
haziran yada temmuzda transfer inşallah rahmimde sorunlar var ilki o yüzden tutmadı
biraz uzun sürecek ama olsun inşallah hepimiz bebişlerimize tez zamanda kavuşuruz:26:

egunal cok tesekkur ederım hocanın basarı oranları nedır özelikle bizim gibi sebebsiz infertilitede

rica ederim...
başarı oranlarını hiç sormadım aslında ama bizler arasında çok gebesi var doğuranlarımızda var...
ben kendi gözlerim doğrultusunda tavsiye ediyorum...

ve kakao diosun:) şey cnm sen o kağıt kalıplara koyduktan sonra o kalıpları demir kalıplara mı koyup pişiriyosun? bide ne kadar koyuyosun kagıda yarısı kadar mı?

cnm ne zaman adet oluyon tahmini?

ay evet aslında bu tarif ok esnek. İster kakao koy ister limon rendesi koy. Ne istersen koyabilirsin. Ondan yazmayı unuttum sanrım. Kağıda yarıdan biraz fazla koyuyorum. Bir ölçüden 12-13 tane cup cake çıkıyor. aslında normal fırın tepsiisine de dizilebilir ama cup cake tepsilerine yerleştirince daha derli toplu oluyor.

Back