Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaahhh ahhhh yarama tuz basma mehtapcım şekerim. Yok hayatım iş arıyorum arıyorum ama bulaıyorum. Kaan kovalanıyor anlayacağın. Biz eşimle gezm özürlüyüz. Koca istanbulda gezecek bi babamı bi de onun annesini bulabiliyoruz. Başka bi yere gittiğimiz yokBen bütün günde evde olunca çok miskinleştim. Hiç irşey yapasım gelmiyor artık. Ki ben öğrenciyken bile çalışırdım. Annemin rahatsızlığı eşimin de askere gidişi nedeniyle bi ayrıldım işten bir ayrıldım. tam 3 sene oldu işsiz kalalı. Bunun 2 senesi anneme baktım. Son 1 senedir de yas sürecinde olmama rağmen hemen toparlanmak içinn hem iş aradım hem de bebek yapmaya çalıştım hiç biri olmadı.
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Doktorda zaten demişti transferden 24 saat sora otobüs seyahatine bile peki diyoruz diye. Artı gerinmenin 3 aydan sonra önemi olduğunu düşünüyorum. Çünkü göbek bağının kopması riski için gerinmeyi yasaklyorlar.
Ya bi de makine de ekmeği nasıl yapıyorsun ben makinenin klavuzundan çıkan tarifleri pek beğenmiyorum. Yavan geliyo bana biraz. :26:
Yok canım ya niye üzesin. Konuşuyoruz işte. Evlenmeden öncede buralardaydım. Yerim yurdum değişmedi. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Canımm yaaa gece gece üzmedim inş seni hayırlısı olsun tatlımm yaaa bence sen birzda eve alıştın sanırım canımm inşşş evde oturmanın sonu bebiş olurr bol bol güzel zaman geçirirsin onunla tatlımm bende 1 senedir evdeyim bi ara çalışıymayı düşündüm ama hevesim kaçtı gezmeye çok lıştım sanırım gelen gidende bitmiyor tabi suan ehliyete gidiyorum öyle iştee şekerim evlenmeden önce nerede oturuyordun şekerimm? bu arada ypıcgın dualrın kabul olsun canım
aa canım sende de mi çikolata kisti çıktı? yumurtalıkta galiba. sıvı birikmesini tedavi etmediler mi? Bir de nereden anladılar sıvı birikmesi olduğunu? laparoskopi mi oldun?
günaydınlarr
günaydın kızlar....
mesele aşık atma meselesi değel yeğen mesele eğlence olsun
tızımmmm sen bu işte aldın başını gittin ben senle aynı katağoride olamam beceriklisin yavrummm
link atsana kız
nerdesiziniz kızlaaarrrr:44::44::44:
Burdaaa ben varım olar mı?? sabahtan beri pinekleyip duruyorum mutfağı zor topladım valla.ablacığımın dogumgünü bugün çiçek yolladım ona artık silkelenip kalkmam ve evi toparlamam lazım
Herkese günaydın. Bende bugün evde olami am. Bi arkadaşımın oğlu hasta. Ona yardıma gidicem.