• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Anladım benim testim 7.5 ti canım be nce hareketin çok önemli olduğunu düşünüyorum
İnşallah gelir canım:16::16:

gebelik testinmi 7.5 çıkmıştı benim testimde 11.gün değerim 9 du:27::27:
en son 200 e kadar çıktı kimyasalmış kendileri...
sonraki ay da dış gebelik yaşadım:37:

gebelik testinmi 7.5 çıkmıştı benim testimde 11.gün değerim 9 du:27::27:
en son 200 e kadar çıktı kimyasalmış kendileri...
sonraki ay da dış gebelik yaşadım:37:

Ama benim rahmimde çok sorunlar vardı tutunması çok zorken o kadar bile tutması
Yürüyüşlerden diyorum ben yoksa 7.5 çok da önemli değil :1:

equal merhaba cnm sen daha önce kaç kez ve hangi kliniklerde tedavi oldun ve sizin sorununuz nedir bende ankalife genart özel ankara tüp bebek merkezini araştırıyorum gazi ünide 2 kez aşılama oldum başarısız orayı düşünmüyorum kasım ayında yaptırmayı düşünüyoruz biz bide acıbademden rana kılıçarslan ile ilgili bilgisi olan varmıdır

Ama benim rahmimde çok sorunlar vardı tutunması çok zorken o kadar bile tutması
Yürüyüşlerden diyorum ben yoksa 7.5 çok da önemli değil :1:

aynen canım yürüyüş hareket kan dolaşımını hızlandırıyor ve rahime taze kan gidiyor eminim etkili olmuştur...
rahimde nasıl bir sorun var?

aynen canım yürüyüş hareket kan dolaşımını hızlandırıyor ve rahime taze kan gidiyor eminim etkili olmuştur...
rahimde nasıl bir sorun var?

Rahim duvarım kalın çikolata kisti sol tüp tıkalı
sağ tüpte sıvı birikmesi rezerv azlığı
Bu kadarrrr:1::9:

equal merhaba cnm sen daha önce kaç kez ve hangi kliniklerde tedavi oldun ve sizin sorununuz nedir bende ankalife genart özel ankara tüp bebek merkezini araştırıyorum gazi ünide 2 kez aşılama oldum başarısız orayı düşünmüyorum kasım ayında yaptırmayı düşünüyoruz biz bide acıbademden rana kılıçarslan ile ilgili bilgisi olan varmıdır

canım bana gazi üniveristesi dersen sabaha kadar yazarım sana çok kötü günler geçirdim ben tabii herkes aynı şekilde olacak diye birşey yok ama benim için kötü bir deneyim oldu...bizde ilk teşhis gazide kondu ve sebepsiz infertilite dendi bunun üzerine 2 kez aşılama yapıldı orda negatif tecrübesizim tabii..hemşire bana alttan atmam gereken progestan fitil ve diğer ilaçlar için bilgi vermedi ilk aşılamamda ve ben o fitili ağız yolu ile aldım hap sanıp...öyle yan etkiler yaşadımki çok fenaydı meğerse ağız yolu ile alınırsa ciddi yan etkiler yapıyormuş...2 aşılamadan sonra ilk tüpede orda başladım sanki başka hastane yokmuş gibi alıştım oraya diye devam ettim işte...ikiz hocalar var biliyorsundur biri benim doktorum oldu tüpe başlarken yüksek doz ilaç kullandırıldı bana ve yumurta toplama gününe yakın ben ve bir arkadaşımı yanına çağırıp bundan sonraki işlemleri mesut hoca takip edecek dedi durumumdan bi haber hocaya beni yönlendirdi o gün ben çatlatma iğnesi olacam geri dönüşüm mümkün değil beni ortada bıraktı yıkımımı düşün artık...yumurtalarım sorunsuz toplandı ama ben yüksek doz ilaç kullandırıldığım için hayati risk sebebi ile 4 gün hastanede yatırıldım hiçbir doktara ulaşılamadı durumum hakkında asistanların bilgisi yoktu fena günlerdi hastanede yaşadıklarımı hatırlamak bile istemiyorum:43::43::43:yani beni oraya kimse götüremez bi daha:50::50::50:sonraki 2 tedavimide başkent üniveristesinde yaptım birinde kimyasal gebelik oldu diğeri negatif 2 kez boş dönünce eşim başka bir yerde başlayalım bu kez dedi beklemedeyim bu ara...başkentteki tüm ekibe ve doktoruma hep minnettarım çok ilgilendiler her aşamasında boş dönsemde ordan herkesi oraya yönlendirdim bir sürü arkadaşımız gebe kaldı doğum yapmaya bile başladılar orda...genart gayet iyi bir merkez orayıda tavsiye ederim şu an ki doktorları kim bilmiyorum ama genel olarak iyi bir merkez orası...

sen tam başkent hulusi hoca hastası olacak özelliklere sahipsin:1:
rezerv sorunu olan aleda arkadaşımız ikizlerini doğurdu
rahimde ciddi sorunları olan benkayra arkadaşımız ikizleri doğurdu vs...
kadın infertilitesinde çok iyi olduğunu düşünüyorum ben..

sen tam başkent hulusi hoca hastası olacak özelliklere sahipsin:1:
rezerv sorunu olan aleda arkadaşımız ikizlerini doğurdu
rahimde ciddi sorunları olan benkayra arkadaşımız ikizleri doğurdu vs...
kadın infertilitesinde çok iyi olduğunu düşünüyorum ben..

Çok uykum geldi
Bu konuyuda yarın konuşalım canım
Uzun bi konu buda :1: üstünkörü geçmeyim
Çokk öptüm canım yarın okul var iyi geceler:3:

peki bişey sorucam egunal senin kaç tane yumurtan oluşuyor ortalama ve tutunma problemi olursa hangi testleri yapıyorlar benm ilk denemem olucak çnkü

İyi gecelerrr hatunlrr nsılsnız? bende birz önce eve geldim kızlarla okey partisi yaptık:9::9: eve bi geldim rengli olmusum daha 24. günüm bu ay erken oldum neyse saglık olsun kızlarr:27:

Gülden sen nsılsn cnım uzun protokolu okudum güldüm canım yaa be oluck bizim sonumuz böyleee:1::1: bi ara agbimin dalga konusu olmustum tüp bebek konusunda hangi gaz iprgzmı,aygazmı falan derdi delii şimdi o klıma geldi birann:122::122:

peki bişey sorucam egunal senin kaç tane yumurtan oluşuyor ortalama ve tutunma problemi olursa hangi testleri yapıyorlar benm ilk denemem olucak çnkü

ilk tedavimde 19 yumi
ikincide 20 tane ultrasonda görünmesine rağmen 3 tane toplanabildi milyonda bir görünen şey başıma geldi çatlatma iğnesi görevini görmemiş yumiler çatlayamamış çok uzun süre yumurta toplamada kaldım iki kez işleme girdim aynı gün...
son tedavimde de 16 yumi toplandı...
tutunma problemi neden kaynaklanıyor o araştırılıyor daha bende de bakılmadı mesela kanda kromozom testi var,yumurta ve sperm dna hasar testleri var,rahimin görüntülendiği histeroskopi işlemi var bir kaç şey var canım ama bunları yapmıyorlar baştan şüpheli bir görüntü varsa o zaman yapıyorlar herşey ilk bakışta güzelse benim gibi tekrarlayan tüp bebek başarısızlığı olanlarda bakılıyor...bir de son olarak pgt denen genetik tanı var o karmaşık bir işlem yumurta toplanıyor döllendikten sora oluşan embirodan bir hücre alıp takip ediyorlar gende sorun varmı bakıyorlar...

İyi gecelerrr hatunlrr nsılsnız? bende birz önce eve geldim kızlarla okey partisi yaptık:9::9: eve bi geldim rengli olmusum daha 24. günüm bu ay erken oldum neyse saglık olsun kızlarr:27:

Gülden sen nsılsn cnım uzun protokolu okudum güldüm canım yaa be oluck bizim sonumuz böyleee:1::1: bi ara agbimin dalga konusu olmustum tüp bebek konusunda hangi gaz iprgzmı,aygazmı falan derdi delii şimdi o klıma geldi birann:122::122:

iyi geceler şekerim eve girdiğin yok yavrım boşayacak adam seni:1:
uzun protokol kısa derken hayatımıza öyle işlemişki anne olmaya çalışma hallerimiz Allah sonumuzu hayır eylesin:16:

ilk tedavimde 19 yumi
ikincide 20 tane ultrasonda görünmesine rağmen 3 tane toplanabildi milyonda bir görünen şey başıma geldi çatlatma iğnesi görevini görmemiş yumiler çatlayamamış çok uzun süre yumurta toplamada kaldım iki kez işleme girdim aynı gün...
son tedavimde de 16 yumi toplandı...
tutunma problemi neden kaynaklanıyor o araştırılıyor daha bende de bakılmadı mesela kanda kromozom testi var,yumurta ve sperm dna hasar testleri var,rahimin görüntülendiği histeroskopi işlemi var bir kaç şey var canım ama bunları yapmıyorlar baştan şüpheli bir görüntü varsa o zaman yapıyorlar herşey ilk bakışta güzelse benim gibi tekrarlayan tüp bebek başarısızlığı olanlarda bakılıyor...bir de son olarak pgt denen genetik tanı var o karmaşık bir işlem yumurta toplanıyor döllendikten sora oluşan embirodan bir hücre alıp takip ediyorlar gende sorun varmı bakıyorlar...

anladım cnm cok saol peki senin sorunun neymiş net bişey sölemiyolarmı bide bizim gibi seebsiz olanların sansı ne kadar ence ilk tüp bebekte

iyi geceler şekerim eve girdiğin yok yavrım boşayacak adam seni:1:
uzun protokol kısa derken hayatımıza öyle işlemişki anne olmaya çalışma hallerimiz Allah sonumuzu hayır eylesin:16:

Canımm aşkolsun 3 de evden çıktım:52::52: kocayla hasret giderdik:9::9::9: sonra kızkardeşimle alışverişe gittik canım haftaya eloşun dogum günü yapıczy inş ablamada hediye aldım şişme yelek çok güzel geçen gün eşim almıstı maviden bana ablamda istiyordu bende ona aldım canım eloşumun kıyafetleride hzırlanıyor canımm çok tatlı oluck karakızımm dün yedim yedim ama doymadım yaaa teze diyor bana yaaaa saçımı çekiyor ben aglama duraması yapıyorum oda aglıyorr çok akıllı MAŞALLAHHHH herşeyi anlıyor biliyor,tnıyor Valla böyle işte canıımm yegen sevgisi bambşkaa:66::66:

anladım cnm cok saol peki senin sorunun neymiş net bişey sölemiyolarmı bide bizim gibi seebsiz olanların sansı ne kadar ence ilk tüp bebekte

canım bende sebepsiz diye geçiyor teşhis olarak ama kan pıhtılaşması testi yapıldı az da olsa kan pıhtılaşması sorunum çıktı bu gebe kalmaya engel değil gebe kalınca kaybına sebep olabiliyor bu sebeplede transfer olduktan sonra pıtılaşma iğnesi vuruyorum...bi de pko tanısı son zamanlarda kondu adetlerim düzenli olduğundan bunuda sorun olarak kabul etmiyorlar...hsg yani rahim filmi çekileli yıllar oldu onda da sorun yoktu...bundan sonra yapılacak şey histeroskopi bana rahim içi görüntülencek rahim filmi herşeyi belli etmiyor çünkü...
sebepsiz olanların şansı çok gibi görünüyor ve cidden gebelik olarak oran benim gördüğüm kadar yüksek bende henüz olmadı ama zamanı var demek...ilk bakışta senin şansından yüksek canım...

Canımm aşkolsun 3 de evden çıktım:52::52: kocayla hasret giderdik:9::9::9: sonra kızkardeşimle alışverişe gittik canım haftaya eloşun dogum günü yapıczy inş ablamada hediye aldım şişme yelek çok güzel geçen gün eşim almıstı maviden bana ablamda istiyordu bende ona aldım canım eloşumun kıyafetleride hzırlanıyor canımm çok tatlı oluck karakızımm dün yedim yedim ama doymadım yaaa teze diyor bana yaaaa saçımı çekiyor ben aglama duraması yapıyorum oda aglıyorr çok akıllı MAŞALLAHHHH herşeyi anlıyor biliyor,tnıyor Valla böyle işte canıımm yegen sevgisi bambşkaa:66::66:

yeğen sevilmezmiii bal kaymak onlar misss kokarlar..
aşkıımmmmm derim paşama bana gelir derki arada bir teyzeee gel hadi aşkımızı yaşayalım:16::1:
amacı bana sarılıp kucağımda mayışmak:16:aşkımızı yaşıyoruz çok fena seviyorumm uleennnn...
eminim çok güzel bir parti olacak canım merakla bekliyorum...

iyi geceler dostlar :16: bugün uyuyakalmadım 2 haftadır ilk defa.
Hatta bugün uzun süreden beri ilk kez temizlik yaptım. 2 makina çamaşır yıkadım, yarın için ekmek yaptım, çorba yaptım.. Enerjim de bitmedi. Sanırım bunlar iyiye işaret :)

sizden haberler nasıl?

aa canım sende de mi çikolata kisti çıktı? yumurtalıkta galiba. sıvı birikmesini tedavi etmediler mi? Bir de nereden anladılar sıvı birikmesi olduğunu? laparoskopi mi oldun?

Back