• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bulaşık makinesi servisi birazda arkadaşımız oluyo akşam uğrayım demiş eşime velhasılkelam sözüm ona yaptı makineyi gitti parasınıda aldı adam çıktı kapıdan makine yine eski haline döndü:53::53::53: kocacım yeterrr uleeenn dedi ve kendisi ilgileniyoooo Allahım sen halımı koru:1::1: bi de adama diyom ki makineyi uzun protkolde aç:53::53::53: o ne demek hatun diyoo bende ısrarla uzun protokolde bi aç diyorum kısada olmuyor galiba diyorum:53::53::53: sonunda dank etti tabii uzun program demiyorum beennn:52::52::52: heryanım tedavi süreci ile doluuu hep uzun protokolle tedavi olunca böyle oluyor sanırsam :1::1::1:

BEnde uzun protokolde uzak kaldım forumdan iyi mi? Hafta sonu tatili engeline takıldım.

:16::16::16::16:
canımcım aslında asansör vs..bunlar çok ta önemli değil günlük yaşantınıza devam edin ama abartmayın sadece dikkat edin diyor doktorlar şahsen ben 3 tedavimde de çok titizlendimde ne oldu annem yemeğimi getirir götürürdü elde var sıfır...test gününe kadar gezip dolaşanların gebe kaldığınıda gördüm o zaman bu iş bir yerden sonra nasip işi...

BEnde dondurulmuş transferinden sonra ilk gün yatıp ikinci gün evde dolanmaya başlamak istiyorum. Yatmak bence iyi gelmiyo. Mantıklı da glemiyo.
İyi gecelerrr hatunlrr nsılsnız? bende birz önce eve geldim kızlarla okey partisi yaptık:9::9: eve bi geldim rengli olmusum daha 24. günüm bu ay erken oldum neyse saglık olsun kızlarr:27:

Gülden sen nsılsn cnım uzun protokolu okudum güldüm canım yaa be oluck bizim sonumuz böyleee:1::1: bi ara agbimin dalga konusu olmustum tüp bebek konusunda hangi gaz iprgzmı,aygazmı falan derdi delii şimdi o klıma geldi birann:122::122:

Canm gebelik öncesi son reglin olsun inşallah:27:

canım bende sebepsiz diye geçiyor teşhis olarak ama kan pıhtılaşması testi yapıldı az da olsa kan pıhtılaşması sorunum çıktı bu gebe kalmaya engel değil gebe kalınca kaybına sebep olabiliyor bu sebeplede transfer olduktan sonra pıtılaşma iğnesi vuruyorum...bi de pko tanısı son zamanlarda kondu adetlerim düzenli olduğundan bunuda sorun olarak kabul etmiyorlar...hsg yani rahim filmi çekileli yıllar oldu onda da sorun yoktu...bundan sonra yapılacak şey histeroskopi bana rahim içi görüntülencek rahim filmi herşeyi belli etmiyor çünkü...
sebepsiz olanların şansı çok gibi görünüyor ve cidden gebelik olarak oran benim gördüğüm kadar yüksek bende henüz olmadı ama zamanı var demek...ilk bakışta senin şansından yüksek canım...

çoook tsk ederim cnm seni ark olrak ekledm kbl edersen verdgın moral için çook tsk ederim

BEnde uzun protokolde uzak kaldım forumdan iyi mi? Hafta sonu tatili engeline takıldım.

BEnde dondurulmuş transferinden sonra ilk gün yatıp ikinci gün evde dolanmaya başlamak istiyorum. Yatmak bence iyi gelmiyo. Mantıklı da glemiyo.

İNŞALLAHHH canımm sen nasılsn bu arada tatlımm bugün havalar güzeldi burada iyi degerlendirdinmi bari tatlımm çalışıyormusun bu arada?:16:

Canım ben bir tek bu denememizde ilk günden sonra normal yaşantıma döndüm, bir tek bunda pozitifi görebildim. Sonra sağlıksız olduğunu öğrenince tamamen dikkat etmeyi bıraktım. Koca bir limon agacını taşıdık eşimle öyle diim. Ama tutundu mu gitmiyor, bak 5. haftalık olduk :p :)

Yatmanın hiç bir faydası olduğunu sanmıyorum. Sadece gerinmemek, uzanmamak, çok dar pantolon giymemek, üşütmemek ve ağır kaldırmamak mantıklı geliyor. Gerisi bence piskolojik.

Son düzenleme:
iyi geceler dostlar :16: bugün uyuyakalmadım 2 haftadır ilk defa.
Hatta bugün uzun süreden beri ilk kez temizlik yaptım. 2 makina çamaşır yıkadım, yarın için ekmek yaptım, çorba yaptım.. Enerjim de bitmedi. Sanırım bunlar iyiye işaret :)

sizden haberler nasıl?

iyi geceler canım...
ekmeğini kendinmi yapıyorsun sennnnn:52::52::52:

aynen canım bu kez yatmak yok her güne bişeyler bulup test gününü daha keyifli beklemeliyiz

sen tam başkent hulusi hoca hastası olacak özelliklere sahipsin:1:
rezerv sorunu olan aleda arkadaşımız ikizlerini doğurdu
rahimde ciddi sorunları olan benkayra arkadaşımız ikizleri doğurdu vs...
kadın infertilitesinde çok iyi olduğunu düşünüyorum ben..

:9::9:doğru sebepsiz yada az sebepli kadınlara iyi gelmiyor başkent

evet canım :)) bugün bir beyaz ekmek bir de Alman Tost ekmeği yaptım. çok güzel oluyor evde yapınca :54:

bende makinaaa istiyorummm ama benim maymun iştahlı oldığumu söyleyen kocam izin vermiyor almıyorrr:19:
sıkılırmışım ondanda ama ben kendim yapmak istiyorum gayetde lezzetli oluyorrr:56:

evet canım :)) bugün bir beyaz ekmek bir de Alman Tost ekmeği yaptım. çok güzel oluyor evde yapınca :54:

güzel olmazmı yaa sıcak sıcak çıkcak fırından tereyağını sal içine gitsin ohhh misss:56::56:
ellerine sağlık canım..

:9::9:doğru sebepsiz yada az sebepli kadınlara iyi gelmiyor başkent

aynen canım illaki gözle görülür ciddi sebebin olmalı bizde ondan olmalı biz kendimizde doğururuz çünkü:12::12:
8 senedir doğuramasakta :27::27::1::1:

bende makinaaa istiyorummm ama benim maymun iştahlı oldığumu söyleyen kocam izin vermiyor almıyorrr:19:
sıkılırmışım ondanda ama ben kendim yapmak istiyorum gayetde lezzetli oluyorrr:56:

oyuncak gibimi görüyor sıkılırmışsın ondan :1: güzelmiş :1:
yedinmi daha önce makine ile yapılmış ekmek ben çok merak ediyorum yemedim hiç:50::50:

İNŞALLAHHH canımm sen nasılsn bu arada tatlımm bugün havalar güzeldi burada iyi degerlendirdinmi bari tatlımm çalışıyormusun bu arada?:16:

Aaaaahhh ahhhh yarama tuz basma mehtapcım şekerim. Yok hayatım iş arıyorum arıyorum ama bulaıyorum. Kaan kovalanıyor anlayacağın. Biz eşimle gezm özürlüyüz. Koca istanbulda gezecek bi babamı bi de onun annesini bulabiliyoruz. Başka bi yere gittiğimiz yok:43:Ben bütün günde evde olunca çok miskinleştim. Hiç irşey yapasım gelmiyor artık. Ki ben öğrenciyken bile çalışırdım. Annemin rahatsızlığı eşimin de askere gidişi nedeniyle bi ayrıldım işten bir ayrıldım. tam 3 sene oldu işsiz kalalı. Bunun 2 senesi anneme baktım. Son 1 senedir de yas sürecinde olmama rağmen hemen toparlanmak içinn hem iş aradım hem de bebek yapmaya çalıştım hiç biri olmadı. :43:

Canım ben bir tek bu denememizde ilk günden sonra normal yaşantıma döndüm, bir tek bunda pozitifi görebildim. Sonra sağlıksız olduğunu öğrenince tamamen dikkat etmeyi bıraktım. Koca bir limon agacını taşıdık eşimle öyle diim. Ama tutundu mu gitmiyor, bak 5. haftalık olduk :p :)

Yatmanın hiç bir faydası olduğunu sanmıyorum. Sadece gerinmemek, uzanmamak, çok dar pantolon giymemek, üşütmemek ve ağır kaldırmamak mantıklı geliyor. Gerisi bence piskolojik.

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Doktorda zaten demişti transferden 24 saat sora otobüs seyahatine bile peki diyoruz diye. Artı gerinmenin 3 aydan sonra önemi olduğunu düşünüyorum. Çünkü göbek bağının kopması riski için gerinmeyi yasaklyorlar.

Ya bi de makine de ekmeği nasıl yapıyorsun ben makinenin klavuzundan çıkan tarifleri pek beğenmiyorum. Yavan geliyo bana biraz. :26:

oyuncak gibimi görüyor sıkılırmışsın ondan :1: güzelmiş :1:
yedinmi daha önce makine ile yapılmış ekmek ben çok merak ediyorum yemedim hiç:50::50:

ya böyle bişeylere heveslenirim hevesim kaçar sonra yada çabık terkederim o işi ondan herhalde:9:
ev toplarken bile öyle biyeri bırakır biyeri toplarım :12:
yedim eltimin annesi yapıyor gayet güzel valla ben bigün yaparsam sana yollarım nasip olursaa:1:
kepekli cevizli zeytinli ohh mis olur heee:56:

Ya kızlar bu arada hafta sonu mevlütümüz vardı. Bir hanımın dileği olmuş tesbih dağıttı 41 dileği olan nsana. Ama tesbihte 104 tane boncuk var. Ama hanım dediki boncuk sayısı kadar yani 99 tane 3 ihlas fatiha oku. Ben napıcam şimdi?:26:

güzel olmazmı yaa sıcak sıcak çıkcak fırından tereyağını sal içine gitsin ohhh misss:56::56:
ellerine sağlık canım..

aynen canım illaki gözle görülür ciddi sebebin olmalı bizde ondan olmalı biz kendimizde doğururuz çünkü:12::12:
8 senedir doğuramasakta :27::27::1::1:

sorma yaa bugün bi arkdaşa kahve içmeye gittim uzaktna bia rkdaş ilk tüple kızını doğurdu 7 yaşında şimdi
ikini tüpü denemiş oda tutmuş gebeymiş maaşallah yaniii dedim.....eşinde çok sorun vardı...
ben benide senide anlamadım zaten :9:

ya böyle bişeylere heveslenirim hevesim kaçar sonra yada çabık terkederim o işi ondan herhalde:9:
ev toplarken bile öyle biyeri bırakır biyeri toplarım :12:
yedim eltimin annesi yapıyor gayet güzel valla ben bigün yaparsam sana yollarım nasip olursaa:1:
kepekli cevizli zeytinli ohh mis olur heee:56:

yap yolla bende sana yollarım yaptıklarımdan :1:
kepekli değil sade tam buğday ekmeki yap bana:56:

Son düzenleme:
sorma yaa bugün bi arkdaşa kahve içmeye gittim uzaktna bia rkdaş ilk tüple kızını doğurdu 7 yaşında şimdi
ikini tüpü denemiş oda tutmuş gebeymiş maaşallah yaniii dedim.....eşinde çok sorun vardı...
ben benide senide anlamadım zaten :9:

bizim durumumuz gizli ve özel kızım biz öyle herkese benzemeyiz:12::12::12::1:
tıp bile çare bulamıyor o derece kendine has insanlarız...
bizim derdimiz derinlerde :27::27::27:
gece gece saçmalıyorum fena uykum geldi çok yemişimde:1::1::1:

Ya kızlar bu arada hafta sonu mevlütümüz vardı. Bir hanımın dileği olmuş tesbih dağıttı 41 dileği olan nsana. Ama tesbihte 104 tane boncuk var. Ama hanım dediki boncuk sayısı kadar yani 99 tane 3 ihlas fatiha oku. Ben napıcam şimdi?:26:

canım tespihte 104 tane boncuk olmazki Allah Allah:44::44:
sen elindeki tesbih kadar oku 99+1 yani 100 tane...imame deniyodu galiba baştakinide sayıyorsun

canım tespihte 104 tane boncuk olmazki Allah Allah:44::44:
sen elindeki tesbih kadar oku 99+1 yani 100 tane...imame deniyodu galiba baştakinide sayıyorsun

Ya dizim yanlışı var işte bende bilemedim. Şeytan dürttü bi sayayım bakayım şunu dedim. Bi baktım 104 tane var. Ama hanım 99 tane dedi. İmameyi katmadı. Napsam ki ya?:44:

Ya dizim yanlışı var işte bende bilemedim. Şeytan dürttü bi sayayım bakayım şunu dedim. Bi baktım 104 tane var. Ama hanım 99 tane dedi. İmameyi katmadı. Napsam ki ya?:44:

o zaman sadece 99 tane oku canım sayı kaç verildiyse ona uy sen

Back