- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
bulaşık makinesi servisi birazda arkadaşımız oluyo akşam uğrayım demiş eşime velhasılkelam sözüm ona yaptı makineyi gitti parasınıda aldı adam çıktı kapıdan makine yine eski haline döndü kocacım yeterrr uleeenn dedi ve kendisi ilgileniyoooo Allahım sen halımı koru bi de adama diyom ki makineyi uzun protkolde aç o ne demek hatun diyoo bende ısrarla uzun protokolde bi aç diyorum kısada olmuyor galiba diyorum sonunda dank etti tabii uzun program demiyorum beennn heryanım tedavi süreci ile doluuu hep uzun protokolle tedavi olunca böyle oluyor sanırsam
BEnde uzun protokolde uzak kaldım forumdan iyi mi? Hafta sonu tatili engeline takıldım.
canımcım aslında asansör vs..bunlar çok ta önemli değil günlük yaşantınıza devam edin ama abartmayın sadece dikkat edin diyor doktorlar şahsen ben 3 tedavimde de çok titizlendimde ne oldu annem yemeğimi getirir götürürdü elde var sıfır...test gününe kadar gezip dolaşanların gebe kaldığınıda gördüm o zaman bu iş bir yerden sonra nasip işi...
BEnde dondurulmuş transferinden sonra ilk gün yatıp ikinci gün evde dolanmaya başlamak istiyorum. Yatmak bence iyi gelmiyo. Mantıklı da glemiyo.
İyi gecelerrr hatunlrr nsılsnız? bende birz önce eve geldim kızlarla okey partisi yaptık eve bi geldim rengli olmusum daha 24. günüm bu ay erken oldum neyse saglık olsun kızlarr
Gülden sen nsılsn cnım uzun protokolu okudum güldüm canım yaa be oluck bizim sonumuz böyleee bi ara agbimin dalga konusu olmustum tüp bebek konusunda hangi gaz iprgzmı,aygazmı falan derdi delii şimdi o klıma geldi birann:122::122:
Canm gebelik öncesi son reglin olsun inşallah