oooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Selam kızlar mutlu hafta sonları herkeslereBen maalesef gelemiyorum pek iki cadıyla günlerim o kadar yoğun geçiyor ki uykuyu herşeyi unuttum saçımı bile taramıyorum desem birkaç kez kızlarla oturup ağlama krizine de girsem yine de çok güzel bir duygu hep dua ediyoruz bütün teyzelerimize.. Hepinizi öpüyoruz
Selam kızlar mutlu hafta sonları herkeslereBen maalesef gelemiyorum pek iki cadıyla günlerim o kadar yoğun geçiyor ki uykuyu herşeyi unuttum saçımı bile taramıyorum desem birkaç kez kızlarla oturup ağlama krizine de girsem yine de çok güzel bir duygu hep dua ediyoruz bütün teyzelerimize.. Hepinizi öpüyoruz
siz topşalana kadar bende iki süpürge tutayım eve hamaratlığımı göstereyim biraz sonra geleyim buralardayım gelcem sık sık:126::126::124::124::119::119::119:
benimde kalkmam lazım ama bir tebbelik var üsütümde
kalk şekerim tembellik oturdukça çöküyor üzerimize hemen işe koyulup halledip geri dönelim pc başına
birliktemi oturup ağlıyonuz sizzzzzz böyle anlatınca hayal ettim çok datlusunuz yaaaa sağlıktan dertten ağlatmasın geçicek bu günlerdeyerim sizi teyzeleri gelecekler benim adımada inşallah öpcekler koklayacaklar
dışarı çıkmam lazımmm
günaydın hatunlarr
bu gün çok işim var...
kaffaltımı ettim birazdan ütülerimi yapıp eevimede bi ssüpürgeaçıp doğumgünüsüne gitcem..
güldenim aradım o ulustaki merkezi..
yarın açıklarmış ama meerkesleri açıkmış..
bayanla konuştuk azıcık test sonuçlarımı filan istedi sperm testini filan istedi..
bide bizimle ilgilenecek olan bey şimdik orda yokmuş..
pazartesi de gelmeden arayın dedi..:18::18::18:
burda olamayabilir dedi..olmazsa başka bi şekilde yardımcı olmaya çalışırız dedi..
Sorma güldencim eylül hastanede biberona alıştı kriz geciriyoruz beni zor emiyor zaten çok sütüm yok yorgunluktan azaldı o ağlıyor ben ağlıyorum derken melis de katiliyor bize koro yapıyoruz
CANIMMMM ALLAH KOLAYLIK VERSİN MUTLAKA ZORDUR AMA BİRAZ ZAMAN GEÇİP SANA KÜÇÜCÜK BİR TEBBESÜM YAPINCA BÜTÜN BUNALRI UNUTACAKSIN oyyy KURBAN OLURUM BEN ONLARI VERENE ONLARIN DUALARINA
yok canım çıkmadım daha kardeşmi örgütlemeye çalışıyorumm gelirse onunla çıkacağımm diğer işleri halettim temizlik yaptım yemekte yaptım
bi sorayım bakiimmm ses gelcekmi
yeteerrrr çıktınmıııı dışarıııı
ne çok işin var yaw okurkene yoruldum...
bende dün onu dediydim işte orası açıktırda sizinle ilgilenecek kimse ordamıdır...
inşallah dek gelirsiniz canım..
kıyamam size ben yaa..
canım tek bebeği olan arkadaşlarımız ne zorluklar yaşadı sende iki tane var kolaymı hastane gittiniz geldiniz kaç gün yetmedi üzerine eve gelince kuzu alışma süreci var iki bebeğe sütün yetmeyebilirde bu çok doğal illa sütün az olmayabilir...
Aminn canım benim iyi olsunlarda napalım ağlar ağlar susarim ben teyzesi Allahım sana da çift versin inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?