Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah herşey yolundadır ve iyi haberler allırsın canım stresten uzak dur, pozitif düşün hep

Son düzenleme:
canim kaan beyi cok duydum cok iyi bi dr. mus hatta onun tedavisinfen sonra kendiliginden hamile kalanda cokmus .. sayiniz hareketiniz cok iyi fakat morfolojiniz biraz dusuk 6-7 ler olsa iyiydi..bu da 100 spermde 3 tanesinin iyi oldugu anlamina geliyo. ( bizimkine gore super tabi bizim 5 - 10 milyon sperm hareket yok morfoloji 1 ) bazi ilaclarlarla morfoloji yukseltilebiliniyor. kaana gitmede fayda var derim.. baska spermle dollenip deneme isi de cok mantikli aslinda sorunu anlamak icin neden olmasin ki ben olsam denebilirdim nasil olsa o kullanilmayacak.
ama sana sunu soyleyim.canim bak tedavuden yeni ciktin biraz kafandan at biraz bunlsri dusunme sperminiz ii maasallah bakarsin bi mucize olur...
aynen tatlim dedim ya o gun size zam gelmis diye demekki butun hastanelere gelmis.apor hakkini 3 yapti ya farkeden bise olmadi ha fiyati arttirdi rapor suresini 1 aya indirdi nasil adiler yaa hic acimalari yokkkkk

herkeslerde hafta sonu diyerekten fosur fosur uyuyoooo galiba bende gidip yıkanan çamaşırlarımı sereyim bi de kahvaltımı hazırlayıp geleyim
ooo ne ara makinata camasir attin da ne ara yikandi kiz:) daha ben yataktayim :)

Di mi canım ben de aynı fikirdeyim. Spermlerde bir şey var. Hem DNA hasar testinde hasar oranı büyük bile çıksa dediğin gibi hasarsız spermi seçmeleri mümkün olmadığı için yine embriyoya bakacaklar. PGT yapılacaksa eninde sonunda spermlere bakmaya gerek yok gibi. Ben dün yine okudum bayağı bir. Spermdeki DNA hasarını bir ölçüde yumurta tamir edebiliyormuş. O nedenle bu durumlarda en iyi yöntem kaliteli yumurta oluşturmakmış. Yani yine iş bize düştü

herkeslerde hafta sonu diyerekten fosur fosur uyuyoooo galiba bende gidip yıkanan çamaşırlarımı sereyim bi de kahvaltımı hazırlayıp geleyim

Ay canım ne güzel enerjik bir insansın maşallah. Ben kahvaltı etmeye üşeniyorum.

aaaa aaa gercekten miii noluyo kiz:)) hadi bakalim.insallah olur hem bi kan testi yaptir cnm.

günaydın arkadaşlar

günaydın canım..

dün belirtilerini yazınca uyku hali vs..ben içimden bu hatunun değeri artmaya devam ediyor dedim ama yazmadım...
umarım sorun çıkarmadan sağlıksız gebelikse sonlanır bir an evvel:26:

Haklısın canım. Bir türlü bitmediği için belkide geride bırakamadım. Baksana değerim yükseliyor. İlk defa bir idrar testinde pozitif gördüm hayatımda ve buna üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi. Aslında üzülmüyorum da ya dış gebelikse diye korkuyorum. Zaten tek sağlam yerim tüplerim

Ben Kaan Aydos'tan randevu alayım içimde kalmasın. Dediğin gibi belki tedavi verir.

inşallah herşey yolundadır ve iyi haberler allırsın canım stresten uzak dur, pozitif düşün hep

Sağol canım. kötü düşünceler de aklıma gelmiyor değil ama üstlerinde durmayabilirim.

aynen canım dediğin gibi iş bize düşüyor 5.güne gidemeyişi spermle ilgili deniyorsa spermin çaresine bakılmalı gibi düz mantık geliyor aklımıza ama o da pgt ye dayanıyor işte...kız senin bu embriyo içerde tutunmayı bi süre unutup sonradanmı tutunmaya karar verdi acabayeni tutununca bhcg de yeni yükseliyo işte anca acele etmemek lazım...sen bu değerlerle sağlıklı gebeli elde et ben bütün engin bilgi ve tecrübelerimi sıfırlayacam

dün belirtilerini yazınca uyku hali vs..ben içimden bu hatunun değeri artmaya devam ediyor dedim ama yazmadım...
umarım sorun çıkarmadan sağlıksız gebelikse sonlanır bir an evvel:26:

Canım haklıymışsın. Demek tutununca tam tutunuyorlar sıpalar Umuyorum ki progesteronum bir haftaya düşer ve adet olunca atılır.

Bu uyku hali erken gebelikte olurmuş. İlerledikçe geçermiş. Ben erken gebelikte takılıp kaldığım için sürekli uyuyorum. Transferden 3 gün sonra başlamıştı.

9 ay
canim.degerlerini yazarmisin kac kac cikmisti?

Canım benim sağlıklı olma şansı yok malesef Transferden 15 gün sonra 7 çıktı, 17 gün sonra 9 çıktı, 19 gün sonra yani bugün 25'i ölçen testte pozitif çıktı. İlk günden beri hem hassas test hem de bunu yapıyorum. Hep negatifti. Muhtemelen 25'e çıkmamıştır ama yine biraz yükselmiş ki pozitife döndü.

bence sadece sen değil bütün tıp dünyası sıfırlasın çok ilginç bir şey okudum. bir hayvan türünde embriyo içeride 1 sene uykuda kalabiliyormuş. 1 sene sonra uyanıyor ve tutunup büyüyormuş. Allah çok ilginç şeyler yaratmış Benimkininse içeride ne yaptığını bir tek Allah bilir

progesteron değerine neden bakılmıyor seniiiiinnnnnnnnn bu gibi durumlarda bhcg ile progesterona bakılır olmadı ultasronla rahim incemi kalınmı ona bakılır yarın bişi de yapsınlar fikrin olur en azından rahim inceyse bi kaç güne regl olcaksın demektir...içerde bozulmuş gebelikte olsa bhcg salgılamaya devam ediyor vücudun yine dış gebelik sürecinde bu gibi şeylerle karşılaştığımdan doktora sorup duruyordum tutunmuşki bhcg salgılıyor minnakım diyordum o da bana gebeliğe dair en ufak bir meteryal olması bhcg salgılanmasına sebep olur demişti bozulmuş ya da sağlıklı gebelik içinde aynı şey geçerli...bazı hücreler canlı hala sende..ne tuhaf gebelik bozulsada hücereler yaşayabiliyor:26::26:

bu örnek benim zaman zaman yaptığım geyik muhabbetine uyuyor bazen derimki regl olup bitince belkide geçen aydan kalma bir gebelik durumum vardır regl olsamda benim hala umudum var derim bak işte embriyo içerde uyku halinde kalabiliyormuş gerçi o hayvanlar içinde olsun ama
tıp şu an içerde noluyoo sadece fikir verebilir sana ama asıl gerçeği Rabbimden başkası tabiki bilemez şu an...

Son düzenleme:

tabi canım aynen öyle. blast olduktan sonra zarından çıkıyor ya işte o aşamaya kadar geldiğimiz kesin. ama sonrası muamma. embriyonun bazı hücreleri plasentayı oluşturuyor bazı hücreleri bebeği oluşturuyor. muhtemelen bebeği oluşturanlar ölmüştür ama plasentayı oluşturanlar yaşıyordur. O nedenle hormon salgısı devam ediyor ama bebek yok. haliyle buna gebelik demek bile pek mümkün değil malesf.

tutunma oluyorsa Rahimde sorun yok o zaman diyesim geliyor ikimiz içinde ama henüz rahimde tutunan gözle görülür bir embriyomuz yok o zaman bu düşüncem muallakta kalıyor sonra diyorum ki senin yazdıklarına paralel embriyoda belli bir aşamadan sonra sorun oluyor o zaman genetik bir hata varki bu sorunu oluşturuyor...sonuç olarak pgt ye gidesim geliyor:26::26::26:

Güldenim bende özledim seni

canım benim bak kızlar ikincilere gebe kalmaya başladılar haberin olsun elize bi tane kardeş yapabilirsiniz farkında olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…