• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlarrr iş yerimde bir kız var. Daha önce sürtüşmüştük. Ben bu tüp bebekten dolayı seyahet edemedim. Onu benim sorumlu olduğum yerlere gönderdiler. Fark ettiği en ufak yanlışları bile büyütü büyüte müdürlere kadar mail gönderiyor :47::47::47::47::47::47:

Beni çileden çıkardı.

Bu arada benim ateşim de düşmedi, hiç adet olacak gibi de değilim, ne olcak bu böyle kızlar ya :50:

eline ne geçecek acaba bu şekilde yaparak ayıp gerçekten senin sağlık sebepleriyle ortada olmadığın belli bunu kullanarak primmi yapıyor Rabbim fırsat vermesin kötü niyetlilere:19::19::19:
canım değerin sıfırlanmadan dediğim gibi vücut ısın düşmez ilaçları daha yeni bıraktın bir kaç güne anca adet olursun...

selam kızlar 9ay bugün doktora gidecekti ya da kan mı verecekti haber var mı?:26:

Canım selam nasılsın? :16:DEğerim 7'den 9'a yükselmiş sadece. Doktor ilaçları bırak, sağlıklı bir gebelik değil dedi. Ben de bıraktım :50:

eline ne geçecek acaba bu şekilde yaparak ayıp gerçekten senin sağlık sebepleriyle ortada olmadığın belli bunu kullanarak primmi yapıyor Rabbim fırsat vermesin kötü niyetlilere:19::19::19:
canım değerin sıfırlanmadan dediğim gibi vücut ısın düşmez ilaçları daha yeni bıraktın bir kaç güne anca adet olursun...

Çok ayıp ve çirkin bir şey. Allah'a havale ediyorum. Yükselme uğruna yapıyor.
Zaten çok yorgunum biliyor musun canım? Günü zor tamamlıyorum.

sen napıyorsun egunalcim? bebiş yapım çalışmaları nasıl gidiyor :16:

Canım selam nasılsın? :16:DEğerim 7'den 9'a yükselmiş sadece. Doktor ilaçları bırak, sağlıklı bir gebelik değil dedi. Ben de bıraktım :50:

Merhaba canım iyiyim teşekkür ederim:16:
hakkında hayırlısı olsun canım bu da bir gelişme.
inşallah bundan sonraki tedavi de gelecek bebeğin:49:

bu gece sende ısla yarına bir kurufasüyle pilav menümüz daha olsun...
şifamı olur gazmı olur görcez canım :1::1::1:

Oooo bak menü süpper geçen akşam bende hamsi yapmıştım afiyet olsun canımcım..

Iyiyiz canım senden naber iyimisin:38:

sağol canım sen nasılsın

Çok ayıp ve çirkin bir şey. Allah'a havale ediyorum. Yükselme uğruna yapıyor.
Zaten çok yorgunum biliyor musun canım? Günü zor tamamlıyorum.

belliki bir amacı var işte ama senin üzerine basarak yükselmeyi nasıl içine sindiriyor:19::19::19:
ben gece yastığa başımı rahat koyamam böyle bişeye yanlışlıkla sebep bile olsam...
kolaymı kuzum tedaviden çıktın üzerine gebelik sonlanmadı zorlanıyor vücudun...
bir an evvel toparlanırsın inşallah:38:

sen napıyorsun egunalcim? bebiş yapım çalışmaları nasıl gidiyor :16:

bu ay çalıştık canım yumi gününüde kaçırmadık diye düşünüyorum bakalım kısmet artık...

sağol canım sen nasılsın

beyim kapıyı çalmak üzere yemek yicez gülüm sonra gelirim sende burda olursan muhabbet ederiz:48:

bu gece sende ısla yarına bir kurufasüyle pilav menümüz daha olsun...
şifamı olur gazmı olur görcez canım :1::1::1:

oooo bak menü süpper geçen akşam bende hamsi yapmıştım afiyet olsun canımcım..

iyiyiz canım senden naber iyimisin:38:
Sağol hayatım bende bi fasükye ıslim. Özendirdiniz valla. :)

Fıstık benide gaza getiriyorsun namaz konusunda özendiriyorsun valla ... Namazların, duaların kabul olur inşallah cnm ne mutlu sana
Aynı fikirdeyim. Harika birşeye özendiriyor kerata:)

Kızlarrr iş yerimde bir kız var. Daha önce sürtüşmüştük. Ben bu tüp bebekten dolayı seyahet edemedim. Onu benim sorumlu olduğum yerlere gönderdiler. Fark ettiği en ufak yanlışları bile büyütü büyüte müdürlere kadar mail gönderiyor :47::47::47::47::47::47:

Beni çileden çıkardı.

Bu arada benim ateşim de düşmedi, hiç adet olacak gibi de değilim, ne olcak bu böyle kızlar ya :50:

Ya var ya böylelerine ağız dolusu küfretmek istiyorum ama günahından korktuğum için etmiyorum. Sadece Allah'a havale ediyorum.

Sağol hayatım bende bi fasükye ıslim. Özendirdiniz valla. :)

Aynı fikirdeyim. Harika birşeye özendiriyor kerata:)

Ya var ya böylelerine ağız dolusu küfretmek istiyorum ama günahından korktuğum için etmiyorum. Sadece Allah'a havale ediyorum.

yap canım sende yap topiğin milli yiyeceği oldu fasülye:1:
bende çok sevmem işte beyim seviyooo aşk kokar normalde beyim ama fasülye günü soğan kokuyor aşk üzeri soğan hiç güzel olmuyor:25::25::25::37::1:

güldenim 2 gündür yine çiskek yapıyom ben..
bu gün sosusunu döktüm nihayet..
dolapta dinlendiriyom kendilerini:1::1:
yarın afiyetlen yiyces 1248954 kişi..:56::56::56:

güldenim 2 gündür yine çiskek yapıyom ben..
bu gün sosusunu döktüm nihayet..
dolapta dinlendiriyom kendilerini:1::1:
yarın afiyetlen yiyces 1248954 kişi..:56::56::56:

bende epeydir yapmıyom yapsamda 1125654414 kişi yesek dimi:1::1:
afiyet olsun şekerim...
hangi sosu yaptın bakem:40:

tühhh maç 3-1 oldu ben 2-2 olur derken neyse önümüzdeki maçlara bakalım:9::9::9:

Back