selam kızlar 9ay bugün doktora gidecekti ya da kan mı verecekti haber var mı?:26:
tatlım dün kan verdi değeri yeteri kadar artmamış o sebeple ilaçları bıraktı artık
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar 9ay bugün doktora gidecekti ya da kan mı verecekti haber var mı?:26:
Kızlarrr iş yerimde bir kız var. Daha önce sürtüşmüştük. Ben bu tüp bebekten dolayı seyahet edemedim. Onu benim sorumlu olduğum yerlere gönderdiler. Fark ettiği en ufak yanlışları bile büyütü büyüte müdürlere kadar mail gönderiyor
Beni çileden çıkardı.
Bu arada benim ateşim de düşmedi, hiç adet olacak gibi de değilim, ne olcak bu böyle kızlar ya
eline ne geçecek acaba bu şekilde yaparak ayıp gerçekten senin sağlık sebepleriyle ortada olmadığın belli bunu kullanarak primmi yapıyor Rabbim fırsat vermesin kötü niyetlilere
canım değerin sıfırlanmadan dediğim gibi vücut ısın düşmez ilaçları daha yeni bıraktın bir kaç güne anca adet olursun...
Canım selam nasılsın? DEğerim 7'den 9'a yükselmiş sadece. Doktor ilaçları bırak, sağlıklı bir gebelik değil dedi. Ben de bıraktım
iyi akiamlar çok şükür iyi diyelim iyi olsun :) inşallah seninde keyfin yerindedir
bu gece sende ısla yarına bir kurufasüyle pilav menümüz daha olsun...
şifamı olur gazmı olur görcez canım
Oooo bak menü süpper geçen akşam bende hamsi yapmıştım afiyet olsun canımcım..
Iyiyiz canım senden naber iyimisin
Çok ayıp ve çirkin bir şey. Allah'a havale ediyorum. Yükselme uğruna yapıyor.
Zaten çok yorgunum biliyor musun canım? Günü zor tamamlıyorum.
sen napıyorsun egunalcim? bebiş yapım çalışmaları nasıl gidiyor
sağol canım sen nasılsın
Sağol hayatım bende bi fasükye ıslim. Özendirdiniz valla. :)bu gece sende ısla yarına bir kurufasüyle pilav menümüz daha olsun...
şifamı olur gazmı olur görcez canım
oooo bak menü süpper geçen akşam bende hamsi yapmıştım afiyet olsun canımcım..
iyiyiz canım senden naber iyimisin
Aynı fikirdeyim. Harika birşeye özendiriyor kerata:)Fıstık benide gaza getiriyorsun namaz konusunda özendiriyorsun valla ... Namazların, duaların kabul olur inşallah cnm ne mutlu sana
Kızlarrr iş yerimde bir kız var. Daha önce sürtüşmüştük. Ben bu tüp bebekten dolayı seyahet edemedim. Onu benim sorumlu olduğum yerlere gönderdiler. Fark ettiği en ufak yanlışları bile büyütü büyüte müdürlere kadar mail gönderiyor
Beni çileden çıkardı.
Bu arada benim ateşim de düşmedi, hiç adet olacak gibi de değilim, ne olcak bu böyle kızlar ya
Sağol hayatım bende bi fasükye ıslim. Özendirdiniz valla. :)
Aynı fikirdeyim. Harika birşeye özendiriyor kerata:)
Ya var ya böylelerine ağız dolusu küfretmek istiyorum ama günahından korktuğum için etmiyorum. Sadece Allah'a havale ediyorum.
napuoyonuz canislarrr????
Bende telefondan giriyorum valla zor oluyo muhabbet
merhabayııınnnn
maç izliyozda kocişimlen..
sonrada maçı biz yapıcaz sanırım
güldenim 2 gündür yine çiskek yapıyom ben..
bu gün sosusunu döktüm nihayet..
dolapta dinlendiriyom kendilerini
yarın afiyetlen yiyces 1248954 kişi..