• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ay canım benim ya ne desem bilemedimki. Kaçla başlamıştı ki değerin. Düşüş varsa tabi yapacak birşey yok. Dediğin gibi son negatifin olur inşallah...:43:

Emine hanım çok geçmiş olsun. İnş bi dahaki sefere. Sabır lazım sabır. Ben bi aşılama şimdi üçüncü tüp bebekte tuttu. Darısıbaşına canm inş.

çok sağol tatlım:48::48::48:
inşallah son negatifim olur hayırlısını istedim hep Allahtan bu nedenle avutuyorum kendimi demekki hayırlı olmayacaktı diyorum
Napalım çok ağladım tabi :43::43::43::43:
benim ilk heyecanımdı ama iyiyim şimdi Allahım bize sağlık versin diyorum zamanı gelince olacak demekki
:50::50::50::50:

Allah güç veriyor canım düşüp düşüp kalkıyoruz işte...
Anne olacaz pes etmek vazgeçmek yok bize...
İyi tarafından bakmak lazım ilk denemende gebe kalabildiğini gördük bundan sonra neden gebelik devam etmedinin sebebinin üzerine gidilirse ikincide Allahın izniyle devam eden bir gebelik elde edilebilir...
veeee hep dediğim gibi canın sağolsun:38::48:

eee kızlar nerdesiniz herif saatindemi toplaşcaksınız..
yemek yapma işim geç saate kaldı bugün mutfağa geçmeden geleydiniz azcık muhabbet ederdik...

Benimkinin Allah' tan böyle bi polat aşkı olmadı. Tek aşkı ben ve arabalardı. Artık onlarında pabucu dama atıldı. kihkihkih:1:

ne yani üzüleyimmi ben şimdi benimkinin tek aşkı ben değilim diye bak elalemde ne kocalar var deyip boşayımmı bu adamı diyosun:1::1:

kimsecikler yok $acae.gif

Hahaha süpermiş bende onu yarın yapim bugünden ıslatim misss :))))afiyet bal şeker olsun fıstık

bencede yap canım geçende sara_28 hatun yapmıştı kurufasülye pilavımız eksik olmasın topikimizde bu kurufasülyemi ilk kez denicem bi yerden getirttimde:56::56: güzel değilse söverim gelmişine geçmişine diye düşünüyorum getirenin tabii:1:

bencede yap canım geçende sara_28 hatun yapmıştı kurufasülye pilavımız eksik olmasın topikimizde bu kurufasülyemi ilk kez denicem bi yerden getirttimde:56::56: güzel değilse söverim gelmişine geçmişine diye düşünüyorum getirenin tabii:1:

Beraber söveriz cnm ben sana yardım ederim :)))

merhabalar efenim nassınız bugün...

ayyyy en bi tane kız geliyoooooo:32::32::32:

canıımmmm hemen pişireyim beğenmezsem gelir yazarım o zaman desteğini görmek isterim:1::1::1:

iyiyim cnm sağlık sorunu için doktor amoklavin diye antibiyotik verdi aldım ilacı ama kullanmıycam sonra pişman olmayayım cnm bnmm.

yok kız pis boğazlılığımdannn:56:

Son düzenleme:
gülden senin bu avatardaki bebiş çok tatlı yaa sıpaaaa:emir_bebek:

Son düzenleme:
iyiyim cnm sağlık sorunu için doktor amoksilav diye antibiyotik verdi aldım ilacı ama kullanmıycam sonra pişman olmayayım cnm bnmm.

yok kız pis boğazlılığımdannn:56:

antibiyotik ağırmı peki neden kullanmıyorsun:26::26::26:
pis boğazdan değel o bebekten şekerim direnme söylediğime kabul et:1:
#direnbebek# :1:

gülden senin bu avatardaki bebiş çok tatlı yaa sıpaaaa:emir_bebek:

bu bebişin süt içenide varEki Görüntüle 839299 :1:

Son düzenleme:
ben acil akşam namazımı kılayım ardından kusu fasülye pilavımı koyayım ocağa geleyim:10::10::10:

antibiyotik ağırmı peki neden kullanmıyorsun:26::26::26:
pis boğazdan değel o bebekten şekerim direnme söylediğime kabul et:1:
#direnbebek# :1:

bu bebişin süt içenide varEki Görüntüle 839299 :1:

cnm küçük çapta araştırma yaptım kullanmamamı söyleyen çok.tüpü yapan doktor kullan diyor
ameliatı yapan kullanma diyor.
prospektüstede ilk üç ay kullanmayın yazıyor.
risk almak istemedim canım benim napimm..

ayy cook sekerrrrr yerimmmm

Back