- 2 Mayıs 2012
- 1.432
- 72
- 363
- 43
Ayyy yok ayol ben dün akşam boşamadım sen bi Polat aşkına boşayayım deme sakın :)ne yani üzüleyimmi ben şimdi benimkinin tek aşkı ben değilim diye bak elalemde ne kocalar var deyip boşayımmı bu adamı diyosun
ben acilen kısıra giriştim cnm çekti şöyle ekşim ekşiiii
Ayyy yok ayol ben dün akşam boşamadım sen bi Polat aşkına boşayayım deme sakın :)
Öffff sen deyince şimdi benim da canım çekti bea:)
gel canım beraber yiyelimmm..
bolca yaptım süper oldu valla kesti beniii
sen istanbul da neredeydin bakemm
antibiyotik ağırmı peki neden kullanmıyorsun:26::26::26:
pis boğazdan değel o bebekten şekerim direnme söylediğime kabul et
#direnbebek#
bu bebişin süt içenide varEki Görüntüle 839299
cnm küçük çapta araştırma yaptım kullanmamamı söyleyen çok.tüpü yapan doktor kullan diyor
ameliatı yapan kullanma diyor.
prospektüstede ilk üç ay kullanmayın yazıyor.
risk almak istemedim canım benim napimm..
ayy cook sekerrrrr yerimmmm
Ayyy yok ayol ben dün akşam boşamadım sen bi Polat aşkına boşayayım deme sakın :)
Öffff sen deyince şimdi benim da canım çekti bea:)
ay ben yirim bu bebişiii. Nerden buluyosun sen bunları ayol harika şeyler bunlar.
Slm kızlar yazdım ama kimse beni umursamamıl anlaşılan
Herkes yemek telaşında heralde. ben bugün hazıra kondum. Babama geldim. Eşi yapıyo bişiler bende kuruldum kaynana gibim oturuyom valla.
şekerim yaptım kuru fasülyeyi biraz fazla pişirmişimneyseki bi ben anlıyorum bana göre fazla kocam anlamaz
idare eder getirene sövmeyim ama övgülerde sıralamayacam zira bayılmadım ben zaten heryerden bulurum bu lezzette fasülyeyiişte böyle artık bi baş soğanda kırar yeriz
kuzucum topik aktif olunca mesajı görmemiş olabilirim bişi olmadı iyisin dimi
vaayyyy iyiymiş....
tabii kaynana modundasın şu an hemde gencecik ne yapıyo acaba hatun sana merak ettim
iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl
Hahahaha aman sevindim cnm yoksa çok pis sövecektim kendimide hazırlamıştım neyse kısmet değilmiş şaka maka canım çook çekti en kısa zamanda bende yapıcam :))) buarada yarasın şifa olsun hatta bebişleriniz olsun :))))
Hamsi tava salata. Evet evlat sahibi olmadan kaynana oldum.
iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl
heee muallakta kaldın ve kullanmaktan vazgeçtin ne diyelim o zaman inşallah sorun çıkarmadan kurtulursun canım..
ben kumamı bilerek geldim kocama çıkarken nişanlıyken evliyken hep vardı hayatımızda neyseki kumamdan çocuk olmuyoda içim rahat
bende bebiş çok ama canlısı yok
şimdide yatsıyı kılayım beyim gelmeden o gelince abdest tazelemem gerekiyo sürekli taciz üstüne taciz çok zor durumdayım mağdurum
ayyy hayal ettim jüliiiiiiaynen cnm inşallah kurtarırım kolay yoldan.ılık suda tuttum epey yumuşadı ama kalkar gibi oldu içimde kalktı bıraktım bende:18:
Fıstık benide gaza getiriyorsun namaz konusunda özendiriyorsun valla ... Namazların, duaların kabul olur inşallah cnm ne mutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?