Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne yani üzüleyimmi ben şimdi benimkinin tek aşkı ben değilim diye bak elalemde ne kocalar var deyip boşayımmı bu adamı diyosun
Ayyy yok ayol ben dün akşam boşamadım sen bi Polat aşkına boşayayım deme sakın :)
ben acilen kısıra giriştim cnm çekti şöyle ekşim ekşiiii

Öffff sen deyince şimdi benim da canım çekti bea:)

Ayyy yok ayol ben dün akşam boşamadım sen bi Polat aşkına boşayayım deme sakın :)

gel canım beraber yiyelimmm..
bolca yaptım süper oldu valla kesti beniii
sen istanbul da neredeydin bakemm

heee muallakta kaldın ve kullanmaktan vazgeçtin ne diyelim o zaman inşallah sorun çıkarmadan kurtulursun canım..

ben kumamı bilerek geldim kocama çıkarken nişanlıyken evliyken hep vardı hayatımızda neyseki kumamdan çocuk olmuyoda içim rahat

ay ben yirim bu bebişiii. Nerden buluyosun sen bunları ayol harika şeyler bunlar.

bende bebiş çok ama canlısı yok

şekerim yaptım kuru fasülyeyi biraz fazla pişirmişim neyseki bi ben anlıyorum bana göre fazla kocam anlamaz
idare eder getirene sövmeyim ama övgülerde sıralamayacam zira bayılmadım ben zaten heryerden bulurum bu lezzette fasülyeyi işte böyle artık bi baş soğanda kırar yeriz

Slm kızlar yazdım ama kimse beni umursamamıl anlaşılan

Herkes yemek telaşında heralde. ben bugün hazıra kondum. Babama geldim. Eşi yapıyo bişiler bende kuruldum kaynana gibim oturuyom valla.

Slm kızlar yazdım ama kimse beni umursamamıl anlaşılan

kuzucum topik aktif olunca mesajı görmemiş olabilirim bişi olmadı iyisin dimi

Herkes yemek telaşında heralde. ben bugün hazıra kondum. Babama geldim. Eşi yapıyo bişiler bende kuruldum kaynana gibim oturuyom valla.

vaayyyy iyiymiş....
tabii kaynana modundasın şu an hemde gencecik ne yapıyo acaba hatun sana merak ettim

şimdide yatsıyı kılayım beyim gelmeden o gelince abdest tazelemem gerekiyo sürekli taciz üstüne taciz çok zor durumdayım mağdurum

Hahahaha aman sevindim cnm yoksa çok pis sövecektim kendimide hazırlamıştım neyse kısmet değilmiş şaka maka canım çook çekti en kısa zamanda bende yapıcam :))) buarada yarasın şifa olsun hatta bebişleriniz olsun :))))

kuzucum topik aktif olunca mesajı görmemiş olabilirim bişi olmadı iyisin dimi

vaayyyy iyiymiş....
tabii kaynana modundasın şu an hemde gencecik ne yapıyo acaba hatun sana merak ettim

Hamsi tava salata. Evet evlat sahibi olmadan kaynana oldum.

iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl

bu gece sende ısla yarına bir kurufasüyle pilav menümüz daha olsun...
şifamı olur gazmı olur görcez canım

Hamsi tava salata. Evet evlat sahibi olmadan kaynana oldum.

oooo bak menü süpper geçen akşam bende hamsi yapmıştım afiyet olsun canımcım..

iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl

iyiyiz canım senden naber iyimisin

aynen cnm inşallah kurtarırım kolay yoldan.ılık suda tuttum epey yumuşadı ama kalkar gibi oldu içimde kalktı bıraktım bende:18:

şimdide yatsıyı kılayım beyim gelmeden o gelince abdest tazelemem gerekiyo sürekli taciz üstüne taciz çok zor durumdayım mağdurum

Fıstık benide gaza getiriyorsun namaz konusunda özendiriyorsun valla ... Namazların, duaların kabul olur inşallah cnm ne mutlu sana

selam kızlar 9ay bugün doktora gidecekti ya da kan mı verecekti haber var mı?:26:

aynen cnm inşallah kurtarırım kolay yoldan.ılık suda tuttum epey yumuşadı ama kalkar gibi oldu içimde kalktı bıraktım bende:18:
ayyy hayal ettim jüliiiiii

Fıstık benide gaza getiriyorsun namaz konusunda özendiriyorsun valla ... Namazların, duaların kabul olur inşallah cnm ne mutlu sana

inşallah canım namaz çok önemli sende bu konuda gaza gel bence...
bazı arkadaşları getirdim gaza belki sende onlardan olursun
yer gök dua sıkıştığımızda dualara sarılmak yerine her daim dilimiz dualı abdestli namazlı olsak ne güzel olur...
dinde zorlama yok biliyorsun bende hiç yok istersen kılarsın

Kızlarrr iş yerimde bir kız var. Daha önce sürtüşmüştük. Ben bu tüp bebekten dolayı seyahet edemedim. Onu benim sorumlu olduğum yerlere gönderdiler. Fark ettiği en ufak yanlışları bile büyütü büyüte müdürlere kadar mail gönderiyor

Beni çileden çıkardı.

Bu arada benim ateşim de düşmedi, hiç adet olacak gibi de değilim, ne olcak bu böyle kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…