• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Süpersiniz siz ya :))
Bizde de çok şükür maç , polat gibi takıntılarımız yok ama internet ve oyun bağımlısı elinden telefon hiç düşmüyor o da beni sinir ediyor araştırma meraklısı bi insan :)))

illa bişeylere bağımlı olcaklar yani oysaki bizler varız yanlarında biz en güzel bağımlılığız :1:
özgüven patlaması yaşıyorum:1::1::1:

Ben daha önce türkçesini okuyordum ama arapçası daha iyi olur diye ananem ve bi hacı arkadaşı okudu kısa bi sürede bitti inşallah allah kabul eder :))

arapçası tabiki daha makbul canım ama hiç okumamaktan iyidir Türkçesinden de okumak...
dualarımız kabul olur inşallah...

hayırlı cumalar canım Rabbim işini gücünü rast getirsin...
rapor işi cidden sıkıntılı artık sözde rapor hakkın tanındı ama 1 ay:50::50::50:
evet canım maalesef raporum kurula girdiğinde ben de takibe girmiş olmam lazım yoksa sürecim uzatabiliyor malum ilk tedavimde opu ile tarnsfer arasında 7 ay bekledim 2 de histereskopi oldumm.....işimi garantie lamma lazım bu sefer...
:48::48::48::48:Amin hep gül inşallah:16:
çıkarken çok aşıkız haliyle bir dediğim iki edilmiyor o dönem cep telefonları tarifeleri sevgililere daha uygun bi tarfemiz vardı gece gündüz konuş bizde hakkını veriyorduk babam duymasın annem görmesin diye yorganın altından konuşurdum ama bizim aşkımızda hafta sadece 6 gündü 7.gün yoktu :50::50::50:
pazartesi AŞK
salı AŞK
çarşamba AŞK
perşembe POLAT:63:
cuma aşk
cumartesi AŞK
pazar AŞK

hiç abartmıyorum bana perşembe günü derdiki akşama arama beni reklam aralarında ararım ben seni derdi bende ne üzülürdüm o zaman dizi ile aşkımızı mukayese ettiğim günler oldu ne demek yani benim telefonum neden açılmıyor arkadaş diye az tartışmadım:1:bi de beni arama diyoya polat saatinde daha da bi arayasım gelirdi heyy gidi günler heeyyyy:37::37::1:

Güldencimm biliyor musun aynı süreci birebir yaşadımm...perşmebe geceleri polat saatinde reklam arası konuşabilirdik ancak.... haftanın her akşamı iş çıkışı berbaer vakit geçirir ve sadece perşembe gecesi erkenden beni evime bırakırdı..ben artık sıkılmıştımm her akşam her akşam iş çıkışı yaz kış bir yerlerde oturmaktan ve daralmıştımm...işten çıkıp direk evime gitmek istiyordum ama yok illa gözgöze dizdize oturacaz...halbuki aynı şirkette çalışıyoruz günde on sefer odama gelir kapıdan 2 dakika bakar giderdi..bir de biizmki evdeyse telefonu açmazdı..ama ben sadece tuvaletteysem telefonu açamazdım onda da 2 saat laf anlatamazdım hemen kardeşlerimi sırayla arardı kime ulaşırsa çok sinir bir dönemdi evlendik de ohh be rahatladım günde 2-3 sefere düştü:19::19::19:

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız benim şuan bir elim çocuğumun pusetinde bir elimlede size yazıyorum devamlı sallanmak istiyor birazdan gidip anakucağı bakcaz elektrikli olanları varmış kendi kendine sallıyor hatta kumandalımış bakalım belki onunla rahat ederiz çocuğu sersem yapcaz sallaya sallaya:52:

evet canım maalesef raporum kurula girdiğinde ben de takibe girmiş olmam lazım yoksa sürecim uzatabiliyor malum ilk tedavimde opu ile tarnsfer arasında 7 ay bekledim 2 de histereskopi oldumm.....işimi garantie lamma lazım bu sefer...

Güldencimm biliyor musun aynı süreci birebir yaşadımm...perşmebe geceleri polat saatinde reklam arası konuşabilirdik ancak.... haftanın her akşamı iş çıkışı berbaer vakit geçirir ve sadece perşembe gecesi erkenden beni evime bırakırdı..ben artık sıkılmıştımm her akşam her akşam iş çıkışı yaz kış bir yerlerde oturmaktan ve daralmıştımm...işten çıkıp direk evime gitmek istiyordum ama yok illa gözgöze dizdize oturacaz...halbuki aynı şirkette çalışıyoruz günde on sefer odama gelir kapıdan 2 dakika bakar giderdi..bir de biizmki evdeyse telefonu açmazdı..ama ben sadece tuvaletteysem telefonu açamazdım onda da 2 saat laf anlatamazdım hemen kardeşlerimi sırayla arardı kime ulaşırsa çok sinir bir dönemdi evlendik de ohh be rahatladım günde 2-3 sefere düştü:19::19::19:

evdeyse telefonu açmazdı kısmına takıldım ayyyyy ne sinir evde görümcekler ve kv var tabii duyulmasınımı sitemiyordu acaba...
diğer saatler günler dibinden ayrılma eve gidince konuşma yetmiyor bi de kendisi arayınca sen cevap veremeyince sülaleni ayağa kaldırsın epey bi adilmiş yani:19::19::19:buna benzer şeyler yaşadım dönem dönem ama dediğin gibi evlenince bir çok konuda rahata eriyorsun...

Slm kızlar nasılsınız benim şuan bir elim çocuğumun pusetinde bir elimlede size yazıyorum devamlı sallanmak istiyor birazdan gidip anakucağı bakcaz elektrikli olanları varmış kendi kendine sallıyor hatta kumandalımış bakalım belki onunla rahat ederiz çocuğu sersem yapcaz sallaya sallaya:52:

hemen hepsi seviyor canım sallanmayı sersem olan bi bebe görmedim görkem paşada aklı başında bir çocuk olcak:1::1::1:
uzaktan kumadalı sallanan anakucağı iyi fikir bencede:29:

:16::16::16::16::38:

verdim canım sonucumu bekliyorum heyecanla ve endişi ile inşallah cuma yüzüsuyu hürmetine hayırlı haberler alırım.

Bide bişey soracağım.

bugünkü test için ücret istediler benden tüp bebek paketi sadece ilk betayı kapsarmış sizinde öylemiydi?
Canım bizim pakette ilkini de karşılamıyordu. İstediğin yerde yaptırabilirsin demişlerdi o yüzden.

:48::48::48::48:Amin hep gül inşallah:16:
çıkarken çok aşıkız haliyle bir dediğim iki edilmiyor o dönem cep telefonları tarifeleri sevgililere daha uygun bi tarfemiz vardı gece gündüz konuş bizde hakkını veriyorduk babam duymasın annem görmesin diye yorganın altından konuşurdum ama bizim aşkımızda hafta sadece 6 gündü 7.gün yoktu :50::50::50:
pazartesi AŞK
salı AŞK
çarşamba AŞK
perşembe POLAT:63:
cuma aşk
cumartesi AŞK
pazar AŞK

hiç abartmıyorum bana perşembe günü derdiki akşama arama beni reklam aralarında ararım ben seni derdi bende ne üzülürdüm o zaman dizi ile aşkımızı mukayese ettiğim günler oldu ne demek yani benim telefonum neden açılmıyor arkadaş diye az tartışmadım:1:bi de beni arama diyoya polat saatinde daha da bi arayasım gelirdi heyy gidi günler heeyyyy:37::37::1:

Benimkinin Allah' tan böyle bi polat aşkı olmadı. Tek aşkı ben ve arabalardı. Artık onlarında pabucu dama atıldı. kihkihkih:1:

Ben daha önce türkçesini okuyordum ama arapçası daha iyi olur diye ananem ve bi hacı arkadaşı okudu kısa bi sürede bitti inşallah allah kabul eder :))

Ben hatimlerimi bile türkçe ile yapyorum. Bana neler emredilmiş neler yasaklanmş neler öğütlenmiş iyice öğrenmek için. Yasini bile o yüzden çok zorda kalmadıkça türkçe okurum.

Üf ben bu rapor işini anlamıyorum hiç ya. Çapa dan çıkıyomuş erkek infertilitesi olunca hemen çıkarıyolarmış ama rapor için 15 günde bir çapa ya gel spermiyogram ver diyolarmış galiba doğru mu bu?

hadi inşallah cuma saati güzel haberlerini alalım:16::16::16:
maalesef öyle canım paket olarak ücret ödenen merkezlerde ilk bhcg ücretsiz diğerleri ücretli oluyor...

Ne yazıkki hevesim kursağımda kaldı değerim 66 çıktı
doktor bu gebelik devam etmez ilaçları kes dedi.
şimdilik müdahaleye gerek yok 1-2 güne kanaman başlar kendi kendine gitmesini bekliyoruz dedi

çok üzgünüm çooookkk
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
:5::5::5::5::5::5::5:

şimdilik müdahaleye gerek yok 1-2 güne kanaman başlar kendi kendine gitmesini bekliyoruz dedi

çok üzgünüm çooookkk

canım ne diyeceğimi bilmiyorum değerin çok güzel başlamıştı aslında ama nasip...
bu son olsun inşallah:48::48::5::5:

canım ne diyeceğimi bilmiyorum değerin çok güzel başlamıştı aslında ama nasip...
bu son olsun inşallah:48::48::5::5:

çok sağol tatlım:48::48::48:
inşallah son negatifim olur hayırlısını istedim hep Allahtan bu nedenle avutuyorum kendimi demekki hayırlı olmayacaktı diyorum
Napalım çok ağladım tabi :43::43::43::43:
benim ilk heyecanımdı ama iyiyim şimdi Allahım bize sağlık versin diyorum zamanı gelince olacak demekki
:50::50::50::50:

çok üzgünüm çooookkk

Ay canım benim ya ne desem bilemedimki. Kaçla başlamıştı ki değerin. Düşüş varsa tabi yapacak birşey yok. Dediğin gibi son negatifin olur inşallah...:43:

ne yazıkki hevesim kursağımda kaldı değerim 66 çıktı

çok üzgünüm çooookkk

canım geçmiş olsunn

teşekkürler canım inşallah çabuk geçer

biliyorum herkez belki en az bir kez yaşadı bunu inşallah birdaha yaşamayız hiçbirimiz :20::20::20::20::20::20::20:

Aminnnnn.... İnşallah en kısa zamanda iyi haberler almak nasip olur ben çok üzülüyorum böyle haberlere kimsenin emeği boşa gitmesin allahım seninde yüzünü güldürür inşallah cnm seninde yüzün gülecek allahın izniyle

Back