şikayet etcem tabi ne sandıınnnnsonarada kimse yok diye şikayet etcen geldiğinde bak gayet aktifiz gece gündüz ama sen yoksun
verdim canım sonucumu bekliyorum heyecanla ve endişi ile inşallah cuma yüzüsuyu hürmetine hayırlı haberler alırım.
Bide bişey soracağım.
bugünkü test için ücret istediler benden tüp bebek paketi sadece ilk betayı kapsarmış sizinde öylemiydi?
şikayet etcem tabi ne sandıınnnn
şimdilik buralardayım sekerimdemekki neymiş herkesin dönem dönem yoğunlukları gereği topikten uzak kalması mümkünmüş sende böyle bişi yaşıyorsun işte şikayet etme uleennnnnn müsait olur olmaz gel yeter
merabaaaa
buna bayıldım kocama okudumm o da pek beğendii ilk fırsatta uygulamak lazım didii banaaa:100::100::100::122::122::126::126::126:
şimdilik buralardayım sekerim
ayrıca ben anlamam uleeennn ben geldimmi herkes burda olacak
(halbuki ikimiz başbaşayız)
bak o da olabilirrrsende var bişi bak geldin herkes dağıldı oysaki sabah topiği açtığımda en az 6 kişi vardı
kuruttun topiki
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine kucaklarımızı doldursun bizlere hayırlı sağlıklı analı babalı büyütecek evlatlar nasip etsin inşallah
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
ay karnıma ağrı girdi gülmekten çok komiksin ya """polatla adamların topuğuna sıkmaya gitti""" kırk yıkl düşünsem aklıma gelmez
test sonucumu bekliyorum sen beni güldürdün allahta seni güldürsün inşallah
bak o da olabilirrr
yidim hepsini yidiiimm bitirdimmmm
yarrabi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri ne olur boş çevirme allahım hayırlı cumalar
sanada canımmmmAmin...hayırlı cumalar canım
Kızlar cumamız mübarek olsun ....Bu breketli ayın bereketli gününden herbirimizi nasiplendirsin inş..bugün yoğun olacak besbelli:44::44::44:
evi az toparlayımm Amh sonucumu almaya gidecem ..ordan çapaya geçecem dosyama eklesinler biran evvel de kurula gönderilsin ...sonra da doktorumla bir öngörüşme yapmaya gidiyorumm raporum çıktığında tedavim başlamış olsun süresi 1 aymış nede olsa benim sürecim hep uzuyor birkaç ay kontrolde olmam en doğrusu diye düşünüyorumm....Rabbim yardımcımız olsun çıktğımız yolu hayırlısıyla evlatlarımızın kucağımıza geleceği yola çevirsinn inşaallahanadolu yakasından avrupaya ordan geri anadolu yakasınaa yorucu bir gün beni bekliyor görüşmek üzere canlar öpüldünüz en kocamamınından duanızda unutmayın beni de
günaydın canım benim hayırlı cumalar sanada...
günaydıınnnn nerelerdesin sennnn
yeni gördüm mesajını
canım hep beraber gülelim inşallah
polat aşkı bizim evde başkadır biz eşimle kurtlar vadisinin ilk başladığı zamanlarda tanıştık resmen kumam gibi polat ...çok çektim çok ...her konuda peşimden ayrılmayan zamanında çıktığım sonrasındaki nişanlım en sonunda kocam olan insan polat sözkonusu olunca beni görmüyo duymuyodiziyi izlerken önünden çıplak geçsem dönüp bakmaz ahhh ah
:)))) sen beni güldürdün allahta seni güldürsün. Resmen cem yılmazın bayan versiyonusun cnm yaaa :))
Amin hep gül inşallah
çıkarken çok aşıkız haliyle bir dediğim iki edilmiyor o dönem cep telefonları tarifeleri sevgililere daha uygun bi tarfemiz vardı gece gündüz konuş bizde hakkını veriyorduk babam duymasın annem görmesin diye yorganın altından konuşurdum ama bizim aşkımızda hafta sadece 6 gündü 7.gün yoktu
pazartesi AŞK
salı AŞK
çarşamba AŞK
perşembe POLAT
cuma aşk
cumartesi AŞK
pazar AŞK
hiç abartmıyorum bana perşembe günü derdiki akşama arama beni reklam aralarında ararım ben seni derdi bende ne üzülürdüm o zaman dizi ile aşkımızı mukayese ettiğim günler oldu ne demek yani benim telefonum neden açılmıyor arkadaş diye az tartışmadımbi de beni arama diyoya polat saatinde daha da bi arayasım gelirdi heyy gidi günler heeyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?