İstanbuldayım canım ben. Son zamanlarda yaşadıklarım çok kabuğuma çekti beni. Annemde öldükten sonra yapayalnız kaldım.Ayy canım seninle biraz yer degişelimmi ne dersinnyalnızlık Allaha mahsusdur tatlımm benimm sen nerede oturyorsun:26:
İstanbuldayım canım ben. Son zamanlarda yaşadıklarım çok kabuğuma çekti beni. Annemde öldükten sonra yapayalnız kaldım.
Birazda insanların yaptıklarını alttan alamıyorum öyle de bi kötü huyum var. İstiyorum ki herkes düzgün olsun. Kırıcı olmasın kavga olmasın. Incelik olsun. Ama olmuyo tabi.
Canım seni çok iyi anlıyorum bizlerde bu tedaviler sonunda negatif aldıgımız an bir süre kabugumuza çekiliyoruza maalesef o dönem bizi hiçbirley mutlu etmiyor bırk bizde karşımızdaki eşimizi ,sevdiklerimzi mutlu edemiyoruz ,canım herkesin nabzına göre şerbet vermen normal benceibende hksızlıga tahammül edemem ama bzı zaman mecbur klınca kırmamak için lttan lırım insanlrı sonucu tabi üzülen ben olurum maalesff bende istanbuldayım leventeyim cnım sen nerdesin? Anne konusuna gelince Rabbim meknının cennet eylesin,günahlrının affetsni inşşş kardeşlerin falan vrmı canım,ailenden uzaktamınz
adet olalı iki gün oldu bitene kadar ekim biteceekkk
önümüze dağlar sıralansada sıralansada
sermayem derdimdir servetim ahımm
karardıkça bahtım karalansada:2::2::2:
haydii dolaşayım yüce dağlarda
dost beni bıraktı ah ile zarda
ötmek istiyorum viran bağlarda
ayağıma cennet kiralansadaa
buraları anlamadım bende
evime geçemedim yaw hala annemdeyim eşimin işi uzamış sanırım polatla adamların topuğuna sıkmaya gitti
bu arada anneciğe misafir geldi onlara ikram servisindeyim
Kızlar uyumayan varsa acil cevap şu yapıştırılan bant varya hani yarısı çıkmış nerdeyse tekrardan yapışır gibi bişey olmuş eciş bücüş olmuş yani :) pazartesi günleri yeniliyordum normalde bu saatte hemşiremi de arayamıyorum ne yapmalıyım kalsın mı böyle değiştirmem gerekir mi :/ aman ya ne zor işlermiş
gulden cnm bugun meryem de sira bende ne yapicagimi diger taraftan yollyabilir misin?
Günaydın cancağızlarım...
Herşey gönlümüzce dilediğimiz gibi olsun...
Hep güzel haberler alalım inşallah
pufff ben hep yogunum bu hafta yaa
gelemiyorum iki muhabbetin belini kırmaya
kan verdinmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?