Tüp Bebek Günlüğümüz !

illa bişeylere bağımlı olcaklar yani oysaki bizler varız yanlarında biz en güzel bağımlılığız
özgüven patlaması yaşıyorum

Ben daha önce türkçesini okuyordum ama arapçası daha iyi olur diye ananem ve bi hacı arkadaşı okudu kısa bi sürede bitti inşallah allah kabul eder :))

arapçası tabiki daha makbul canım ama hiç okumamaktan iyidir Türkçesinden de okumak...
dualarımız kabul olur inşallah...

hayırlı cumalar canım Rabbim işini gücünü rast getirsin...
rapor işi cidden sıkıntılı artık sözde rapor hakkın tanındı ama 1 ay
evet canım maalesef raporum kurula girdiğinde ben de takibe girmiş olmam lazım yoksa sürecim uzatabiliyor malum ilk tedavimde opu ile tarnsfer arasında 7 ay bekledim 2 de histereskopi oldumm.....işimi garantie lamma lazım bu sefer...

Güldencimm biliyor musun aynı süreci birebir yaşadımm...perşmebe geceleri polat saatinde reklam arası konuşabilirdik ancak.... haftanın her akşamı iş çıkışı berbaer vakit geçirir ve sadece perşembe gecesi erkenden beni evime bırakırdı..ben artık sıkılmıştımm her akşam her akşam iş çıkışı yaz kış bir yerlerde oturmaktan ve daralmıştımm...işten çıkıp direk evime gitmek istiyordum ama yok illa gözgöze dizdize oturacaz...halbuki aynı şirkette çalışıyoruz günde on sefer odama gelir kapıdan 2 dakika bakar giderdi..bir de biizmki evdeyse telefonu açmazdı..ama ben sadece tuvaletteysem telefonu açamazdım onda da 2 saat laf anlatamazdım hemen kardeşlerimi sırayla arardı kime ulaşırsa çok sinir bir dönemdi evlendik de ohh be rahatladım günde 2-3 sefere düştü

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız benim şuan bir elim çocuğumun pusetinde bir elimlede size yazıyorum devamlı sallanmak istiyor birazdan gidip anakucağı bakcaz elektrikli olanları varmış kendi kendine sallıyor hatta kumandalımış bakalım belki onunla rahat ederiz çocuğu sersem yapcaz sallaya sallaya

evdeyse telefonu açmazdı kısmına takıldım ayyyyy ne sinir evde görümcekler ve kv var tabii duyulmasınımı sitemiyordu acaba...
diğer saatler günler dibinden ayrılma eve gidince konuşma yetmiyor bi de kendisi arayınca sen cevap veremeyince sülaleni ayağa kaldırsın epey bi adilmiş yanibuna benzer şeyler yaşadım dönem dönem ama dediğin gibi evlenince bir çok konuda rahata eriyorsun...

hemen hepsi seviyor canım sallanmayı sersem olan bi bebe görmedim görkem paşada aklı başında bir çocuk olcak
uzaktan kumadalı sallanan anakucağı iyi fikir bencede

Canım bizim pakette ilkini de karşılamıyordu. İstediğin yerde yaptırabilirsin demişlerdi o yüzden.

Benimkinin Allah' tan böyle bi polat aşkı olmadı. Tek aşkı ben ve arabalardı. Artık onlarında pabucu dama atıldı. kihkihkih

Ben daha önce türkçesini okuyordum ama arapçası daha iyi olur diye ananem ve bi hacı arkadaşı okudu kısa bi sürede bitti inşallah allah kabul eder :))

Ben hatimlerimi bile türkçe ile yapyorum. Bana neler emredilmiş neler yasaklanmş neler öğütlenmiş iyice öğrenmek için. Yasini bile o yüzden çok zorda kalmadıkça türkçe okurum.

Üf ben bu rapor işini anlamıyorum hiç ya. Çapa dan çıkıyomuş erkek infertilitesi olunca hemen çıkarıyolarmış ama rapor için 15 günde bir çapa ya gel spermiyogram ver diyolarmış galiba doğru mu bu?

hadi inşallah cuma saati güzel haberlerini alalım
maalesef öyle canım paket olarak ücret ödenen merkezlerde ilk bhcg ücretsiz diğerleri ücretli oluyor...

Ne yazıkki hevesim kursağımda kaldı değerim 66 çıktı
doktor bu gebelik devam etmez ilaçları kes dedi.
şimdilik müdahaleye gerek yok 1-2 güne kanaman başlar kendi kendine gitmesini bekliyoruz dedi

çok üzgünüm çooookkk

canım ne diyeceğimi bilmiyorum değerin çok güzel başlamıştı aslında ama nasip...
bu son olsun inşallah

canım ne diyeceğimi bilmiyorum değerin çok güzel başlamıştı aslında ama nasip...
bu son olsun inşallah

çok sağol tatlım
inşallah son negatifim olur hayırlısını istedim hep Allahtan bu nedenle avutuyorum kendimi demekki hayırlı olmayacaktı diyorum
Napalım çok ağladım tabi
benim ilk heyecanımdı ama iyiyim şimdi Allahım bize sağlık versin diyorum zamanı gelince olacak demekki

Ay canım benim ya ne desem bilemedimki. Kaçla başlamıştı ki değerin. Düşüş varsa tabi yapacak birşey yok. Dediğin gibi son negatifin olur inşallah...

canım geçmiş olsunn

teşekkürler canım inşallah çabuk geçer

biliyorum herkez belki en az bir kez yaşadı bunu inşallah birdaha yaşamayız hiçbirimiz

Aminnnnn.... İnşallah en kısa zamanda iyi haberler almak nasip olur ben çok üzülüyorum böyle haberlere kimsenin emeği boşa gitmesin allahım seninde yüzünü güldürür inşallah cnm seninde yüzün gülecek allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…