Egunal Cnm meryem surasi her gün bi tane okunuyordu dimi?
evet canım 41 gün okunuyor ve hergün bir kişi okuyor ama bizde bazı günler çift dikiş gitti
Süpersiniz siz ya :))
Bizde de çok şükür maç , polat gibi takıntılarımız yok ama internet ve oyun bağımlısı elinden telefon hiç düşmüyor o da beni sinir ediyor araştırma meraklısı bi insan :)))
Ben daha önce türkçesini okuyordum ama arapçası daha iyi olur diye ananem ve bi hacı arkadaşı okudu kısa bi sürede bitti inşallah allah kabul eder :))
evet canım maalesef raporum kurula girdiğinde ben de takibe girmiş olmam lazım yoksa sürecim uzatabiliyor malum ilk tedavimde opu ile tarnsfer arasında 7 ay bekledim 2 de histereskopi oldumm.....işimi garantie lamma lazım bu sefer...hayırlı cumalar canım Rabbim işini gücünü rast getirsin...
rapor işi cidden sıkıntılı artık sözde rapor hakkın tanındı ama 1 ay
Amin hep gül inşallah
çıkarken çok aşıkız haliyle bir dediğim iki edilmiyor o dönem cep telefonları tarifeleri sevgililere daha uygun bi tarfemiz vardı gece gündüz konuş bizde hakkını veriyorduk babam duymasın annem görmesin diye yorganın altından konuşurdum ama bizim aşkımızda hafta sadece 6 gündü 7.gün yoktu
pazartesi AŞK
salı AŞK
çarşamba AŞK
perşembe POLAT
cuma aşk
cumartesi AŞK
pazar AŞK
hiç abartmıyorum bana perşembe günü derdiki akşama arama beni reklam aralarında ararım ben seni derdi bende ne üzülürdüm o zaman dizi ile aşkımızı mukayese ettiğim günler oldu ne demek yani benim telefonum neden açılmıyor arkadaş diye az tartışmadımbi de beni arama diyoya polat saatinde daha da bi arayasım gelirdi heyy gidi günler heeyyyy
evet canım maalesef raporum kurula girdiğinde ben de takibe girmiş olmam lazım yoksa sürecim uzatabiliyor malum ilk tedavimde opu ile tarnsfer arasında 7 ay bekledim 2 de histereskopi oldumm.....işimi garantie lamma lazım bu sefer...
Güldencimm biliyor musun aynı süreci birebir yaşadımm...perşmebe geceleri polat saatinde reklam arası konuşabilirdik ancak.... haftanın her akşamı iş çıkışı berbaer vakit geçirir ve sadece perşembe gecesi erkenden beni evime bırakırdı..ben artık sıkılmıştımm her akşam her akşam iş çıkışı yaz kış bir yerlerde oturmaktan ve daralmıştımm...işten çıkıp direk evime gitmek istiyordum ama yok illa gözgöze dizdize oturacaz...halbuki aynı şirkette çalışıyoruz günde on sefer odama gelir kapıdan 2 dakika bakar giderdi..bir de biizmki evdeyse telefonu açmazdı..ama ben sadece tuvaletteysem telefonu açamazdım onda da 2 saat laf anlatamazdım hemen kardeşlerimi sırayla arardı kime ulaşırsa çok sinir bir dönemdi evlendik de ohh be rahatladım günde 2-3 sefere düştü
Slm kızlar nasılsınız benim şuan bir elim çocuğumun pusetinde bir elimlede size yazıyorum devamlı sallanmak istiyor birazdan gidip anakucağı bakcaz elektrikli olanları varmış kendi kendine sallıyor hatta kumandalımış bakalım belki onunla rahat ederiz çocuğu sersem yapcaz sallaya sallaya
arapçası tabiki daha makbul canım ama hiç okumamaktan iyidir Türkçesinden de okumak...
dualarımız kabul olur inşallah...
Canım bizim pakette ilkini de karşılamıyordu. İstediğin yerde yaptırabilirsin demişlerdi o yüzden.
verdim canım sonucumu bekliyorum heyecanla ve endişi ile inşallah cuma yüzüsuyu hürmetine hayırlı haberler alırım.
Bide bişey soracağım.
bugünkü test için ücret istediler benden tüp bebek paketi sadece ilk betayı kapsarmış sizinde öylemiydi?
Amin hep gül inşallah
çıkarken çok aşıkız haliyle bir dediğim iki edilmiyor o dönem cep telefonları tarifeleri sevgililere daha uygun bi tarfemiz vardı gece gündüz konuş bizde hakkını veriyorduk babam duymasın annem görmesin diye yorganın altından konuşurdum ama bizim aşkımızda hafta sadece 6 gündü 7.gün yoktu
pazartesi AŞK
salı AŞK
çarşamba AŞK
perşembe POLAT
cuma aşk
cumartesi AŞK
pazar AŞK
hiç abartmıyorum bana perşembe günü derdiki akşama arama beni reklam aralarında ararım ben seni derdi bende ne üzülürdüm o zaman dizi ile aşkımızı mukayese ettiğim günler oldu ne demek yani benim telefonum neden açılmıyor arkadaş diye az tartışmadımbi de beni arama diyoya polat saatinde daha da bi arayasım gelirdi heyy gidi günler heeyyyy
Ben daha önce türkçesini okuyordum ama arapçası daha iyi olur diye ananem ve bi hacı arkadaşı okudu kısa bi sürede bitti inşallah allah kabul eder :))
evet canım maalesef raporum kurula girdiğinde ben de takibe girmiş olmam lazım yoksa sürecim uzatabiliyor malum ilk tedavimde opu ile tarnsfer arasında 7 ay bekledim 2 de histereskopi oldumm.....işimi garantie lamma lazım bu sefer...
Güldencimm biliyor musun aynı süreci birebir yaşadımm...perşmebe geceleri polat saatinde reklam arası konuşabilirdik ancak.... haftanın her akşamı iş çıkışı berbaer vakit geçirir ve sadece perşembe gecesi erkenden beni evime bırakırdı..ben artık sıkılmıştımm her akşam her akşam iş çıkışı yaz kış bir yerlerde oturmaktan ve daralmıştımm...işten çıkıp direk evime gitmek istiyordum ama yok illa gözgöze dizdize oturacaz...halbuki aynı şirkette çalışıyoruz günde on sefer odama gelir kapıdan 2 dakika bakar giderdi..bir de biizmki evdeyse telefonu açmazdı..ama ben sadece tuvaletteysem telefonu açamazdım onda da 2 saat laf anlatamazdım hemen kardeşlerimi sırayla arardı kime ulaşırsa çok sinir bir dönemdi evlendik de ohh be rahatladım günde 2-3 sefere düştü
hadi inşallah cuma saati güzel haberlerini alalım
maalesef öyle canım paket olarak ücret ödenen merkezlerde ilk bhcg ücretsiz diğerleri ücretli oluyor...
Ne yazıkki hevesim kursağımda kaldı değerim 66 çıktı
doktor bu gebelik devam etmez ilaçları kes dedi.
şimdilik müdahaleye gerek yok 1-2 güne kanaman başlar kendi kendine gitmesini bekliyoruz dedi
çok üzgünüm çooookkk
canım ne diyeceğimi bilmiyorum değerin çok güzel başlamıştı aslında ama nasip...
bu son olsun inşallah
Ne yazıkki hevesim kursağımda kaldı değerim 66 çıktı
şimdilik müdahaleye gerek yok 1-2 güne kanaman başlar kendi kendine gitmesini bekliyoruz dedi
çok üzgünüm çooookkk
ne yazıkki hevesim kursağımda kaldı değerim 66 çıktı
çok üzgünüm çooookkk
Ay canım benim ya ne desem bilemedimki. Kaçla başlamıştı ki değerin. Düşüş varsa tabi yapacak birşey yok. Dediğin gibi son negatifin olur inşallah...
canım geçmiş olsunn
teşekkürler canım inşallah çabuk geçer
biliyorum herkez belki en az bir kez yaşadı bunu inşallah birdaha yaşamayız hiçbirimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?