- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 198
Canım önce senden başlayayım. Bu dğer nası bi değer ya.
Şimdi 1. olasılık bence kimyasal falan değil direkt hamilesin. Ve gelende baya bi yaramaz bişi olcakTabii bunlar işin gönülden yana olan kısımları.
2. olasılık bence takip edilmesi gereken bir dğer. Hey Allah' ım nasıl kıyıdan çıkmış ya. Sen bide çalışıyorsun dinlenmeye de pek vaktin yok di mi? Akşamları dinlen bol bol. ilaçlarınıda doktorun dediği gibi almaya devam et bakalm neler olacak .
Hay Allah ya. Ne ilginç durum.
Bana gelince; evlendiğim ginden itibaren başımıza gelenlerle değil film 4-5 sezonluk dizi çıkar. Önce eşimin babası kanser oldu vefat etti. Sonra eşim askere gitti. O askerken annem hastalandı. tam düzelmişti bu sefer kanser oldu 1.5 sene tutabildim onu burda bebek gibi baktım güzl gözlüme ama Allah onu benden çok seviyordu. Gitmesi gerekiyordu gitti... Tam 1 ay sonra 1 sene olacak sanki dün gibi. Ambulansın sesi hala kulaklarımı tırmalıyorr. Sonrası da işte az çok biliyorsunuz. O gitmeden bebeğim olsun görsün istedim olmadı.. Hala da uğraşıyorum.
Bazen diyorumki Allah bizi gerçekten çok seviyor. Sevmese bu kadar sınamazdı bizi. Daha çok yaklaş bana diyor demekki. Sıkıntı veriyorki bizi iyice bi ölçsün. Sevdiğine değiyor mu değmiyor mu diye...
Canım benim Gerçekten de çok zor şeyler yaşamışsın. Hem de annene bakmışsın. Ne kadar büyük sevap.
Canım peygamberler tarihini okuyorum. En büyük zorlukları peygamberler yaşamış. Allah'ın en sevgili kulları. Ve Allah'ın yardımı ne zaman yetişmiş biliyor musun? Son anda. Hz İbrahim'i halkı ateşe atıyor. Hem de o kadar büyük bir ateş ki yanına yaklaşamıyorlar, mancınıkla atıyorlar Hz. İbrahim'i. Allah'ın yardımı havadayken yetişiyor. Cebrail ile ama Hz. İbrahim Cebrail'den yardım istemiyor Hasbinallah bana Allah yeter diyor ve o zaman Allah ateşe emrediyor serin olmasını. Hz. Yunus'u balık yutana kadar Allah'ın yardımı gelmiyor. Gemide fırtına oluyor, kurrada Hz. Yunus çıkıyor, denize atılıyor. Son ana kadar yardım yok. Peygamberimize de hicret için izin hemen verilmiyor. Ne kadar kötü muamelere maruz kalıyor.
Allah sana da yardım edecek. Ama sabırla ve duayla beklemeni istiyor. Ve sen de bunu yapıyorsun. Allah sana dayanma gücü versin. Canım sonu çok iyi olacak inşallah. Biz mahzun bir peygamberin ümmetiyiz, istediğimiz olmadı diye üzülüp, ağlamak, yıkılmak bize yakışmaz. Sabredeceğiz. Duaya sarılacağız. İnşallah çok güzel huylu, güzel gözlü en az bir evladın olur, seni anneni sevdiğin gibi severler. Bu dünyada olmadı ama öbür dünyada annende görecek çocuklarını.
Son düzenleme: