- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
Adet günüme normalde 2 gün var ve şimdiden sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Rahim bölgesinde garip bir rahatsızlık hissi ve aşırı uyku, tatlı isteği, duygusallık...
İkizin nesi olumsuz acaba. Zor diye mi diyor? Eğer siz ısrar ederseniz hastane transfer eder mutlaka. Bir başarısız denemen var sonuçta. Tabi eşin istemiyorsa siz bilirsiniz. Biz çok isterdik...
Off canım ya bilmez miyim bayram seyran zehir oluyor. Hamileler bize gelmeden önce ve bizden ayrılınca kendimi uzun süre rehabilite etmem gerekiyor.
Kendini çok yıpratmışsın sende. Ama yapacak bir şey yok. Sabırla duayla bekleyeceğiz.
Kaçıncı gün transferiydi? Hamilesin ne güzel
ah canım kv iyi bir insan ama cahil. Iyi yapayım derken kötü yapan ve sürekli geçmişle yaşayan bi insan. Doktorla konuştuk daha ben demeden kendisi dedi çift embriyo koyucaz diye. Eşimde hiç ses çıkartmadı. Allah verir nasibini napalım dedi. Hatta bi kız bi erkek olursa isimleri şu olur falanda dedik. Çabuk toplarlandım aslında. Sanırım bunda okuduğum makalelerin etkisi vae. Dondurulmuş embriyo transferinde yurtdışı kaynaklar tutunmanın daha yüksek olduğunu söylüyor. Bi de çift embriyo transferinin tutma olasılığı daha yüksek.