How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiym canım sen nasılsın kuzenimin düğnü var birazdan oraya gidecğim

beyimle evdeyiz şimdilik o gider ben kalırım evi derleyip toparlarım sonra bende çıkarım sanırım emin değilim...
düğüne gitcen demek ne güzel bol bol oyna :118: eğlen enerji topla gel inşallah:16:

Günaydın arkadaşlarrr! 9. güne uyandım. Belirti departmanında hala sıfırız. Zaten bu saatten sonra olanları adet belirtisi olarak adlandıracağım için olmasın daha iyi :9: Sadece göğüslerim acısın isterdim.

Canım valla biz de bir mana veremiyoruz bu olumsuz sonuçlara, çünkü kızımdan önce de yapmıştım tuttu, ama kalp atışlarını duyamadan kürtaj oldum, sonra kızıma hamile kaldım yine tüple hem de ikiz.İkizini 8 haftalıkken kaybettik ama çok şükür kızım geldi dünyaya sorunsuz bir şekilde.Şimdi ne olduysa artık hamile kalmayı bile yaşayamıyoruz nedense.Rabbimin vardır bir bildiği.O neylerse güzel eyler, kahrı da hoş, lütfu da...

Canım senin durumun nedir acaba, bu kaçıncı denemen:44::44::44:

Ya tabi kardeş çok güzel bir şey. Benim de kız kardeşim var. İyiki var. O olmasa hayatımda önemli bir şey eksik olurdu. İnşallah başarılı olursunuz.

Bazen her şey yolunda olsa bile hamilelik oluşmuyor. Deneme sayısını arttırarak şansımızı arttıracağız artık. Bu arada da belki eksik testleriniz varsa onları tamamlarsınız.

Biz 2 yıl 2 aylık evliyiz. Evlendikten 5 ay korunmayı bıraktım. 8 ay denedik. 1 tane küçük çikolata kisti vardı belki o engeldir diye ameliyatla onu aldırdım. Ardından 3 ay daha denedik olmayınca ilk tüp bebek denememizi yaptık. Negatif oldu. Dondurulmuşlar vardı onlar da tutmadı. Şimdi ikinci denememizi yapıyoruz. Aralarda ilaçlardan çikolata kistleri geri geldi. Doğum konrol hapı kullandım 6 ay, kistler kayboldu. Ben hiç hamile kalamayınca sorun bendedir belki diye çok test yaptırdım. Otoantikorlarımdan birisi pozitif çıktı. Hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne olmama gerekecekmiş. Onun dışında engel değil dedi doktorum ama bazı doktorlar bunun embriyonun tutunmasına engel olduğunu düşünüyor. O nedenle 5 gün bağışıklık sistemini baskıladık. 7 embriyomuz vardı 2 tane 3. gün transfer edildi. Diğerlerini de takip ettiler. Ne yazık ki hiç birinden blast oluşmadı. Bu sorunun benim vücudumdan değil embriyoların kalitesizliğinden kaynaklandığını gösteriyor. Şimdi bir umut en iyi iki tanesi transfer edildiği için onların bölünmeye devam etmiş olmaları. Bundan sonra yapacağımız şey transferden önce embriyoların kromozomlarını incelemek olacak. Eşimde ve bende genetik test sonuçları normal. Ama embriyolar normal olmuyor demek ki ne hikmetse. İnşallah bu sorunun da üstüsinden gelebiliriz. Allah izin verirse olacak... yoksa ne yaparsak yapalım olmaz. İnşallah olur, hep dua ediyoruz. Bütün arkadaşlarım hamile yada doğurdular. Bir biz kaldık. Bu da üzerimdeki stresi arttırıyor.

O satırları yazdıktan sonra eşimle sahile gittik bişiler yedik bi kahve içtik(tabi ben genede kafeinsiz içtim) eve geldik. Sanki içimde bişi bana dediki kuzucun burda seninle. bide AVM de asansör beklerken bir kız çocuğu arkamdan geldi elimi sıkı sıkıı bi tuttu. annesi resmen zor aldı elimden. içim kıpır kıpır oldu bi an...:49:

Ah be arkadaşım belirti olsa ilaçlardan mı acaba diyoruz. Olmasa tutmadı mı acaba diyoruz. Belirtiler için daha çok ama çok erken olduğunu bile bile kendimizi kasıyoruz. Bi türlü olağanına bırakamıyoruz. Seni o kadar iyi anlıyorumki. Bu iş için kaç ayını yada seeneni verdin bilmiyorum. Ama bilinçlı ve okuyan bir insansın ondan eminim. Ben şimdiden kaç bebek - anne kitabı okudum bilmem. BAna bilmiş gözüyle bakıyo herkes. Halbuki ondan değilki ben özeniyorum. zaten okuyan biriyim.boşuna okicama bunları okim diyorum. Önüme ne gelirse okuyorum. okumayanlar bilmeyenler bana ilmiş diyorlar. Belirtilerden nerelere geldim kusura bakmayın. AMa aynı duyguları yaşadığım arkadaşlarımla bunları da paylaşmak stedim sadece

AA canım inşallah hislerin seni yanılmaz. Belki de içine doğdu hakkaten de :16:

Aynen ben de çok okuyorum. Mesleğimde buna yakın, o nedenle de biraz bilgim var. Okumak beni rahatlatıyor. Zaman geçiyor. Özellikle bu iki haftalık bekleme sürince. Canım sen de kimsenin ne dediğine bakma. İnşallah hamile kalıp doğurunca çok güzel yetiştireceksin. Buna çok hazırsın :16::16:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarrr! 9. güne uyandım. Belirti departmanında hala sıfırız. Zaten bu saatten sonra olanları adet belirtisi olarak adlandıracağım için olmasın daha iyi :9: Sadece göğüslerim acısın isterdim.

o zaman belirti olmasın bu saatten sonra:1:
test gününümü bekleyeceksin test için:26:

Günaydın sabah şekerlerim...
Kocacıma bi kahvaltı hazırlayım geliyorum:10::10::10:
Günaydınn Sarı şekerimm :3::3:bereketli bir gece geçirdiniz inşaallah:16::16::17::17:.ben kahvaltıyı yapıp eşimi hacamata yolladımm bakalım adam tek parça dönebelicek mii inşaalah dertlerine derman ağrılarına şifa bulup geri gelir....:26::16::16:
günaydın kızlar :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Günaaydınn yetercimm:3::3: nasıl gidiyor bayram sonrasında işler güçlere mi daldınn:44::44:ben bir makine çamaşır çıkardımm ıkanıyor bakalım başladım ucundan köşesinden işlere güçlere:16::16::16:

Günaydınn Sarı şekerimm :3::3:bereketli bir gece geçirdiniz inşaallah:16::16::17::17:.ben kahvaltıyı yapıp eşimi hacamata yolladımm bakalım adam tek parça dönebelicek mii inşaalah dertlerine derman ağrılarına şifa bulup geri gelir....:26::16::16:

Günaaydınn yetercimm:3::3: nasıl gidiyor bayram sonrasında işler güçlere mi daldınn:44::44:ben bir makine çamaşır çıkardımm ıkanıyor bakalım başladım ucundan köşesinden işlere güçlere:16::16::16:

inşallah bereketini sonra görcez gecenin inşallahhh....
şu hacamat işini çok merak ediyorum biliyorum ama gitmiş biri lazım bana Ankara için tavsiye almam lazım ben gittim çok iyiydi gibi...
birilerinin yol göstermesi lazım bana yoksa netten isimleri buluyorum gidilebilecek kişilerin ama ne biliyim işte bizzat giden biri olsa banada o kişiyi tavsiye etse süpper olur...

Eki Görüntüle 809741
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD="align: center"]OKUNACAK
GÜN SAYISI
[/TD]
[TD="align: center"]OKUMA GÜNÜ[/TD]
[TD="align: center"]OKUYACAK YA DA
DUA DA YER ALAN İSİMLERİMİZ
[/TD]
[TD="align: center"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]21 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]millstone[/TD]
[TD="align: center"]okundu:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]22 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]23 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]Tripbel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]24 EYLÜL 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]bliss73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]25 EYLÜL 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]ELMAVETURTA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD="align: center"]26 EYLÜL 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]dmrsda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD="align: center"]27 EYLÜL 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]sultan33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD="align: center"]28 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]julietta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]29 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]ewest[/TD]
[TD="align: center"]okundu :emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD="align: center"]30 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]sara_28
kdr
[/TD]
[TD="align: center"]okundu :emir_bebek:
okundu:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD="align: center"]1 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]masideaydn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]2 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]gökyüzü3434

hatres
[/TD]
[TD="align: center"]okundu:emir_bebek:
okundu:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]3 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]4 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]5 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]ilkonce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]6 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD="align: center"]7 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]umutege16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16[/TD]
[TD="align: center"]8 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]ddeerrya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17[/TD]
[TD="align: center"]9 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]18[/TD]
[TD="align: center"]10 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]ikramaya
tuğba
[/TD]
[TD]
okundu:emir_bebek:
okundu:emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD="align: center"]11 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD="align: center"]12 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]kmehtapsu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]21[/TD]
[TD="align: center"]13 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]22[/TD]
[TD="align: center"]14 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]yokhe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]23[/TD]
[TD="align: center"]15 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]ilkonce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]24[/TD]
[TD="align: center"]16 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]9ay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]25[/TD]
[TD="align: center"]17 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]bliss73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]26[/TD]
[TD="align: center"]18 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]ewest[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]27[/TD]
[TD="align: center"]19 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]akasya1978[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD="align: center"]20 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]Tripbel[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]29[/TD]
[TD="align: center"]21 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD="align: center"]22 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD="align: center"]23 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]32[/TD]
[TD="align: center"]24 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]33[/TD]
[TD="align: center"]25 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]34[/TD]
[TD="align: center"]26 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]turquoisse[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]35[/TD]
[TD="align: center"]27 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]dmrsda
gökyüzü3434[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]36[/TD]
[TD="align: center"]28 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]benancan[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]37[/TD]
[TD="align: center"]29 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]fundaonr[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]38[/TD]
[TD="align: center"]30 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]cal[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]39[/TD]
[TD="align: center"]31 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]masideaydn[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]40[/TD]
[TD="align: center"]1 KASIM 2013
cuma
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]41[/TD]
[TD="align: center"]2 KASIM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]egunal[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]highchemist[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]amayaa[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]SEN_KOLİK[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]burcin4054[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]hasretim_[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]atik[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]yeteeeeer[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD="align: right"]BİLGİ:[/TD]
[TD="align: center"]*DAĞITILAN GÜN SAYISI: 41[/TD]
[TD]*OKUNAN SAYI: 30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
NOT: Okuyanlar okuduklarında ertesi gün bilgi verirlerse sevinirim.

Maalesef dün gece çamur gibi geldi akıntı. Bugünde aynen devam etti. Baya fazla. Kan ver konuşalım dedi doktor. Çok kötüyüm çok...

Maalesef dün gece çamur gibi geldi akıntı. Bugünde aynen devam etti. Baya fazla. Kan ver konuşalım dedi doktor. Çok kötüyüm çok...

Kan vermişsin gördüm. Çok üzüldüm canım çok :( Bugün bir arkadaşımın da düşük haberini aldım. Çok zor bir gün oldu. Canım bak demek ki sağlıklı değilmiş ki tutunmadı. Tutunup düşse daha kötüydü. Sağlıklı olanı bulacaksınız Allah'ın izniyle.

Son düzenleme:
Kan vermişsin gördüm. Çok üzüldüm canım çok :( Bugün bir arkadaşımın da düşük haberini aldım. Çok zor bir gün oldu. Canım bak demek ki sağlıklı değilmiş ki tutunmadı. Tutunup düşse daha kötüydü. Sağlıklı olanı bulacaksınız Allah'ın izniyle.

Umudum çok kırık. Deneme şansım var tabi dondurulmuşlarım var. Çözünürken kaçı sağ kalır bilinmez tabi. Onlardanda zaten 1 tanesini vericekler gene. O da tutarsa işte...

Umudum çok kırık. Deneme şansım var tabi dondurulmuşlarım var. Çözünürken kaçı sağ kalır bilinmez tabi. Onlardanda zaten 1 tanesini vericekler gene. O da tutarsa işte...

Haklısın canım. Şu an neler hissettiğini çok iyi biliyorum. İnsan umutlarını kaybediyor. Fakat bu olasılık hesabı hep diyorum. Zaten maksimum %50 şansın vardı. Al eline bir para yazı tura oyna. Her ikisi taraf da gelecek. Bence sen dondurulmuşlarda tutturacasın. Ama bence 2 tane için konuş. İkiz olsun ne olacak. Sağlıklı doğum yaptı bütün arkadaşlar.

Haklısın canım. Şu an neler hissettiğini çok iyi biliyorum. İnsan umutlarını kaybediyor. Fakat bu olasılık hesabı hep diyorum. Zaten maksimum %50 şansın vardı. Al eline bir para yazı tura oyna. Her ikisi taraf da gelecek. Bence sen dondurulmuşlarda tutturacasın. Ama bence 2 tane için konuş. İkiz olsun ne olacak. Sağlıklı doğum yaptı bütün arkadaşlar.

Bizim hastane çok katı o konuda. Yönetmeliği delmiyor. Eşiminde ikizi olduğu için annesinin hep olumsuz anlattığı hikayelerinden etkileniyor ve ikiz istemiyor. Asla ağızlarından hayırlı bi laf çıkmadı ikizilikle ilgili. HAlbuki ikiside aslan gibi genç adamlar oldular.

kızlar bayram yeni bitti ama olsun 5.günde bayramdır demiii
bayramınız mubarek olsun daha nice güzel bayramlara inşaallah..:16::16:
bizim yorucu üzgün başladı eşimin anneannesi vefat etti,trabzona cenazeye gittik geldik..
her ölüm erken ölümdür misali üzüldük haliyle...rabbim mekanını cennet eylesin..
amelleriyle kaldı başbaşa yardım etsin rabbim...
helede anne yokluğunun acısını kvmde görünce çok fena oldum sonrada bayram için cumadan kvmlere gittik..
bayramda taziye bayram ziyareti derken telaşlıydı son iki gündür evimdeyim dün akşma itibariyle kocişimle kafa dinliyoz..
bide hasta olduk benim stresten üüzntüden arttı bayramdada yoruldum çok fazla kulağım boğazım patlıyor ağrıdann :((
kendimi ortamlarda içime atmaktan dilim yanı boydan boya yara olmuşşşşşşş..
kendi çocuğumuz olmayınca sesi kafamız kaldırmıyor kendi bebemizde alışırız ama arada olunca böyle kafa kalmıyor adamda...
görümcemin 2.5 yaşındaki oğlu ve eltimin 5 aylık oğluyla ev neşeli geçti tabiki helede 5 aylık paşamız maaşallahı var..
görümcem gebe 6.5 aylık ikinciye her gelenle ve gitiğimiz yerde gündenm gebelik doğum çocuk yapmaktı çok sıkıldım çok..:5:
fazlasıyla çevrede ikinciler ilklere gebe var doğuran var bunaldım bana bişi soran yoktu hamdolsun sorcak bişileride yoktu ama.:26:
öyle yaniii bi sendromu daha atlattım herşey geçti sanıyodum ama öyle olmadı içlendim dedim şimdi bende 8-9 haftalık gebe olcaktım..
amaaa julinin haberiii bana yetti umudum oldu mevlam sağlıkla aldırcak inş. kucağına çokk sevindim çokkkkkkk.......:16::16::16::16:

Son düzenleme:
9 aycımmm inşaallah senlede sevinirz canım benimmmmmmm:16::16:
herşeyin tersi olur belirtisizde olsa olur belli olmazz mevlam ol demiştir inşaallahhh:49:

Slm ark herkes iyidr inş Allah herkese iyi haberler versn yarabbim. Üzülmeyın En'de sonda iyi haber var bizlere Benm de bi aşılama üçüncü tüp yapmış durumdayım Pazartesi testim oluyo Allah nasip ederse olacak inş demin idrar testi yaptım ikinci çizgi belirli bi şekilde çıktı ama çok koyü değil sizce varmı bebelerm

Son düzenleme:
Slm ark herkes iyidr inş Allah herkese iyi haberler versn yarabbim. Üzülmeyın En'de sonda iyi haber var bizlere Benm de bi aşılama üçüncü tüp yapmış durumdayım Pazartesi testim oluyo Allah nasip ederse olacak inş demin idrar testi yaptım ikinci çizgi belirli bi şekilde çıktı ama çok koyü değil sizce varmı bebelerm

evet canım Allahın izni ile hamilesin:52::52::52::52:
idrar testinde çıkıyorsa gebe olmama olasığılın yok denecek kadar az..
şimdiden tebrik ediyorum seni...

kızlar bayram yeni bitti ama olsun 5.günde bayramdır demiii
bayramınız mubarek olsun daha nice güzel bayramlara inşaallah..:16::16:
bizim yorucu üzgün başladı eşimin anneannesi vefat etti,trabzona cenazeye gittik geldik..
her ölüm erken ölümdür misali üzüldük haliyle...rabbim mekanını cennet eylesin..
amelleriyle kaldı başbaşa yardım etsin rabbim...
helede anne yokluğunun acısını kvmde görünce çok fena oldum sonrada bayram için cumadan kvmlere gittik..
bayramda taziye bayram ziyareti derken telaşlıydı son iki gündür evimdeyim dün akşma itibariyle kocişimle kafa dinliyoz..
bide hasta olduk benim stresten üüzntüden arttı bayramdada yoruldum çok fazla kulağım boğazım patlıyor ağrıdann :((
kendimi ortamlarda içime atmaktan dilim yanı boydan boya yara olmuşşşşşşş..
kendi çocuğumuz olmayınca sesi kafamız kaldırmıyor kendi bebemizde alışırız ama arada olunca böyle kafa kalmıyor adamda...
görümcemin 2.5 yaşındaki oğlu ve eltimin 5 aylık oğluyla ev neşeli geçti tabiki helede 5 aylık paşamız maaşallahı var..
görümcem gebe 6.5 aylık ikinciye her gelenle ve gitiğimiz yerde gündenm gebelik doğum çocuk yapmaktı çok sıkıldım çok..:5:
fazlasıyla çevrede ikinciler ilklere gebe var doğuran var bunaldım bana bişi soran yoktu hamdolsun sorcak bişileride yoktu ama.:26:
öyle yaniii bi sendromu daha atlattım herşey geçti sanıyodum ama öyle olmadı içlendim dedim şimdi bende 8-9 haftalık gebe olcaktım..
amaaa julinin haberiii bana yetti umudum oldu mevlam sağlıkla aldırcak inş. kucağına çokk sevindim çokkkkkkk.......:16::16::16::16:

zor zamanlardan sonra evde dinlenmeye çekilmişsin ohhh misss
bayramlar kalabalıklar bizler için zor gerçekten her an birileri bişekilde canımızı sıkabilir ya da ortamdaki gebeler anneler çocuklar vs konuşmalar kendimizi yalnız hissettirebilir hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz maalesef...
darısı sana olsun cümlesi sadece bu platformda rahatsız etmiyor beni...
özel hayatımda böyle sözler duymak istemiyorum ben artık...

Back