- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
canım kaçıncı günün bugün yazdın kesin ama ben kaçırdım söyleseneeeee![]()
Canım 5. gün embriyosu 8. gün bitiyo bugün. dün sabah test yaptım çıkmadı yarını bekliyorum:S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kaçıncı günün bugün yazdın kesin ama ben kaçırdım söyleseneeeee![]()
İyi akşamlar kızlar şaka maka bayramda bitti artıkne vr yok canlar ben dün sabah balıkesire dügüne gitmiştim,bu sabah 8 de geldik çok üşüdüm ve yoruldum ,yatagımı ve eşimi çokkk özlemiştik hemen yataga girdim 2 ye geliyordu valla uyandıgımda
kalktım ev ,iş güç derken anca fırsat buldum çokk şükür julittenin ve boncugunn hamilleik hberlerine çokkkk sevindim darısı sonuç bekleyen ve biz tedavi düşünen tüm arkadşlr innşş
Benkayra Eylül'ün tez zamanda yuvsına gelir inşşş tatlım emin ellerrde sabret balımm![]()
Canım 5. gün embriyosu 8. gün bitiyo bugün. dün sabah test yaptım çıkmadı yarını bekliyorum:S
test durumunu hatırlıyorum hatta bişilerde yazmıştım...
5.gün embriyosu yarın kanda belli olur idrar testleriyle aklını karıştırma ve direk kan ver derim...
Evet canım zaten pazar günü test günüm yarın belki bi idrar daha yaparım ertesi gğn kana koşarım. Bu arada senin tedavin neden başlamıyor? bekleme sürecim mi var? belki anlatmşsındır ama sanırım oldukça geçmişte kaldı
he valla bitti gitti bir bayram daha...
bir dahaki bayrama bebekli olalım inşallahhhh...
mesela önümüzdeki bayram 29 ekim cumhuriyet bayramı benim acele edip bi bebe haberi yetiştirmem lazım bayrama
bu ara bereketli geçiyoo pozitif haberleri geldi ard arda çok şükür...
çok gezdin artık evinde otur daha da evden çıkmak yok![]()
son zamanlarda aklımda bişi var sölimmiiiiiiiiii
tamam tamama sölicem meraktan çatladınız biliyorum
ben geçmişimi unutup sanki 3 tüp 2 aşılama yapmamışım gibi tekrar baştan yumurta takibi yaptırmak istiyorum...
öncesinde de bi rahim filmi çektirecem tüplerde sorun yoksa yumurta takibi ile gebe kalcam ben
bi özel hastane bulcam yakınlarımda orda yumi takibine başlayacam doğal sürecimi görmek istiyorum noluyooo içerde...
yumi ne aşamaya geliyo kaç tane yumim oluyooo en doğalından takip etcem gerekirse çatlatma iğnesi vurcam ilişki gününü belirleme açısından...işte böyle taaaa başa dönüp en basit olan yolu seçmek istiyorum sebebide bu sene tüp düşünmüyorum bekleme sürecimde takip yaptırmak istiyorum...
mrhb kızlar bu gün köyden gelim evime inş herkes iyidir geçmişe bakamadın
canımcım dün çizme bugünde kaban aldı kocam bana dün gece kutladık sanırım bu gecede kurtuluşum yok benim kaban ekşını var bu akşambi de sanırsam yumurtluyom kaban olmasada olurdu yani
![]()
ben tembellik edip başlamıyorum canım aslında 3.tedavimin üzerinden epey zaman geçti ama başlamıyorum çünkü merkez değişikliği yapacam büyük ihtimal onda karar veremiyorum...bu sene sanırım tüp yapmam...4.denemem olacak iyice bi emin olmam lazım herşeyden..
Aslında be sorarken sen yazmışsın aslında:)) Ben bilemiyorum senin yerinde olsam ne yapardım. Evet gerçekten çok sağlam araştırırdım. Peki problem sende mi yoksa eşinde mi?son zamanlarda aklımda bişi var sölimmiiiiiiiiii
tamam tamama sölicem meraktan çatladınız biliyorum
ben geçmişimi unutup sanki 3 tüp 2 aşılama yapmamışım gibi tekrar baştan yumurta takibi yaptırmak istiyorum...
öncesinde de bi rahim filmi çektirecem tüplerde sorun yoksa yumurta takibi ile gebe kalcam ben
bi özel hastane bulcam yakınlarımda orda yumi takibine başlayacam doğal sürecimi görmek istiyorum noluyooo içerde...
yumi ne aşamaya geliyo kaç tane yumim oluyooo en doğalından takip etcem gerekirse çatlatma iğnesi vurcam ilişki gününü belirleme açısından...işte böyle taaaa başa dönüp en basit olan yolu seçmek istiyorum sebebide bu sene tüp düşünmüyorum bekleme sürecimde takip yaptırmak istiyorum...
ben de kv den bugün geldimm nasılsınız çok özledim sizi az geçmişe bakayım dedim 2 sayfa sonra vazgeçtimm...gecenin körü
olur 5 gündür yokum sonuçtaa...
çok olaylı bir bayram ziyareti geçirdik...kv yi dana tepeledi alnında yumruk gibi bir şişle döndü kurban kesmeye gitmişti halbukiiiertesi gün de gorbaçovun kafasının dünya haritası versiyonuydu hem üüzldük hem güldük...görümceke durdu durdu 2 görücü birden çıktı... şaaka gibiiii...
![]()
İnşşşşş canım agzından bl damlıyor dikkat et düşmesin halınaValla canım yaa bende ehliyet işi ve dişlerime tel taktırma işini halleder başlrım diye düşünüyorum İNŞŞŞŞ en büyük hayalim 33 ünde bebişime kavusmakkkk
seninkide 29 ekim olsun hadi
çok yoruldum canım ama deydi gerçekten gittigim en güzel dügünlerden biriydi dün gelini aldık geldik yrında burada dügün vr inşşş artık pazarteiden sonra normal hayatım dönmek istiyorummm
![]()
Yaaa canım belki inanmıyacksın ama bende sanki sıfırdan bşlıycakmısım gibi bir his vr içimde nedensekeşke dogal takip dogal klomenlerle falan hamiş kalsak yaaa ne güzel olurdu demi yaa bebişlerimiz kısa yoldn gelselerde kene gibi ypıslr güldennn
![]()
ben de kv den bugün geldimm nasılsınız çok özledim sizi az geçmişe bakayım dedim 2 sayfa sonra vazgeçtimm...gecenin körü
çok olaylı bir bayram ziyareti geçirdik...kv yi dana tepeledi alnında yumruk gibi bir şişle döndü kurban kesmeye gitmişti halbukiiiertesi gün de gorbaçovun kafasının dünya haritası versiyonuydu hem üüzldük hem güldük...görümceke durdu durdu 2 görücü birden çıktı... şaaka gibiiii...
![]()
Aslında be sorarken sen yazmışsın aslında:)) Ben bilemiyorum senin yerinde olsam ne yapardım. Evet gerçekten çok sağlam araştırırdım. Peki problem sende mi yoksa eşinde mi?
Ay süper bi bayram olmuş ya. Dizilere konu olur valla.
oooooo güle güle giyin canım menim eniştem kolay yolu buldu bi gün çizme bi gün kaban yarına ne var sırada hazırda yımırtlama günün değerlendir her açıdan tatlım![]()
![]()
tüp bebek sürecine sebepsiz infertilite olarak başladık biz bişey bulamadılar zamanla bana sende az bişi pko var dediler düzenli adet gördüğünden önemi yok dediler o kadar...hadi normal olmadı ama tüple yüksek şans verilen bir çiftiz ama 8 yıldır bebek yok..bir kimyasal bir dış gebelik hikayem var kabus gibi...şimdide 4.tüp aşamasındayım ama başlayamıyorum bir negatif daha kaldırmaz yorgun bedenim![]()
Anladım. Baya yorulmuşsun. Hangi merkezlere gittin? Ben Beylikdüzü Medicana Ya gittim. Baya bi methettiler. Toplamda %70 başarı şansları varmış. 1. 2. 3. deneme vs gibi yani...
bilmiyoki garibim yumurtluyom bişi almasada olurdu
fena alıştım önce bişi alacak ondan sonra ekşın yok öyle
yarında çizmenin kahve renkli olanını aldırayım diyorum![]()
![]()