Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyoki garibim yumurtluyom bişi almasada olurdu
fena alıştım önce bişi alacak ondan sonra ekşın yok öyle
yarında çizmenin kahve renkli olanını aldırayım diyorum
ayy kv mi yazmışım k.pederi tepelemiş..kv ye bişey olmuyo hep adamceğizi buluyor aksilikler...3-5 dizilik konu çıkar aşk entrika intikam gerilim hepsi mevcut maaşallahAslında be sorarken sen yazmışsın aslında:)) Ben bilemiyorum senin yerinde olsam ne yapardım. Evet gerçekten çok sağlam araştırırdım. Peki problem sende mi yoksa eşinde mi?
Ay süper bi bayram olmuş ya. Dizilere konu olur valla.
he yaa kv yazmışım kp yi tepelemiş danaa....görümcenin de durmuş durmuş 2 isteyeni bir çıkmış aklı karışmış kim ne derse ona giidyo safımm..anası halaya verim gitsin diyor eltim de olmaz öle şey hiç etik değil...1 aydır konuştuğu çocuğa ayıp olur diyor..ee hala da kendine bakıcı almaya gelmiş oturdu kuruldu eve gitmiyor kesin bana vercekler diye düşünüyor..biizm kocişin sülale arızalı zannımca hepsinde bişr gurur bir kibir bir kendine güven..bakalım kızı kim alacakkSende hoşgeldin canımm kayınvlideydle dolu dolu 5 gün geçirmissin Maşallahh iyi doymussundur ayy çokkk güldüm canım ya kaynanan neyse yine bişey olmsın yazık yaa genç kızlr vr daha kocay gidicek daha senin bebişleri sevicek inşşş görümcenede bayram ugurlu gelmiş Maşallah hakkınd hayırlısı olsun inşş çok şükür sende evine kavustun canımm
hoşgeldin canım..
yok yok yani bayram maceranızda
bilhassa görümcekini ilk gelene verin gitsin kurtulun ayol yeter yani
dana sebebiyle telef olanlarada geçmişler olsun
hahahah koptum senin alşveriş bazlı ekşın muhabbetineebu hafta enişte yandı desen pahalıya patlıyacak bu ay ki yumurtalarsabahlar olmasın bacımmbilmiyoki garibim yumurtluyom bişi almasada olurdu
fena alıştım önce bişi alacak ondan sonra ekşın yok öyle
yarında çizmenin kahve renkli olanını aldırayım diyorum
hoşbuldum yeniden....eltimden bayaa ders alıp geldim hiiç umurunda bile değil kim ne düşünmüş ne yapmış ne demiş..lafını söylüyor doğrusu budur deyip kenara çekiliyor kızan da küsen de tıpış tıpış gelip konuşuyor.....sus sus duymasın eniştem kahverengi çizmeyide aldır ondan sonra duysada bişey olmaz
ikramayam canım hoşgeldin kv de hoş bi bayram geçirmişsin görümcekinin kaderi açılmış darısı benim görümceklerin başına
amanınn Gülden :18:elini çabuk tutup bayrama bebe yetiştirme derdine düşmüşün mademben acil kaçıyorum behlülüm bihterini bekler hemen gideyim 29 ekim cumhuriyet bayramına bi bebe yetiştireyim ki bir bayrama bebekli gireyim artık
ben acil kaçıyorum behlülüm bihterini bekler hemen gideyim 29 ekim cumhuriyet bayramına bi bebe yetiştireyim ki bir bayrama bebekli gireyim artık
hahahah koptum senin alşveriş bazlı ekşın muhabbetineebu hafta enişte yandı desen pahalıya patlıyacak bu ay ki yumurtalarsabahlar olmasın bacımm
hoşbuldum yeniden....eltimden bayaa ders alıp geldim hiiç umurunda bile değil kim ne düşünmüş ne yapmış ne demiş..lafını söylüyor doğrusu budur deyip kenara çekiliyor kızan da küsen de tıpış tıpış gelip konuşuyor.....
amanınn Gülden :18:elini çabuk tutup bayrama bebe yetiştirme derdine düşmüşün madem
Rabbim geceniz bereketlendirsin bebişimmEki Görüntüle 832595 ....Bayram paşam ya da ekim kızımız gelsin bu ay
hadi inşallah canım bu bayram sen gebe kal peişinden ben geliyorum
eltinin straejisi güzelmiş ders almak lazım valla
mehtoşum saracımm yorucu bir gün ve akşam geçirdimm duş alıp yatasım var...tarafımdan seviliyor ve öpülüyorsunuz Allah rahatlık versin size ben kaçıyorumm yarına daha geniş yazışmak dileğiyleee
mehtoşum saracımm yorucu bir gün ve akşam geçirdimm duş alıp yatasım var...tarafımdan seviliyor ve öpülüyorsunuz Allah rahatlık versin size ben kaçıyorumm yarına daha geniş yazışmak dileğiyleee
İyi akşamlar kızçeler herkes iyi dimi?
Ay valla ben gergin melahat gibiyim. 2 günüm kaldı da öğrenmeye
İyi düşün iyi olsun canım Allah hayırlısını versin.
oo herkes kaçıyo. İyi geceler hanımlar. Mutlu günlere uyanalım inşallah
canım sen de burdaymışsınn iyi geceler tatlım çok daha aydınlık bir sabaha uyanalım inşaallah
Amin canım öyle olmaya çalışıyorum bende. ama çok zor. 7. gün negatifi gördm idrarda. bugğn de kahve rengi lekelenme oldu jelden sonra. moralim bozuldu benimde..