• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın birbirinden datlu cancağızlarım bayram şekerlerim kavurmalarım :1::1::1:
Bir bayram sabahının körü sizinleyim kalktım geldim ne iyi ettim dimi herkes de burdaymış:1::1::1:

günaydın canım valla çok iyi ettin gelmekle bende seni düşünüyodum :34::34::34::34::34:

günaydın canım valla çok iyi ettin gelmekle bende seni düşünüyodum :34::34::34::34::34:

hissederim kızım ben:48::48::1:
evde etten başka yemek yok gelen giden olcak yemek lazım olurmu onu düşünüyorum bulaşık makinem bozuldu bayram sonu anca servis gelir ve bulaşık çıkacak diye mutfağa girmek istemiyorum bilemedim şimdi yemek yapsammı yapmasammı baklava ve sarma yaptım yeter ikram ederim işte dimi ama:44::44:

hissederim kızım ben:48::48::1:
evde etten başka yemek yok gelen giden olcak yemek lazım olurmu onu düşünüyorum bulaşık makinem bozuldu bayram sonu anca servis gelir ve bulaşık çıkacak diye mutfağa girmek istemiyorum bilemedim şimdi yemek yapsammı yapmasammı baklava ve sarma yaptım yeter ikram ederim işte dimi ama:44::44:

:48::48::48::48::48::48::48:

canımsın sen biliyomusun

baklava ve sarma yeter bence kendini ne yorcan makinanada bozukmuş geçmiş olsun canım zaten bazı aksilikler bazı zamanları özellikle seçer sanki

:48::48::48::48::48::48::48:

canımsın sen biliyomusun

baklava ve sarma yeter bence kendini ne yorcan makinanada bozukmuş geçmiş olsun canım zaten bazı aksilikler bazı zamanları özellikle seçer sanki

valla gösrete göstere geldi aksilik resmen ihmal ettik makine dokunmatik ve dijital ekranında günlerdir su alma kontrol diye yazı çıkıyor yetmiyor makine su alırken ısrarla sinyal veriyor kontrol edin beni diye sonra kendini iptal etti yazııkkkk çok söyledi akıllı makinem benim ama biz bağırır bağırır susar dediydik:1::1::1: o da bayramın ilk günü fena ortada bıraktı beni...yetmedi su saldı halıya halıyı bu sabah geri serdim neyseki kurumuş leke bırakmadan:32::32::32:

valla gösrete göstere geldi aksilik resmen ihmal ettik makine dokunmatik ve dijital ekranında günlerdir su alma kontrol diye yazı çıkıyor yetmiyor makine su alırken ısrarla sinyal veriyor kontrol edin beni diye sonra kendini iptal etti yazııkkkk çok söyledi akıllı makinem benim ama biz bağırır bağırır susar dediydik:1::1::1: o da bayramın ilk günü fena ortada bıraktı beni...yetmedi su saldı halıya halıyı bu sabah geri serdim neyseki kurumuş leke bırakmadan:32::32::32:

GUNAYDIN Meryem suresi bittimi nasil oluyor bende bu aksam icin isteyecektim yarin test Günüm varda

sağlık olsun canım neyseki halıda iz bırakmamış su bu işin sevindirici yanı olmakla beraber azıcık züğürt tesellisi oluyo:9::9::9::9::9::9::9::9: ama makina sana demiş tızzım beni kontrol et ailgi alaka istiyom çok ihmal ediyon gülden bak yapma demiş senmisin ilgilenmeyen hemde bayramda buyur işte demiş ilk bayramlığın benden olsun demiş:9::9::9::9::9::9::9::9:

midem çok fena güldenim yaaaaa baygınlık geliyo içime :18::18::18::18::18:

Hmm neyse demekki şansim yokmuş. Allah dualarimizi kabul etsin insallah

Amin inşallah kabul olsun dualarımız...

sağlık olsun canım neyseki halıda iz bırakmamış su bu işin sevindirici yanı olmakla beraber azıcık züğürt tesellisi oluyo:9::9::9::9::9::9::9::9: ama makina sana demiş tızzım beni kontrol et ailgi alaka istiyom çok ihmal ediyon gülden bak yapma demiş senmisin ilgilenmeyen hemde bayramda buyur işte demiş ilk bayramlığın benden olsun demiş:9::9::9::9::9::9::9::9:

midem çok fena güldenim yaaaaa baygınlık geliyo içime :18::18::18::18::18:

aynen öyle resmen intikam aldı benden makinem:1::1::1:
miden içinde beyaz leblebi yemeni tavsiye ediyorum varsa tabisi...

Amin inşallah kabul olsun dualarımız...

aynen öyle resmen intikam aldı benden makinem:1::1::1:
miden içinde beyaz leblebi yemeni tavsiye ediyorum varsa tabisi...

beyaz yok ama tuzlu sarı leblebi var ondan yesem olmazmı

Son düzenleme:
Öyle diyecektim kusura bakmayin almanyada kaliyorum bazen istedigim gibi turkce kelimeyi bilemiyorum .insallah veririm

canım menim bende seni yermek için demedim şansızlık kötü bişey şansa ihtiyacımızın çok olduğu günlerdeyiz bu yüzden öyle deyip şansını küstürmeni istemedim:34::34::34::34::34::34::34::34: inşallah sen yarın pozitif haber verirsin ve yüzümüzü güldürürsün

canım menim bende seni yermek için demedim şansızlık kötü bişey şansa ihtiyacımızın çok olduğu günlerdeyiz bu yüzden öyle deyip şansını küstürmeni istemedim:34::34::34::34::34::34::34::34: inşallah sen yarın pozitif haber verirsin ve yüzümüzü güldürürsün

Yok canim Estagfurullah burasi bana cok iyi geldi inanin bana. Insallah veririm allahin izniyle. Sabah tr saati 8.45 gibi verecegim insallah. Allahim yüzümüzü güldürür insallah

dene bakalım canım iyi gelir inşallah leblebinin mide asidini düzenleyici etkisi varmış..

leblebiyi çok severim hele tuzlusunu ama fazla yesem kabızlık yapıyo ancak yinede yiyorum şimdi kabızlık bile midenin bu halinden çok iyidir

Back