• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

organlarına sahip çık şekerim hepsi ayrı ayrı değerli bak biri bozulsa düzeltene kadar diğerlerini bozma riski yaşıyoruz uğraş dur yani:1:

çok haklısın canım yaaa birini düzeltecem derken diğerini bozuyoz dimi ben şimdi ruh sağlığım için biraz yürüyüşe çıkacam hemde yağmurda ve fırıtınada :9::9::9::9::9::9::9::9:

çok haklısın canım yaaa birini düzeltecem derken diğerini bozuyoz dimi ben şimdi ruh sağlığım için biraz yürüyüşe çıkacam hemde yağmurda ve fırıtınada :9::9::9::9::9::9::9::9:

en önemlisi ruh sağlığı tabiki o da bi organ sayılır:1:
aman dikkat et haberler karadenizde sel tehlikesinden bahsediyor çarşambayı sel almış türküsünü sarayı sel almış olarak değiştirmek istemiyorum :1:

en önemlisi ruh sağlığı tabiki o da bi organ sayılır:1:
aman dikkat et haberler karadenizde sel tehlikesinden bahsediyor çarşambayı sel almış türküsünü sarayı sel almış olarak değiştirmek istemiyorum :1:

:9::9::9::9::9::9::9::9: tızım ben şimdi bursadayım çarşambayı sel alsada sarayı sel almaz :9::9::9::9::9::9:

Julietta arkidişimizden haber var canlarım...
194 olan değeri 2 gün sonra yani bugün 414 olmuş maşallahhhh:nazar:
ne çok 4 rakamı var değerlerinde acaba 4 üzmü geliyooo:52::52::52::1:
iki embriyo kendi içlerinde ikiye bölünse ayrı ayrı al sana 4 bebe:1::1::1:

seninde bayramın mübarek olsun canım naber nasıl gidiyooooo bayramın..

saol canim ... napim kahvaltiya gittikk simdi kalkicaz eve gecicez.. bayramda nasil olsun be gulum iste giyin suslen gez baska bise yok .ben cok bayramlari sevmiyom yaa :))sen napion?

merhaba kizlarrr nasilsiniz?
bayraminiz kutlu ossunnnn:))))))

merhaba canım seninde bayramın kutlu olsun

anaaaa doğru dedin unuttum bak ben onu ama olsun yinede sel almasın diye uyarayım ben:1::1::1:

seni seviyom men tızım

maşallah darısı başımıza inşallah dördüz olur ne güzel bi anda 6 kişilik bi aile

az bişi baklavamdan yiyeyim bari gelenlere kalmasın :33::33::33:

bende mi yesem ama yok tızım menşm kalkıp giyinip dışarı gitmem lazım gelince yirim bari:56::56::56::56::56::56:

benim transferimin 8.günü hiç bir belirti yok bazılarında yerleşme kanaması falan oluyor bende oda yok acaba olmadımı çok korkuyorum test günü yaklaştıkça lekelenmesi falan olmayıpda hamile kalan var mı

Bugün 7. günüm. Ultra hassas idrar testi yaptım. Negatif maalesef:( üstelik ateşimde düne göre 1 derece düştü:(

saol canim ... napim kahvaltiya gittikk simdi kalkicaz eve gecicez.. bayramda nasil olsun be gulum iste giyin suslen gez baska bise yok .ben cok bayramlari sevmiyom yaa :))sen napion?

aynen öyle bende bir ara hazırlanıp gezmelere vermem lazım kendimi gerçi dün epey bi bitirdik gezme işini bugün gelenler olabilir...

merhaba canım seninde bayramın kutlu olsun

seni seviyom men tızım

maşallah darısı başımıza inşallah dördüz olur ne güzel bi anda 6 kişilik bi aile

bende mi yesem ama yok tızım menşm kalkıp giyinip dışarı gitmem lazım gelince yirim bari:56::56::56::56::56::56:

bende ay lav yuuuuu....

Son düzenleme:
benim transferimin 8.günü hiç bir belirti yok bazılarında yerleşme kanaması falan oluyor bende oda yok acaba olmadımı çok korkuyorum test günü yaklaştıkça lekelenmesi falan olmayıpda hamile kalan var mı

hiç belirti yaşamayıp gebe kalanlar var tabiki herkeste aynı belirtiler olmuyor zaten...
ayrıca kullandığımız ilaçlar gebe gibi davranmamızı sağlıyor hormonlarımızı etkiliyor yanıltıcı belirtilerde olabilir...
hele lekelenme çok az kişide oluyor...

Bugün 7. günüm. Ultra hassas idrar testi yaptım. Negatif maalesef:( üstelik ateşimde düne göre 1 derece düştü:(

erken bakmışsın değeri düşük başlayıp gebeliği devam eden doğuran arkadaşlarımız var seninde değerin düşükse 7.gün kanda da baksan bişey çıkmaz...biraz daha bekle canım daha erken...

erken bakmışsın değeri düşük başlayıp gebeliği devam eden doğuran arkadaşlarımız var seninde değerin düşükse 7.gün kanda da baksan bişey çıkmaz...biraz daha bekle canım daha erken...

NE bilim ateşimde düşünce bitti herşey dedim.

:3:slm kzlar iyi bayramlar herkese maşallah jülicime rabbim mutluluğunu daim etsin saglıklı bir gebelik nasip etsin inş :52:gülden ablacım allah kolylık versin sanada makinen bozulmuş çok berbat bi durum bu hemde bayramda :30: bugun yagmurlu bir istanbul var dün bizde sultan ahmete gittik günliydi iyki girmişiz yok yagmurlu diye gitmezdı bizimki :27:bugun sol kasgımda hafif bir agrı hisediyorum neden acaba :44:adet düzensizliğinden kaynaklanırım bilemiyorum :44:eylülde olmamıştım ekimn 1 de olmuştum oda 3 gün surdu ilk iki gün iyiydi yaşadığımz şeylerden de etkileniyıruz haliyle ondan da olur hayırlısı olsun hakımzda:40:ELLİMDEN BİŞEY GELMİYORDU BENDE KALBİMDEN GELNİ YAPTIM DUA ETTİM:42:

GUNAYDIN Meryem suresi bittimi nasil oluyor bende bu aksam icin isteyecektim yarin test Günüm varda

Canım çok merak ediyorum senin sonucunu ben. İnşallah pozitif olur. Lekelnme var dedin ama bak adet olmadın. Bu iyiye işaret.

Kaçıncı gün transferi olduğunu söylememişsin. Ben de 3. gün embryisounun 7. günüdeyim ve hiç bir belirtim yok. Dün gece yaşadığım ve ödümü koparan adet olacakmışım hissini saymazsak tabii.

Yerleşme kanamasının hala gerçekliği kesinleşmiş değil. Zaten insanların çoğunda öyle bir şey olmuyor o nedenle onu takma.

Canım sende mi ateş ölçüyorsun. O çok ama çok kötü bir alışkanlık. Ben dondurulmuş transferimde ateşim düşünce kan bile vermedim. Progesteron almamıza rağmen ateşimiz nasıl düşüyor anlamış değilim. Mantıklı değil. Grafik yaptıysan bakabilir miyim?

5. gün embriyosu ise şu an 12. günündesin demektir. Çok kritik bir gün. Yerleşme olmuş olması gerekir ve hcg salgısı başlamıştır. Ama henüz idrarına geçmemiş olabilir. Ultra hassas ama ne kadar hassas? En az 20 IU/L ölçebilmelidir. 12. günde değerin 20'nin altında olabilir. O nedenle hala erken.

Back