sperm genetik testi mi karyotip mi? blast oluşturmama sperm dna'sı ile ilgili. nedense sürekli beni tedavi ediyorlar. kocamı tedavi eden yok. dna fragmantasyonu varsa en iyi spermin seçilmesi gerekiyor.
bizde de tam tersi bir durum oldu blast oluşuyor hemde en yüksek kalitede ama tutmuyor, eşimden de istediler karyotip, benden de ayrıca pıhtılaşma testleri istediler 8-9 tane test yapılacak bakalım allah ne gösterecek
hormonlarda sorun yok, rahim kalınlığı normal, rahim filmi temiz, rahim içi sıkıntısız, spermiogram normal gebelik için bile yeterli diyorlar ama tutmadı işte tüp bebek bile :)
9ay bana ertesi gün duş alabilirsin dediler bugün aldım
Slm kızlar bugün doktora kontrole gittik bende bebişimde ikimizde iyiyiz çok şükür doğumun ertesi gün 300 gr vermişti doktor sarılık başangıcı demiştim bugün 4. Gün 150 gr almış oğlum sarılığıda ilerlememiş bu saatten sonrada ilerlemez dedi doktor çok sevindik bende iyiyim hala acım var yürürken oturup kalkarken ama geçicek sütümde geleye başladı inşallah herşey saha güzel olcak ama ben hala inanamıyorum rüya gibi hayeldi gerçek oldu inşallah allahım sizlerinde kucaklarını tez zamanda doldurur
Slm kızlar bugün doktora kontrole gittik bende bebişimde ikimizde iyiyiz çok şükür doğumun ertesi gün 300 gr vermişti doktor sarılık başangıcı demiştim bugün 4. Gün 150 gr almış oğlum sarılığıda ilerlememiş bu saatten sonrada ilerlemez dedi doktor çok sevindik bende iyiyim hala acım var yürürken oturup kalkarken ama geçicek sütümde geleye başladı inşallah herşey saha güzel olcak ama ben hala inanamıyorum rüya gibi hayeldi gerçek oldu inşallah allahım sizlerinde kucaklarını tez zamanda doldurur
evet çok haklısın bunda, örnek ben :) 2 tane blast emriyo transferi yapıldı bir tanesi A+A blast.tı ama ikiside tutmadı :) 3. transferi yapılan hatta 1 transfer yapılan birçok kişinin tuttuğunu okuyorum (allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin) o nedenle allahın işi demek bol bol dua etmek lazım, hiç sıkıntıya sokmayın kendinizi 3 gün 5. gün allah ol derse 2. günde oluyor
Amin kuzucum Amin..
dua için isim listemiz var listedeki isimlere niyet edip meryemi okuyorsun ardından tilavet secdesi yapıyorsun...
ve son olarak duasını okuyorsun..
okurum dersen gün vereyim detayları özelden yazarım sana...
Tamam cancağızım okurum rabbim kabul etsin inş paZartesi okuyabilirmiyim arife ya daha iyi olurbana özelden yazarsın ablacım allhım bu güzel ve iyi kalpli arkadaşları karşıma çıkardığın için çok şükür sizi seviyorum artık pozitif olmaya karar verdim her ne olursa olsın dua edicem zamanla değil duayla gelir beklenen bende oyle yapcam rabbim ne eylerse güzel eyler hamd allemlerin rabbi olan allaha sığınırım o benim herşeyimi görür ve bilir her ne olursa olsun sabır ve duayla şükür etmeliyiz bilirimki allhım en iyisini nasip edcektir inş binlerce şükür rabbim sana bana verdiklerin için sağlık sıhat huzr mutluluk olsun hayatımızda
hayır yani deli gibi kendi kendime yazıyorum çok ayıp azcık geleydiniz bari
Tamam cancağızım okurum rabbim kabul etsin inş paZartesi okuyabilirmiyim arife ya daha iyi olurbana özelden yazarsın ablacım allhım bu güzel ve iyi kalpli arkadaşları karşıma çıkardığın için çok şükür sizi seviyorum artık pozitif olmaya karar verdim her ne olursa olsın dua edicem zamanla değil duayla gelir beklenen bende oyle yapcam rabbim ne eylerse güzel eyler hamd allemlerin rabbi olan allaha sığınırım o benim herşeyimi görür ve bilir her ne olursa olsun sabır ve duayla şükür etmeliyiz bilirimki allhım en iyisini nasip edcektir inş binlerce şükür rabbim sana bana verdiklerin için sağlık sıhat huzr mutluluk olsun hayatımızda
CanımsınnSağol tatlım ya. Ben zaten artık kalktım. Yatsam da olur yatmasam da. Dışarıdaki embryiolarımın haberini alınca bir garip oldum.
Ben ilk sabah konuştuğumuzda 1 tanesi kompakt oldu diğerleri de bölünmeye devam ediyor diye anlamıştım. Şimdi tekrar aradım. Meğer diğer 4'ü bölünme aşamasında kalmış. Dışarıda 1 tane 1. kalitem vardı o kompact olmuş. 6. günü beklesek blast olur mu dedim zannetmiyorum ama bekleyelim dedi. Bakalım yarın blast olursa biraz umutlanabilirim. Ama artık kasmayacağım. Bizimle ilgili değil bu iş. Biz zaten her şeyi yaptık. Ameliyat bile oldum. Almadığım tedavi kalmadım. Şu an benim vücudumda engel olabilecek bir şey görünmüyor. Tamamen embriyo kalitesiyle ilgili. Kaliteli bir embriyo ne yaparsan yap tutunur.
Tabi her şeyden önce Allah'ın izniyle olacak...
Maaşallah subhanallah paşamızaa....inşaalah başı bile ağrımadan büyüüsn paşamız..amin ve ecmain tüm dualarınaaaSlm kızlar bugün doktora kontrole gittik bende bebişimde ikimizde iyiyiz çok şükür doğumun ertesi gün 300 gr vermişti doktor sarılık başangıcı demiştim bugün 4. Gün 150 gr almış oğlum sarılığıda ilerlememiş bu saatten sonrada ilerlemez dedi doktor çok sevindik bende iyiyim hala acım var yürürken oturup kalkarken ama geçicek sütümde geleye başladı inşallah herşey saha güzel olcak ama ben hala inanamıyorum rüya gibi hayeldi gerçek oldu inşallah allahım sizlerinde kucaklarını tez zamanda doldurur
Hoşgeldin İnci Sultan...genetşk testlerinde inşaallah sıkıntı neyse anlaşılır ve ilk tedavinde sağlıklı bebeğiniz kucağınza gelir canımm..Allah yardımcınız olsunnbizde de tam tersi bir durum oldu blast oluşuyor hemde en yüksek kalitede ama tutmuyor, eşimden de istediler karyotip, benden de ayrıca pıhtılaşma testleri istediler 8-9 tane test yapılacak bakalım allah ne gösterecek
hormonlarda sorun yok, rahim kalınlığı normal, rahim filmi temiz, rahim içi sıkıntısız, spermiogram normal gebelik için bile yeterli diyorlar ama tutmadı işte tüp bebek bile :)
geldim canımm..bişey sorcam sana kafam karıştı daaa mesaj yazdım ama görmedin sanırımm....:44::44::44::44:hayır yani deli gibi kendi kendime yazıyorum çok ayıp azcık geleydiniz bari
tamam canım pazartesiyi sana yazıyorum o zaman...
özelden atarım şimdi yapılması gerekenleri..
bende seni seviyorum ve güzel kararlar almışsın yer gök dua bol bol dua etmekte fayda var...
E ben burdayım
Sen nerelere kayboldun bir aralar ya:44:
Ben de tüp tedavisine başladın sandım ama sanırım başlamamışsın, hayırlısı her şeyin
Burada o kadar her şeyi dört dörtlük olup da bir türlü hamile kalamayanları, bir de aksine her şeyi berbat olup da gebe olanları gördükçe bir kez daha anlıyoruz ki, bizim istememiz boş...
Mevlam ne zaman isterse o zaman oluyor, dediğin gibi elimizden gelen tek şey dua ve tevekkül...Rabbim hayırla arzularımıızı nasip etsin inşallah.
bacım mesaj kutuna nir giidver acil bir sorum var sanaaa
Selam kızlar nasılsınız?Ben çoook ağırlaştım yatarken falan zorlanıyorum az bir zamanımız kaldı, Allah hepinize yaşatsın bu duyguları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?