• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

:50: Zaten dün gelmeyince ben korkmaya başlamıştım. Canım gerçekten çok üzüldüm. Demek ki doğru zaman değilmiş.

Benim arkadaşım menapoza girmek üzereyken tüp bebekle hamie kaldı. Sadece 1 tane yumurta ile. Çok duymuşsundur böyle hikaye. Ama gerçek. Olcağı zaman oluyor işte. AMH'ına baktırdın mı canım? Doğru tedavi verilirse yüksek FSH ile hamile kalabilirsin. Senin bundan sonra gideceğin yer bunu yapabilecek bir yer olacak. DHEA ve Coenzim Q10 alacaksın mesela. Sadece zor hastalara bakan amerikada bir merkez yüksek FSH'ı olan hastalar için özel protokol uyguluyor. Mesela 6 hafta öncesinden DHEA veriyor. Bak sen yeniden başlamaya karar ver senin için oraya mektup yazarım. Protokollerini senin doktorunla paylaşmalarını isterim. Sen şimdi dinlenmene bak. Ve para biriktirin. Kendine çok iyi bak. Doğal beslen. İnşallah gelecek bebeğin.

canım ben amh ye baktırmıştım 2011 de o zaman 2.9 çıkmıştı ama sonra bir daha baktırmadım. dhea ya gelince ben zaten tüp bebek öncesi 3 kutu falan kullandım.. evet para konusuna gelince artık rapor hakkım kalmadı çalışmam gerekiyo :(( devlette bile şuan 2.750tl sadece hastane masrafı ilaçlar hariç :26: güya devlet işte napcann:53:

Cvp yazdım kuzucum bakıver:40:
tamam bacımm:13::13::54::54::38::38: iyi geceler ben yatıyorum yarın da temizliğe devammm görüşmek üzere inşaalah
Selam kızlar nasılsınız?Ben çoook ağırlaştım yatarken falan zorlanıyorum az bir zamanımız kaldı, Allah hepinize yaşatsın bu duyguları.

:16::16::16: iyi geceler bebişimm:3::3::54::38::38:....Rabbim yar ve yadımcın olsun az kaldı değilmi :26::26: yaklaştı meleğinin gelmesi :16::16:.salıkla gelsin inşaallah... daha fazla çektirmesin anneciğinee:18::18::18:

Günaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın iyi dilekleriniz dualariniz için Allah razı olsun hepinizden..bBiz dün hastaneye yattik melis durunun kontrolü vardı satılık sınırda çıktı ve ışın tedavisi verdi dr. yavrumdan bir sürü kan aldılar gözüne gözlük takiyorlar istemiyor geldik geleli o agliyor ben agliyorum. Bu arada sevindirici sey Eylülümü emzirmeye aliyorlar dunden beri bu Allahin izniyle kisa surede evinde olacagi anlamina geliyor. Bizden haberler böyle biraz rahata ereyim gelicem inşallah

Hayırlı sabahlar kızlar

canım ben amh ye baktırmıştım 2011 de o zaman 2.9 çıkmıştı ama sonra bir daha baktırmadım. dhea ya gelince ben zaten tüp bebek öncesi 3 kutu falan kullandım.. evet para konusuna gelince artık rapor hakkım kalmadı çalışmam gerekiyo :(( devlette bile şuan 2.750tl sadece hastane masrafı ilaçlar hariç :26: güya devlet işte napcann:53:

Selam canım. Biraz daha iyi misin? Canım AMH'ın iyiymiş. DHEA kullandın demek. Olsun daha başka bir sürü şey var. Colorado protokolü var mesela :) Coenzim kullanmamışsın mesela. Eşin vitamin aldı mı?

Gerçekten de çok masraflı. Bari sonuç alsak. En kötüsü bunca para ve emek harcayıp eli boş çıkmak. Allah yardımcımız olsun. Belki çalışmak iyi bile gelebilir. İnsan unutuyor.

tamam bacımm:13::13::54::54::38::38: iyi geceler ben yatıyorum yarın da temizliğe devammm görüşmek üzere inşaalah

:16::16::16: iyi geceler bebişimm:3::3::54::38::38:....Rabbim yar ve yadımcın olsun az kaldı değilmi :26::26: yaklaştı meleğinin gelmesi :16::16:.salıkla gelsin inşaallah... daha fazla çektirmesin anneciğinee:18::18::18:

Günaydın canımcım günümüz güzel geçsin inş allh kolylık vrsin sen üstesinden gelirsin evelallah :16:

Günaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın iyi dilekleriniz dualariniz için Allah razı olsun hepinizden..bBiz dün hastaneye yattik melis durunun kontrolü vardı satılık sınırda çıktı ve ışın tedavisi verdi dr. yavrumdan bir sürü kan aldılar gözüne gözlük takiyorlar istemiyor geldik geleli o agliyor ben agliyorum. Bu arada sevindirici sey Eylülümü emzirmeye aliyorlar dunden beri bu Allahin izniyle kisa surede evinde olacagi anlamina geliyor. Bizden haberler böyle biraz rahata ereyim gelicem inşallah

Slm canım :3:rabbim büyük inş saglıklı bi şekilde gelmenizi nasip etsin meleklerinle onlar iyi olcak sende :31:ama aglayıpta harap etme kendini şuan kuzucklarının sana ve sütüne ihtiycları var onlar için dirayetli olucnki bian önce gelebilsinler annelerine duamız hepimzle canım inş eve geldik meleklerim iyiler demyi nasip etsin:40:

Son düzenleme:
Slm canım :3:rabbim büyük inş saglıklı bi şekilde gelmenizi nasip etsin meleklerinle onlar iyi olcak sende :31:ama aglayıpta harap etme kendini şuan kuzucklarının sana ve sütüne ihtiycları var onlar için dirayetli olucnki bian önce gelebilsinler annelerine duamız hepimzle canım inş eve geldik meleklerim iyiler demyi nasip etsin:40:

Amin canım inşallah

Eki Görüntüle 809741
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD="align: center"]KİŞİ
SAYISI
[/TD]
[TD="align: center"]OKUMA GÜNÜ[/TD]
[TD="align: center"]OKUYACAK YA DA
DUA DA YER ALAN İSİMLERİMİZ
[/TD]
[TD="align: center"]DAĞITILAN SAYI[/TD]
[TD="align: center"]OKUNAN SAYI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]21 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]millstone[/TD]
[TD="align: center"]okundu:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]22 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]23 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]Tripbel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]24 EYLÜL 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]bliss73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]25 EYLÜL 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]ELMAVETURTA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD="align: center"]26 EYLÜL 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]dmrsda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD="align: center"]27 EYLÜL 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]sultan33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD="align: center"]28 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]julietta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]29 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]ewest[/TD]
[TD="align: center"]okundu :emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD="align: center"]30 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]sara_28
kdr
[/TD]
[TD="align: center"]1
1
[/TD]
[TD="align: center"]okundu :emir_bebek:
okundu:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD="align: center"]1 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]masideaydn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]2 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]gökyüzü3434

hatres
[/TD]
[TD="align: center"]1

1
[/TD]
[TD="align: center"]okundu:emir_bebek:
okundu:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]3 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]4 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]5 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]ilkonce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]6 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD="align: center"]7 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]umutege16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16[/TD]
[TD="align: center"]8 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]ddeerrya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17[/TD]
[TD="align: center"]9 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]18[/TD]
[TD="align: center"]10 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]ikramaya
tuğba
[/TD]
[TD]
okundu:emir_bebek:
okundu:emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD="align: center"]11 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD="align: center"]12 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]kmehtapsu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]21[/TD]
[TD="align: center"]13 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]22[/TD]
[TD="align: center"]14 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]yokhe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]23[/TD]
[TD="align: center"]15 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]ilkonce[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]24[/TD]
[TD="align: center"]16 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]9ay[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]25[/TD]
[TD="align: center"]17 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]26[/TD]
[TD="align: center"]18 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]27[/TD]
[TD="align: center"]19 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]akasya1978[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD="align: center"]20 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]29[/TD]
[TD="align: center"]21 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD="align: center"]22 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD="align: center"]23 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]32[/TD]
[TD="align: center"]24 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]33[/TD]
[TD="align: center"]25 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]34[/TD]
[TD="align: center"]26 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]turquoisse[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]35[/TD]
[TD="align: center"]27 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]36[/TD]
[TD="align: center"]28 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]benancan[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]37[/TD]
[TD="align: center"]29 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]fundaonr[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]38[/TD]
[TD="align: center"]30 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]39[/TD]
[TD="align: center"]31 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]40[/TD]
[TD="align: center"]1 KASIM 2013
cuma
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]41[/TD]
[TD="align: center"]2 KASIM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]egunal[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]TOPLAM:39[/TD]
[TD]TOPLAM:25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]highchemist[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]amayaa[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]SEN_KOLİK[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]burcin4054[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]hasretim_[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]atik[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]yeteeeeer[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
NOT: Okuyanlar okuduklarında ertesi gün bilgi verirlerse sevinirim.

Gözünaydın tatlım bak sabırla herşey yoluna giriyor inan çok sevindim senin adına.

kıslar beni hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama çok oldu girmeyeli .egunal hatırlar diye tahmin ediyorum.ben 2012 ocak ayında ilk tüp bebek denenmemde hamile kalmıştım 22 haftalıkken ikizlerime erken doğum yapmıştım. sorasında pıhtılaşma testleri yapıldı temiz çıkmıştı, histeroskopi yapıldı 2. tüp bebeğe gideceğimiz ay ben hamile kalmıştım.malesef oda 13 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla sonlandı. hamile kalıp kalamayacağımdan emin olmadığım için 2 ay korunduk sonraki ay bırakmıştık tekrar hamile kaldım ama oda aynısı oldu. 12 haftalıkken kalbi durmuş ve geçen hafta oda kürtajla alındı.çok üzgünüm. insanlar 1 kere yaşayınca yıkılıyo ben aynı acıyı 3 defa yaşadım psikolojimi tahmin edersiniz.şimdi korkularım dahada fazla. acaba hamile kalabilirmiyim tekrar ve kalırsam aynı sonucumu alırım diye. zaten hemen düşünmüyoruz en az 6 ay bekleyeceğiz bu arada genetik test yaptıracağız.

kıslar beni hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama çok oldu girmeyeli .egunal hatırlar diye tahmin ediyorum.ben 2012 ocak ayında ilk tüp bebek denenmemde hamile kalmıştım 22 haftalıkken ikizlerime erken doğum yapmıştım. sorasında pıhtılaşma testleri yapıldı temiz çıkmıştı, histeroskopi yapıldı 2. tüp bebeğe gideceğimiz ay ben hamile kalmıştım.malesef oda 13 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla sonlandı. hamile kalıp kalamayacağımdan emin olmadığım için 2 ay korunduk sonraki ay bırakmıştık tekrar hamile kaldım ama oda aynısı oldu. 12 haftalıkken kalbi durmuş ve geçen hafta oda kürtajla alındı.çok üzgünüm. insanlar 1 kere yaşayınca yıkılıyo ben aynı acıyı 3 defa yaşadım psikolojimi tahmin edersiniz.şimdi korkularım dahada fazla. acaba hamile kalabilirmiyim tekrar ve kalırsam aynı sonucumu alırım diye. zaten hemen düşünmüyoruz en az 6 ay bekleyeceğiz bu arada genetik test yaptıracağız.

Canım çok geçmiş olsun :50: Çok zor şeyler yaşamışsınız. Sahip olup da kaybetmek çok zor olmalı. Rahme bakılmıştır herhalde değil mi? Gerekten de genetik bir sorun gibi duruyor. Böyle durumlarda PGD çözüm oluyor. Bence senin hamile kalmakta sorunun olmaz yine. Embriyolardan genetik olarak normali seçildiği zaman sorun çözülebilir.

arkadaşlar bugün klinikten telefon gelmedi. bu da demek oluyor ki yaşayan bir tane compakt embriyom blast olamamış. Böylece içerideki 2 küçük ufaklıktan başka elimizde bir şey kalmadı. Eşimin yorumu ise şöyle: demek ki blast olacakları transfer etmişler :51:

3dp3dt (bu 3. gün embriyosunun transfer edilişinden 3 gün sonra demek) belirtilerim:
bel ağrısı (daha çok sızlama gibi)
Aşırı uyku hali
İştah artışı

gebelik testi negatif. demek ki çatlatma iğnesi vücudumdan çıkmış.

kaldı 9 gün.

Canım çok geçmiş olsun :50: Çok zor şeyler yaşamışsınız. Sahip olup da kaybetmek çok zor olmalı. Rahme bakılmıştır herhalde değil mi? Gerekten de genetik bir sorun gibi duruyor. Böyle durumlarda PGD çözüm oluyor. Bence senin hamile kalmakta sorunun olmaz yine. Embriyolardan genetik olarak normali seçildiği zaman sorun çözülebilir.

çok sağol.evet ilk tüp bebekten önce rahim içine laporoskopiyle bakılmıştı.biraz yapışıklık var denmişti. aslında çok yıprandım hem ben hem eşim hiç gözüm almıyor ama mecburen çare arayacağız.

kızlar yarın köye gideceğim hepinize hayırlı bayramlar musmutlu geçsin bayramınız

arkadaşlar bugün klinikten telefon gelmedi. bu da demek oluyor ki yaşayan bir tane compakt embriyom blast olamamış. Böylece içerideki 2 küçük ufaklıktan başka elimizde bir şey kalmadı. Eşimin yorumu ise şöyle: demek ki blast olacakları transfer etmişler :51:

3dp3dt (bu 3. gün embriyosunun transfer edilişinden 3 gün sonra demek) belirtilerim:
bel ağrısı (daha çok sızlama gibi)
Aşırı uyku hali
İştah artışı

gebelik testi negatif. demek ki çatlatma iğnesi vücudumdan çıkmış.

kaldı 9 gün.

Canım ben anlamadım ya, sonuç negatifse neye 9 gün kaldı:44:
gebelik testi negatif. demek ki çatlatma iğnesi vücudumdan çıkmış.:44::44::44::44:
Kusura bakma canım ya biraz da açsan:44:

çok sağol.evet ilk tüp bebekten önce rahim içine laporoskopiyle bakılmıştı.biraz yapışıklık var denmişti. aslında çok yıprandım hem ben hem eşim hiç gözüm almıyor ama mecburen çare arayacağız.

Allah güç kuvvet versin. Tahmin bile edemiyorum yorgunluğunuzu. Artık derin bir nefes alıp bismillah diyip başlayacaksınız. Siz elinizden geleni yapıp duayla ve sabırla işin sonunu bekleyeceksiniz, başka yapacak bir şey yok.

"Deme niçin şu şöyle,
Yerindedir ol öyle,
Bak sonunu seyreyle,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.
"

Canım ben anlamadım ya, sonuç negatifse neye 9 gün kaldı:44:
gebelik testi negatif. demek ki çatlatma iğnesi vücudumdan çıkmış.:44::44::44::44:
Kusura bakma canım ya biraz da açsan:44:

:) Canım haklısın pardon. Çatlatma iğnesi olarak yüksek orada B-HCG vurulmştu. Ovitrelle. Bu idrarda gebelik testinde bakılan hormon. Bu iğneden sonra test bir kaç gün pozitif olarak çıkıyor. Daha sonra yavaş yavaş hormon vucuttan atılıyor ve gebelik testi yeniden negatife dönüyor. Yani şu dakikadan sonra eğer bir daha test yaparsam ve o pozitif çıkarsa bu demek oluyor ki hamileyim :)

Kan testime 9 gün kaldı. Ama ben tabiki yakında idrarda bakmaya başlayacağım. Sabredemem çünkü 9 gün :52:

Arkadaşlar bugün ikinci gün embriyosunun transferinden sonra 3 gün . gece cinsel içerikli rüyalar gördüm kasılmalarım oldu uyandım malüm bu süreçte yaklaşık 1 ay eşle yakın olunamıyor. Sabah da gerinirken sol kasığımda ince bir sızı oldu ve tüm gün sürdü moralim bozuldu aşırı bir hareket yapmadım oysa bişey olmuşmudur acaba offff şimdide sağ kasığım inceden sızlıyor :(((

Back