- 30 Eylül 2011
- 481
- 97
- 318
Zaten dün gelmeyince ben korkmaya başlamıştım. Canım gerçekten çok üzüldüm. Demek ki doğru zaman değilmiş.
Benim arkadaşım menapoza girmek üzereyken tüp bebekle hamie kaldı. Sadece 1 tane yumurta ile. Çok duymuşsundur böyle hikaye. Ama gerçek. Olcağı zaman oluyor işte. AMH'ına baktırdın mı canım? Doğru tedavi verilirse yüksek FSH ile hamile kalabilirsin. Senin bundan sonra gideceğin yer bunu yapabilecek bir yer olacak. DHEA ve Coenzim Q10 alacaksın mesela. Sadece zor hastalara bakan amerikada bir merkez yüksek FSH'ı olan hastalar için özel protokol uyguluyor. Mesela 6 hafta öncesinden DHEA veriyor. Bak sen yeniden başlamaya karar ver senin için oraya mektup yazarım. Protokollerini senin doktorunla paylaşmalarını isterim. Sen şimdi dinlenmene bak. Ve para biriktirin. Kendine çok iyi bak. Doğal beslen. İnşallah gelecek bebeğin.
canım ben amh ye baktırmıştım 2011 de o zaman 2.9 çıkmıştı ama sonra bir daha baktırmadım. dhea ya gelince ben zaten tüp bebek öncesi 3 kutu falan kullandım.. evet para konusuna gelince artık rapor hakkım kalmadı çalışmam gerekiyo