Tüp Bebek Günlüğümüz !

,

Canım annemler 2 haft sonra gelicekler ordu'dn İNŞŞŞ onlr gelince yapııcaz ben yrın eloş için alışverişe çıkıcam güzel bir elbise bulursm alıcm,birde baston araba ,dogum günü süsleri ve annem için künye bakıcam çok işlerim vr akşmada arkdaşlr gelicekler kız kıza çay muhabbeti böyle işte turkuaz 'da bakalım gelicek inşşş memleketine görüşürsünüz kısmetse canım

çok güzel olcak kesin..
annaneyi beklemeniz iyi olmuş bencede kalabalık olmanız daha güzel canım...

Canım benim kurtulmuşsunuz sağ salim çook sevindim gözünaydın bebişin Eylül Ada da gelir eve merak etme kuzum allah biran önce kavuştursun sizi.Bizede dr 28 ekim dedi ama erkende gelebilir dikkat et dedi hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
kızlar malesef yine tutmadı çooook umutlanmıştım.. dedim rabbim bu kez nasip edecek çok dua ettim ama rabbim nasip etmedi ( rabbim neyler neylerse güzel eyler... belki de biz evli mutlu çocuksuz olarak kalacağızzz

Zaten dün gelmeyince ben korkmaya başlamıştım. Canım gerçekten çok üzüldüm. Demek ki doğru zaman değilmiş.

Benim arkadaşım menapoza girmek üzereyken tüp bebekle hamie kaldı. Sadece 1 tane yumurta ile. Çok duymuşsundur böyle hikaye. Ama gerçek. Olcağı zaman oluyor işte. AMH'ına baktırdın mı canım? Doğru tedavi verilirse yüksek FSH ile hamile kalabilirsin. Senin bundan sonra gideceğin yer bunu yapabilecek bir yer olacak. DHEA ve Coenzim Q10 alacaksın mesela. Sadece zor hastalara bakan amerikada bir merkez yüksek FSH'ı olan hastalar için özel protokol uyguluyor. Mesela 6 hafta öncesinden DHEA veriyor. Bak sen yeniden başlamaya karar ver senin için oraya mektup yazarım. Protokollerini senin doktorunla paylaşmalarını isterim. Sen şimdi dinlenmene bak. Ve para biriktirin. Kendine çok iyi bak. Doğal beslen. İnşallah gelecek bebeğin.

Günaydın cancağızlarım...
Her zamanki gibi iş güç falan filan işte daha bayram baklavası yapcam ama ne ara yapcam bilmiyorum
Bugün işleri epey bi bitirmem lazım ama ben pc başına geçtim

Günaydın cancağızlarım...
Her zamanki gibi iş güç falan filan işte daha bayram baklavası yapcam ama ne ara yapcam bilmiyorum
Bugün işleri epey bi bitirmem lazım ama ben pc başına geçtim

Günaydın cancagızım her yeni günde rabbim güzelikler ve saglık sıhat huzr mutlulukla dolu bi hayat nasip etsin hepimize bitirirsin inş temzliğini bende yrın bi elden geçireyim evi ben kayracım haber yazmış kendinden inş eylül kuzusuda bian önce gelir evine saglığı yerinde olsun hep canım duaya katılım nasıl oluyor özelden yazabilirmisin :26:

Kızlar laboratuvarla konuştuk. Geri kalan 5 embriyoda 5. güne geçememiş. büyümeleri yavaşlamış. Lab panik yapmayayım diye transfer edilenler daha iyiydi bunlar ikinci kaliteydi dedi. Ama onların içinde de 1. kaite vardı. gitmdiyse transfer edilenler nasıl gidecek?

canım benim valla ne diyeceğimi bilemiyorum hep aynı durumu yaşıyoruz neden devam etmiyorlar anlamıyorum...
transfer edilen en iyisidir diye düşünüp Allaha sığınacaz güzel haberle seni ve bizleri sevindirsin diye..
şu aşamada sadece bekleyip görecez Allah korusun kötü bir sonuçta sorgulama evresine geçicez yine en baştan...
bazen herşey dört dörtlük olup sonuç alamayan arkadaşlarımız oluyordu herşeyine bakılmıştı ama olmayınca nasip diyoruz...
geriye bir tek pgt kaldı sanırım...ama ben şimdi bunları konuşmayalım bebeğine odaklan lütfen kötü kalite embriyolarla gebe kalan o kadar arkadaşımız oldu ki Rabbim ol desin yeterki...

Amin kuzucum Amin..
dua için isim listemiz var listedeki isimlere niyet edip meryemi okuyorsun ardından tilavet secdesi yapıyorsun...
ve son olarak duasını okuyorsun..
okurum dersen gün vereyim detayları özelden yazarım sana...

suni ortamda 5. güne çıkamayan yada yaşayamayan embriyolar anne karnında da yaşamayacak diye bişey yok canım, 2. yada 3. gün embiyolarıyla hamile kalan çok insan var ki zaten bir çok merkez 3. gün transferini tercih ediyor

evet çok haklısın bunda, örnek ben :) 2 tane blast emriyo transferi yapıldı bir tanesi A+A blast.tı ama ikiside tutmadı :) 3. transferi yapılan hatta 1 transfer yapılan birçok kişinin tuttuğunu okuyorum (allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin) o nedenle allahın işi demek bol bol dua etmek lazım, hiç sıkıntıya sokmayın kendinizi 3 gün 5. gün allah ol derse 2. günde oluyor

Valla bilmiyorum canım ya. Compactlaşan varmış. Diğerleri de geriden geliyormuş. Seninde mi büyümemişti?

İnşallah canım ya. Rahim lab'dan daha iyidir herhalde. Neden bastların tutmadı acaba senin?

Son düzenleme:
demek unuttun gitti ((( sana bisi sorcaktim sonra hulusiyi arayip hallettim.
bu geldigimde sabah gelip aksam doncez cnm kocamla histeredkopi yapilicak.tedavi baslayinca zamanimiz cok olccak o zmn mutlaka goruselim.

kızlar günaydınlar iyi hafta sonları skıntımı sormuşsunuz boşverin kızlar yazıp buraya sizde sıkmak istemiyorum Eki Görüntüle 829715
gunaydin cnm ..napiosun nasilsin?hayirdir kotu bise degildir umarim.

cnm sen rahminle dusariyi bir mi tutuyosun ?rabbim ol desin yeterki hic icini karartma ... benim iki tupumde de blast kondu da noldu 3. gun transferlrri tuttu benimki tutmadi.

İnşallah canım ya. Rahim lab'dan daha iyidir herhalde. Neden bastların tutmadı acaba senin?

inşallah canım ve tabiki iyidir lab'da rahimin suni kopyası ama emriyoları asıl beslen proteinler rahmin içindeymiş lad'da nekadar kopyalarlarsa kopyalasınlar gerçeği gibi olamaz içini ferah tut

bilinmiyor canım doktorlar bişey diyemedi, genetik test istediler bakalım sonuçlar gelince anlayacağız :)

sperm genetik testi mi karyotip mi? blast oluşturmama sperm dna'sı ile ilgili. nedense sürekli beni tedavi ediyorlar. kocamı tedavi eden yok. dna fragmantasyonu varsa en iyi spermin seçilmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…