Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hoşgeldin canım nsılsın? bol boll pozitif enerji aldın geldin umarım paşalardann desene şimdi byrm temizligi başldı şimdiden kolay gelsin tatlım görüşmek üzere

kızlar transfer sonrası duş alabiliyorduk değil mi

canım ben de okumak istiyorum nasıl yapıyoruz

önce özelden bana hakiki ismini yaz canım sahne isminle olmaz adını soyadını yaz ismine dua edilecek çünkü...
listemizdeki kızların hergün sabah ezanından önce isimleri sayılarak meryem suresi okunuyor ve duasını ediyoruz...
okumak istediğin günde ben sana özelden isim listemizi ve edilecek dua yı yollarım...
meryem suresini okuyoruz ve ardından tilavet secdesini yapıyoruz...
okurum istediğin günü listeye bak söyle bana canım ona göre ayarlama yapalım...
bu arada duş alabilirsin ama ayakta ve ılık su ile çok kalmamaya çalış banyoda..

kızlar malesef yine tutmadı çooook umutlanmıştım.. dedim rabbim bu kez nasip edecek çok dua ettim ama rabbim nasip etmedi ( rabbim neyler neylerse güzel eyler... belki de biz evli mutlu çocuksuz olarak kalacağızzz

Hoşgeldin canım nsılsın? bol boll pozitif enerji aldın geldin umarım paşalardann desene şimdi byrm temizligi başldı şimdiden kolay gelsin tatlım görüşmek üzere

hoşbulduk canımcım...
pozitifi bi enerjide görüyorum zaten
evet şekerim bol bol pozitif enerji sahibiyim darısı bhcg testlerime olsun inşallah
temizlik halindeyim ve öyle yorulmuşum ki bugün off kine of yani..
bu arada sana ikramaya meryem listesine ait isimleri ve dua yı gönderdimi kuzucum

Son düzenleme:
kızlar malesef yine tutmadı çooook umutlanmıştım.. dedim rabbim bu kez nasip edecek çok dua ettim ama rabbim nasip etmedi ( rabbim neyler neylerse güzel eyler... belki de biz evli mutlu çocuksuz olarak kalacağızzz

deme öyle lütfen evli mutlu çocuklu olcaz inşallah...
daha çok taze negatif haberin bu ruh haliyle olumlu düşünmeni beklemiyorum elbet ama herşey güzel olacak buna inan...
demekki daha uğraşmamız gerekiyor 3 tüp 2 aşılamadan boş döndüm her defasında düşüp düşüp kalktım bizimde kaderimiz buymuş napalım...vardır Rabbimin bizim için düşündüğü bir iyilik mutlaka...

benimde 3. denememdi ...rabbime inancım sonsuz ama insan elinde olmadan bi de çoook umutlanınca kötü oluyo tek korkum fsh ım yükseldiği için ya tüp bebek yaptıracak yumurtam kalmazsa fsh ım 16 larda

Ohhh ne güzel canımm hep pozitif ol inşşşş evet canım ikramaya ile konustuk bugün anlattı sagolsun kızcgız yarın gece yapıcam tatlım hiç uyumadanmı yapsam imsak vktiy uyuyup uyanıpmı ypmam lzım cnım işte orsını sormadım

benimde 3. denememdi ...rabbime inancım sonsuz ama insan elinde olmadan bi de çoook umutlanınca kötü oluyo tek korkum fsh ım yükseldiği için ya tüp bebek yaptıracak yumurtam kalmazsa fsh ım 16 larda

fsh nedeniyle fazla ara vermeden deneme yapmalısın canım...
tabii maddi manevi külfet demek bu durumun varsa dene en kısa zamanda..
ayrıca bekleme sürecinde fsh düşürmek adına bazı bitkisel kürler var onları kullan derim kızlar yapıyorlardı ve faydasınıda gördüler..
sana o kürü bulursam yazayım burdan...

aralıkta tekrar gel dedi ama şuan maddi yönden sıkıntıdayız devlet yardımım da bitti malesef bende fsh için hayıt otu civanperçemi aslan pençesi yaptım.. incir kürü de yapcam tekrardan.. gelişmesi içinde polen bal tarcın çörek otu yapıyordum ...

uyuyup kalmada
sabah ezanından 2 saat önce okumaya başla derim şekerim...

benim söyleyeceklerimi yapmışsın zaten ama özellikle hayıtı kesme hemen devam et bence..

canımcım sen neden 123665555222 dk sonra cevap veriyon mesajlarıma
ne ağır kanlısın ayol
bu arada turquoisse nerde sesi çıkmıyooo sanki beni aramış paşalarımın yanındayken geç gördüm sonra arama fırsatımda olmadı unuttum gitti...

Son düzenleme:
uyuyup kalmada
sabah ezanından 2 saat önce okumaya başla derim şekerim...

Uyanırım canım yaa saati kurmam yeterr çok yorgunum kaç gündür tatlım ev kolmple boyandı dün boyacı çıktı evden çok şükür temizligim bitti ama bende bittim bu yorgunlukt birde koca rht bırakmdı yy ayyy bu erkeklerr kşm 7 de koştura koştur kursa gidiyorum canım çok şükür ttile girdik 9 gün yatıcamm dermisim utanmdan çok çalışıp yoruldumya

Dün görüştük iyiydi canım bayrm sonrası bşkente gidiyor inşş seni dua için aradı sanırım tatlım benimde eloşum byrmda yaşın giricek inşşş kuzucugum çok bl oldu MAŞALLHHH beni bir öpüyor elleriyle yüzümü seviyorr oyyy tamm bal küpü

ayy ne çok şey yapmışsın öyle okurken yoruldum boya zor iş valla bitmiş ama ne güzel güle güle kullanın bol bol ekşınınız olsun hemi

Canımm çok üzüldüm Hayırlısı olsun inş demekki vakti zamanı gelmemiş diyelim Rabbim tez zamanda bebişlerine kavustursun cnım İNŞALLAHHH

oooo başkent yolcusu yani hadi bakalım gelsin görürüm inşallah onu...
bi göstersin ne var ne yok bakalım içerde
bayramda hepi bört deyiniz var demek ne güzel peki temalı doğum günümü yapcaksınız yoksa sade bir kutlamamı olcak teyze olarak ne düşünüyosun

ayy ne çok şey yapmışsın öyle okurken yoruldum boya zor iş valla bitmiş ama ne güzel güle güle kullanın bol bol ekşınınız olsun hemi

Tertemiz olduu misler gibi iş bitti artık gezmelere bşlarım eşimde kızıyor zaten acele iş yapırsun gezemedinya kaç gündür diyor dalga geçiyor

Tertemiz olduu misler gibi iş bitti artık gezmelere bşlarım eşimde kızıyor zaten acele iş yapırsun gezemedinya kaç gündür diyor dalga geçiyor

evet evde kalmışsındır sen şimdi iş güç derken gezenti mehtap hamarat mehtap olmuş iş görürmüş acil sahalara dönmen lazım körelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…