- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
kızlar biraz sıkıntılı günler geçirmekteyim o yüzden nette falan girmiyorum inşş herkes iyidir
yetercim seni ermak ediyodum hatresten soracaktımki sen geldin sıkıntılı günler derken kötü bişey yok dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biraz sıkıntılı günler geçirmekteyim o yüzden nette falan girmiyorum inşş herkes iyidir
kızlar transfer sonrası duş alabiliyorduk değil mi
canım ben de okumak istiyorum nasıl yapıyoruz
Hoşgeldin canım nsılsın? bol boll pozitif enerji aldın geldin umarım paşalardanndesene şimdi byrm temizligi başldı şimdiden kolay gelsin tatlım görüşmek üzere
![]()
kızlar malesef yine tutmadıçooook umutlanmıştım.. dedim rabbim bu kez nasip edecek çok dua ettim ama rabbim nasip etmedi
( rabbim neyler neylerse güzel eyler... belki de biz evli mutlu çocuksuz olarak kalacağızzz
![]()
hoşbulduk canımcım...
pozitifi bi enerjide görüyorum zaten
evet şekerim bol bol pozitif enerji sahibiyim darısı bhcg testlerime olsun inşallah
temizlik halindeyim ve öyle yorulmuşum ki bugün off kine of yani..
bu arada sana ikramaya meryem listesine ait isimleri ve dua yı gönderdimi kuzucum![]()
benimde 3. denememdi ...rabbime inancım sonsuz ama insan elinde olmadan bi de çoook umutlanınca kötü oluyotek korkum fsh ım yükseldiği için ya tüp bebek yaptıracak yumurtam kalmazsa
fsh ım 16 larda
![]()
fsh nedeniyle fazla ara vermeden deneme yapmalısın canım...
tabii maddi manevi külfet demek bu durumun varsa dene en kısa zamanda..
ayrıca bekleme sürecinde fsh düşürmek adına bazı bitkisel kürler var onları kullan derim kızlar yapıyorlardı ve faydasınıda gördüler..
sana o kürü bulursam yazayım burdan...
Ohhh ne güzel canımm hep pozitif ol inşşşşevet canım ikramaya ile konustuk bugün anlattı sagolsun kızcgız yarın gece yapıcam tatlım hiç uyumadanmı yapsam imsak vktiy uyuyup uyanıpmı ypmam lzım cnım işte orsını sormadım
![]()
aralıkta tekrar gel dedi ama şuan maddi yönden sıkıntıdayız devlet yardımım da bitti malesefbende fsh için hayıt otu civanperçemi aslan pençesi yaptım.. incir kürü de yapcam tekrardan.. gelişmesi içinde polen bal tarcın çörek otu yapıyordum ...
uyuyup kalmada
sabah ezanından 2 saat önce okumaya başla derim şekerim...
canımcım sen neden 123665555222 dk sonra cevap veriyon mesajlarıma
ne ağır kanlısın ayol
bu arada turquoisse nerde sesi çıkmıyooo sanki beni aramış paşalarımın yanındayken geç gördüm sonra arama fırsatımda olmadı unuttum gitti...
Uyanırım canım yaa saati kurmam yeterrçok yorgunum kaç gündür tatlım ev kolmple boyandı dün boyacı çıktı evden çok şükür temizligim bitti ama bende bittim
bu yorgunlukt birde koca rht bırakmdı yy ayyy bu erkeklerr
kşm 7 de koştura koştur kursa gidiyorum canım çok şükür ttile girdik 9 gün yatıcamm dermisim utanmdan çok çalışıp yoruldumya
![]()
benimde 3. denememdi ...rabbime inancım sonsuz ama insan elinde olmadan bi de çoook umutlanınca kötü oluyotek korkum fsh ım yükseldiği için ya tüp bebek yaptıracak yumurtam kalmazsa
fsh ım 16 larda
![]()
Dün görüştük iyiydi canım bayrm sonrası bşkente gidiyor inşş seni dua için aradı sanırım tatlımbenimde eloşum byrmda yaşın giricek inşşş kuzucugum çok bl oldu MAŞALLHHH beni bir öpüyor elleriyle yüzümü seviyorr oyyy tamm bal küpü
![]()
ayy ne çok şey yapmışsın öyle okurken yoruldum boya zor iş valla bitmiş ama ne güzel güle güle kullanın bol bol ekşınınız olsun hemi![]()
Tertemiz olduu misler gibiiş bitti artık gezmelere bşlarım
![]()
eşimde kızıyor zaten acele iş yapırsun gezemedinya kaç gündür diyor dalga geçiyor
![]()