• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaşlar acil cevap

Dün transferimin ilk günüydü. Ama aksam cok ağladım üzüldüm. Sizce bebislere bisey olmusmudur cok korkuyorum. Ne olur cevap yazin.

canım sakın çıkarma havasını oldugu gibi vur.ilacın dozuyla oynarsın çatlamaz yumilerin.bende öyle vurdum hiçbirşey olmuyor pıt diye vur gitsin..

Vurdum gitti :) Havayı gönderdikten sonra biraz gözüm karardı. Toplamda 50'ye yakın kez yapımışımdır kendi kendime iğne hala korkmam çok komik :34: Neyse oldu bitti. Bu sabah da kontrol etmek için idrarda gebelik tesli yaptım pozitif çıktı. Bir tek böyle pozitifi gördüm şimdiye kadar :16:

benim ilk tedavim olumsuz yumurta bile toplanamadı malesef:( doktorum hakan beyi önerdi de araştırma içerisideyim. sen niye memnun kalmadın?

Geçmiş olsun canım :( Sizde sorun nedir? Benim de doktorum onu önermişti. Yaşadıklarımızı anlattım artık önerirken iki kere düşünür diye düşünüyorum. Bir kere olayı çok maddiyata dökmüşler. Bize tedaviden önce bir rakam söylediler, başında ödemek istedik transferde ödersiniz dediler, onun üzerine tedaviye başladık transferde ödemeye gidince zamn geldi diyerek daha fazla para aldılar. Bu çok güven sarsıcı bir şey. İkincisi vitrifikasyondan bahsetmişti embriyo dondurma yöntemi olarak ama bizimkileri eski yöntem olan slow freezing ile dondurmuşlar. 3 tane embriyom vardı birisi çözünürken öldü diğer ikisininde bir çok hücresi oldu ve tutmadılar zaten. Zar zor elde edilen 3 dondurulmuş embriyomun böyle harcanmasına çok üzüldüm. Ayrıca ben vitrifikasyon yapacaklar diye dondurmuştum. Kasıtlı olarak yanlış bilgi verdiklerini düşünüyorum. Her iki transferim de çok kötü geçti. Tıbbi açıdan Hakan Bey'in söylediğine göre iyiymiş ama piskolojik açıdan beni çok zorladılar. Ameliyat önlüğünü giydirip sıkışık bir şekilde 1 buçuk saat bekledim. Sürekli azar azar çişimi yapmak zorunda kaldım zaman geçtikçe. İnanılmaz ağrım oldu. Transferde de çok canım yandı bu nedenle. Her iki transfere de uzun süre sıkışıp beklemekten ve ameliyat önlüğü içinde olmaktan ötürü terden sırıl sıklam girdim. İkisinden sonra da ateşlendim. Üşüdüğüim için mi oldu bilmiyorum ama onun da kötü etkilendiğini düşünüyorum. Ayrıca negatif sonuç çıktıktan sonra bize bunu 30 dakikada söyleyebildiler. Biz zaten hemşirelerin sekreterin bakışından anlamıştık. Herhalde söylemek için Hakan Bey'i beklediler ama gelmeyince başka bir doktor söyledi. Hakan Bey ile konuşmak istedik ama ancak bir hafta sonra görüşebildik. Hiç araştırma yapmadan hemen deneme yanılma yöntemiyle yapıyor. Ayrıca kimseden HIV hepatit gibi kanla bulşan hastalıkların test sonucunu istemiyor. Embriyolarını onlarla aynı tanklarda dondurduğu için küçük de olsa bulaşma riski var.

Ben bir hemşire olarak söylüyorum hiç bir şey olmaz. Hava eğer enjeksiyon damar içine yapılıyorsa sorun olur. Gobekten ya da kalcadan yapilan enjeksiyonda sorun olmaz.

Canım çok sağol dün yaptım ama içimde bir korku vardı. O da şimdi geçti çok şükür.

saatler kaldı minnaklarıma kavuşmaya..transferim yarın..yarından itibaren birkaçgün aranızda olamıycam..dualarınıza beni ekleyin unutmayın..Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun..:16:
bu yodsa tevekkülle sabrımızın karşılığını tez zamanda alalım inşallahh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Allaha emanet olunn:54::54:

:16::16::16::16: Canım dualarım seninle. İyi haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar acil cevap

Dün transferimin ilk günüydü. Ama aksam cok ağladım üzüldüm. Sizce bebislere bisey olmusmudur cok korkuyorum. Ne olur cevap yazin.

Canım hiç korkma hiç bir şey olmaz

Slm kızlar yine kimse kalmamış burda herkes gezmeklerde herhalde ben evden dışarı çıkamıyorum malum 6 günüm kaldı kociş izin vermiyo pazara gidelim dedim hayır dedi korkuyo yolda doğurcam diye :52:

Slm kızlar yine kimse kalmamış burda herkes gezmeklerde herhalde ben evden dışarı çıkamıyorum malum 6 günüm kaldı kociş izin vermiyo pazara gidelim dedim hayır dedi korkuyo yolda doğurcam diye :52:

Bence de canım ya hiç çıkma şimdi çok az kaldı :52: Canım senin neden sezeryanla oluyordu?

cancağızlarım iyilerdir inşallah benim dönüşüm uzuyor sanırım detaylarıbr ara paylaşırım sizinle...
paşalarımla aşkın doruklarındayım:55::55::16:

paşamın ilk çıkan süt dişi düştü e tabii teyze boş durmaz hemen bi pasta yapıverdi...
elceğizlerimle yaptım afiyetlede yedik :56:

$Fotoğraf0431.webp:1::1::1:

benim ilk tedavim olumsuz yumurta bile toplanamadı malesef:( doktorum hakan beyi önerdi de araştırma içerisideyim. sen niye memnun kalmadın?

geçmiş olsun canım talihsizlikler yaşamışsın Allah hepimize sabır versin. ben 24 yaşındayım ama yumurtalık rezervim düşük yani 40 yaşlarında birinin gibi çalışıyormuş benimde artık psikolojim iyi değil sürekli muayene olmak her ay kan aldırmaktan ilaçlar kullanmaktan sıkılmış durumdayım. bizde anatoliaya görüşme yaptık baştan masrafları söylediler dediğin gibi orası paracı gibi ama başarı oranı yüksek diye duyuyorum. nerede denesem ne yaptırsam şaşırdım bende.

heyecan korku merak hepsini bi arada yaşıyorum..
adet sancısı gibi ağrım dışında hiç bi belirtide yok..
ölücem sanki yaa:((

Bence de canım ya hiç çıkma şimdi çok az kaldı :52: Canım senin neden sezeryanla oluyordu?

geçmiş olsun canım talihsizlikler yaşamışsın Allah hepimize sabır versin. ben 24 yaşındayım ama yumurtalık rezervim düşük yani 40 yaşlarında birinin gibi çalışıyormuş benimde artık psikolojim iyi değil sürekli muayene olmak her ay kan aldırmaktan ilaçlar kullanmaktan sıkılmış durumdayım. bizde anatoliaya görüşme yaptık baştan masrafları söylediler dediğin gibi orası paracı gibi ama başarı oranı yüksek diye duyuyorum. nerede denesem ne yaptırsam şaşırdım bende.

cancağızlarım iyilerdir inşallah benim dönüşüm uzuyor sanırım detaylarıbr ara paylaşırım sizinle...
paşalarımla aşkın doruklarındayım:55::55::16:

paşamın ilk çıkan süt dişi düştü e tabii teyze boş durmaz hemen bi pasta yapıverdi...

Eki Görüntüle 824616 :1::1::1:

ayy kimler gelmiş hoş gelmişsin Güldenimmm:54::29::38::38::71::71::71::87::87::109::109::109:
pasataya bayıldım çok profesyonelce olmuş valla hamarat hatunsun ne diyeyimmm..yok böyle bi pasta mikemmel olmuş vallaaa
uğramış ve çıkmışsın hemen çabuk dön bebişimm..herşeyin güzel olmasınaa ve paşalarınla aşkın doruklarında olmanıza çok sevindik topik halkı olarak görüşmek üzere cancağızım:3::3::3::48::48::54::54::54::16::16:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 824616 :1::1::1:

:52::52::52: Canım sen kesinlikle pastacı açmalısın. Böyle özel gün pastaları yapmalısın. Harika olmuş

Olsun canım rezervin az olsa bile yumurtan oldukça sorun yok. Bir yumurtaya bakar her şey. O da farklı ilaçlarla Allah kısmet ederse oluşur. Gerçekten çok sabır isteyen bir iş. Sürekli hastanedeyiz :50: Napalım Allah daha kötülerinden sakınsın bizleri.

Canım en önemlisi içine sinen bir yer olması. Eğer Hakan Bey içine sindiyse yaptır. Benim hiç içime sinmemişti. Doktora soru soramıyorsun. Sanki öğrencisi gibi azarlıyor. Senin gibi başarı oranları yüksek diye gittim ama 2 denemem de negatif oldu. Yani benim için başarı oranları %0 :34: Tabi çok hamile kalan da var. Neden onlardan birisi sen olmayasın? Bir kaç yerle daha görüş derim.

heyecan korku merak hepsini bi arada yaşıyorum..
adet sancısı gibi ağrım dışında hiç bi belirtide yok..
ölücem sanki yaa:((

Oof canım ya çok zor biliyorum ama çok da heyecanlı :52: İdrar testi yapmayacak mısın?

Arkadaşlar yarın 12'de yumurta toplamam var. Bana dua edin ne olur. İyi geceler herkese.

Back