Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar acil cevap
Dün transferimin ilk günüydü. Ama aksam cok ağladım üzüldüm. Sizce bebislere bisey olmusmudur cok korkuyorum. Ne olur cevap yazin.
Teşekkür ederim. Umarim dediğin gibi olur. .. yardimun için çok sağol.Korkma bişey olmaz artık pozitif düşün yoksa 12 gün senin için geçmez![]()
Teşekkür ederim. Umarim dediğin gibi olur. .. yardimun için çok sağol.
canım sakın çıkarma havasını oldugu gibi vur.ilacın dozuyla oynarsın çatlamaz yumilerin.bende öyle vurdum hiçbirşey olmuyor pıt diye vur gitsin..
benim ilk tedavim olumsuz yumurta bile toplanamadı malesefdoktorum hakan beyi önerdi de araştırma içerisideyim. sen niye memnun kalmadın?
Ben bir hemşire olarak söylüyorum hiç bir şey olmaz. Hava eğer enjeksiyon damar içine yapılıyorsa sorun olur. Gobekten ya da kalcadan yapilan enjeksiyonda sorun olmaz.
saatler kaldı minnaklarıma kavuşmaya..transferim yarın..yarından itibaren birkaçgün aranızda olamıycam..dualarınıza beni ekleyin unutmayın..Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
bu yodsa tevekkülle sabrımızın karşılığını tez zamanda alalım inşallahh
Allaha emanet olunn![]()
Arkadaşlar acil cevap
Dün transferimin ilk günüydü. Ama aksam cok ağladım üzüldüm. Sizce bebislere bisey olmusmudur cok korkuyorum. Ne olur cevap yazin.
Slm kızlar yine kimse kalmamış burda herkes gezmeklerde herhalde ben evden dışarı çıkamıyorum malum 6 günüm kaldı kociş izin vermiyo pazara gidelim dedim hayır dedi korkuyo yolda doğurcam diye![]()
Bence de canım ya hiç çıkma şimdi çok az kaldıCanım senin neden sezeryanla oluyordu?
paşamın ilk çıkan süt dişi düştü e tabii teyze boş durmaz hemen bi pasta yapıverdi...
elceğizlerimle yaptım afiyetlede yedik
Eki Görüntüle 824616![]()
paşamın ilk çıkan süt dişi düştü e tabii teyze boş durmaz hemen bi pasta yapıverdi...
benim ilk tedavim olumsuz yumurta bile toplanamadı malesefdoktorum hakan beyi önerdi de araştırma içerisideyim. sen niye memnun kalmadın?
Bence de canım ya hiç çıkma şimdi çok az kaldıCanım senin neden sezeryanla oluyordu?
cancağızlarım iyilerdir inşallah benim dönüşüm uzuyor sanırım detaylarıbr ara paylaşırım sizinle...
paşalarımla aşkın doruklarındayım![]()
geçmiş olsun canım talihsizlikler yaşamışsın Allah hepimize sabır versin. ben 24 yaşındayım ama yumurtalık rezervim düşük yani 40 yaşlarında birinin gibi çalışıyormuş benimde artık psikolojim iyi değil sürekli muayene olmak her ay kan aldırmaktan ilaçlar kullanmaktan sıkılmış durumdayım. bizde anatoliaya görüşme yaptık baştan masrafları söylediler dediğin gibi orası paracı gibi ama başarı oranı yüksek diye duyuyorum. nerede denesem ne yaptırsam şaşırdım bende.
heyecan korku merak hepsini bi arada yaşıyorum..
adet sancısı gibi ağrım dışında hiç bi belirtide yok..
ölücem sanki yaa(