- 22 Aralık 2010
- 8.943
- 402
- 363
bende bugün pozitifi gördüm canım tahminin doğrun çıktı doktor hanımçok şükür rabbim nasip etti
![]()
gözünaydın cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bugün pozitifi gördüm canım tahminin doğrun çıktı doktor hanımçok şükür rabbim nasip etti
![]()
Nefes alamıyordun diyip beni uykumdan defalarca uyandıran kocam mışıl mışıl uyurken ben nöbet tutuyorum. Ne yapsam kendisine sinirim geçer acaba![]()
Gunaydin hanimlar puslu bir istanbul sabahindan herkese bugun sanki yagmur yagmayacak mis gibi insaallah ne dersiniz....m ben ogle saati kv ye gececem pazar aksami donecem pazartesi gorusuruz insaaallah. Pazar gunu de kardesime kahvaltiya gececem belki de gece kalmaya gecerim evin ve benim psikolojik durumumuza bagli...Dua edin gerilmeden doneyim insaallah gupguzel haberlerle dolu bir hafta sonu olsun insaallah Allahim dualarimizi kabul et amin....telden girdigim icin alinti falan yapiyorumm sayfalari cok detayli goremiyorum arada meraba yazip kacarsam alinan olmasin opuldunuz
Gunaydin hanimlar puslu bir istanbul sabahindan herkese bugun sanki yagmur yagmayacak mis gibi insaallah ne dersiniz....m ben ogle saati kv ye gececem pazar aksami donecem pazartesi gorusuruz insaaallah. Pazar gunu de kardesime kahvaltiya gececem belki de gece kalmaya gecerim evin ve benim psikolojik durumumuza bagli...Dua edin gerilmeden doneyim insaallah gupguzel haberlerle dolu bir hafta sonu olsun insaallah Allahim dualarimizi kabul et amin....telden girdigim icin alinti falan yapiyorumm sayfalari cok detayli goremiyorum arada meraba yazip kacarsam alinan olmasin opuldunuz
oyy kıyamammm canımmm yaaa uykusuz her geceeee![]()
Amin canım darısı bizlere olsun dua et bize bol bol![]()
gözünaydın cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsinn
kıyamam canım ya meleklerin bir gelsin hayırlısıyla o zaman gececek bunlar kuzum az kaldı azzzSorma julim sabah uyurum dedim yine nefes alamadigim icin uyuyamadim oyurdum agladim agladim kalktim![]()
bebişlerimden haber aldımm..
2 tane 1. kalitemiz 1 tane 2. kalitede kalan 4 tanede geriden geliyorlarmş.yarın transferim var bana dua edin kızlarr..![]()
Slm kızlar herkese günaydın nasılsınz bugün biz iyiyiz bebişimle sabahtan beri çok kıpırdandı bugün sığamıyo artık yavrum benkayra canım sen yine iyi dayanıyosun ben bir taneyle neler çektim bazen diyorum ikiz olsaymış napardım acaba ama çokta istedim ikiz olmasını kısmet olmadı bana seninde az kaldı canım çoğunu ve en zorunu atlattın biraz daha sabır kucağımıza alınca herşeyi unutcaz![]()
kıyamam canım ya meleklerin bir gelsin hayırlısıyla o zaman gececek bunlar kuzum az kaldı azzz![]()
Çok güzel haber bu canım 2 tanemi koncak hadi bakalım gelsin ikizler diğerleride gelişmeye devam eder dondurulur inşallah
bebişlerimden haber aldımm..
2 tane 1. kalitemiz 1 tane 2. kalitede kalan 4 tanede geriden geliyorlarmş.yarın transferim var bana dua edin kızlarr..![]()
Ayy hadi hayırlısı CANIM benim inş bebişlerin gelir ve sımsıkı tutunurlar sanadişim AGRIYOR BUGUN yah
oda başıma vuruyor
![]()
sağol cnm bnm inşallahhhh
sanada cok gcmiş olsunnnn