• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

arkadaşlar merhaba eşi ilaç tedavisi görüpte normal yolla hamıle kalan varmı ?:50:

Gunaydin hanimlar puslu bir istanbul sabahindan herkese bugun sanki yagmur yagmayacak mis gibi insaallah ne dersiniz....m ben ogle saati kv ye gececem pazar aksami donecem pazartesi gorusuruz insaaallah. Pazar gunu de kardesime kahvaltiya gececem belki de gece kalmaya gecerim evin ve benim psikolojik durumumuza bagli...Dua edin gerilmeden doneyim insaallah gupguzel haberlerle dolu bir hafta sonu olsun insaallah Allahim dualarimizi kabul et amin....telden girdigim icin alinti falan yapiyorumm sayfalari cok detayli goremiyorum arada meraba yazip kacarsam alinan olmasin opuldunuz

Gunaydin hanimlar puslu bir istanbul sabahindan herkese bugun sanki yagmur yagmayacak mis gibi insaallah ne dersiniz....m ben ogle saati kv ye gececem pazar aksami donecem pazartesi gorusuruz insaaallah. Pazar gunu de kardesime kahvaltiya gececem belki de gece kalmaya gecerim evin ve benim psikolojik durumumuza bagli...Dua edin gerilmeden doneyim insaallah gupguzel haberlerle dolu bir hafta sonu olsun insaallah Allahim dualarimizi kabul et amin....telden girdigim icin alinti falan yapiyorumm sayfalari cok detayli goremiyorum arada meraba yazip kacarsam alinan olmasin opuldunuz

şekerim güzel bi haftasonu geçir inşallah..
bu arada ben duamı okudum saraya mesaj atmıştım canım ama sanada soyleyeyim

inşallah gerilmeden dönersin bebikim Allah kolaylık versin..iyi haftasonlarııı:54:

Slm kızlar herkese günaydın nasılsınz bugün biz iyiyiz bebişimle sabahtan beri çok kıpırdandı bugün sığamıyo artık yavrum benkayra canım sen yine iyi dayanıyosun ben bir taneyle neler çektim bazen diyorum ikiz olsaymış napardım acaba ama çokta istedim ikiz olmasını kısmet olmadı bana seninde az kaldı canım çoğunu ve en zorunu atlattın biraz daha sabır kucağımıza alınca herşeyi unutcaz :49:

bebişlerimden haber aldımm..

2 tane 1. kalitemiz 1 tane 2. kalitede kalan 4 tanede geriden geliyorlarmş.yarın transferim var bana dua edin kızlarr..:16:

2 tane 1. kalitemiz 1 tane 2. kalitede kalan 4 tanede geriden geliyorlarmş.yarın transferim var bana dua edin kızlarr..:16:

Çok güzel haber bu canım 2 tanemi koncak hadi bakalım gelsin ikizler diğerleride gelişmeye devam eder dondurulur inşallah

Slm kızlar herkese günaydın nasılsınz bugün biz iyiyiz bebişimle sabahtan beri çok kıpırdandı bugün sığamıyo artık yavrum benkayra canım sen yine iyi dayanıyosun ben bir taneyle neler çektim bazen diyorum ikiz olsaymış napardım acaba ama çokta istedim ikiz olmasını kısmet olmadı bana seninde az kaldı canım çoğunu ve en zorunu atlattın biraz daha sabır kucağımıza alınca herşeyi unutcaz :49:

Maşallah kuzuna annesi :) Bende artık dayanamıyorum inan sabah hickira hickira anladim uyuyamamak birde ikiz olması çok zorluyor. Az kaldı çok şükür Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Ayy hadi hayırlısı CANIM benim inş bebişlerin gelir ve sımsıkı tutunurlar sana :46:dişim AGRIYOR BUGUN yah :ssz:oda başıma vuruyor :47:

merhaba arkadaşlar benim transferimin 9.günü bugun 3.gün embriyosu koydular 1 adet sabah kan testi yaptırdım 21 çıktı hamilemiyim acaba şoktayım şuan düşünemiyorum:)

Back