• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allah yardımcın olsun.benim transferimde dün yapıldı.inşallah hepimizden hayırlı haberler gelsim.bu kısımları kolaymış da en zoru beklemekmiş

Canım immünolojik sebeplere karşı kullanılan bir ilaç .Benim doktorum standart olarak yumurta toplamadan sonra veriyor. Embriyolar kaliteli olup rahimde de bir sorun olmamasına rağmen tutunmayınca ben antikorlarıma baktırmıştım. Ve bazı otoantikorlar pozitif çıktı. Bu durumlarda da prednol kullanıyorlar. Doktorunla konuşunca ben bunu da sor canım.

Bende de ayni sorun var. embriyo kaliteli ama tutunmuyor. Yuksek antikorlar var. Nekadr sure kullanmam lazim bu ilaci. Tedaviye baslamadan once simdiden kullanmaya baslayim diyorum. Kac miligiram kullaniyorsunuz.

:

Oof canım ya çok zor biliyorum ama çok da heyecanlı :52: İdrar testi yapmayacak mısın?

evet canım çok zor heyecanlı bekleyisti ama zaman yaklaşınca çok gerilmeye uzulmeye başladım.
canım idrar testi erken başlayıp son güne kadar yaticam dedim 6.gün başladım yapmaya ama negatifti bi dahada cesaret edemedim..
zaten benim diğer bebegim de de kan testimi pozitif ciktiginda idrarda çıkmamıştı..o yüzden test gününe kadar yapmicam canım..
hadi sende yarın güzel haberlerle gel canım benim..

evet canım çok zor heyecanlı bekleyisti ama zaman yaklaşınca çok gerilmeye uzulmeye başladım.
canım idrar testi erken başlayıp son güne kadar yaticam dedim 6.gün başladım yapmaya ama negatifti bi dahada cesaret edemedim..
zaten benim diğer bebegim de de kan testimi pozitif ciktiginda idrarda çıkmamıştı..o yüzden test gününe kadar yapmicam canım..
hadi sende yarın güzel haberlerle gel canım benim..

Nafiyemm nsılsn canım morelini yüksek tut tatlımm neler yapıyorsunn:16::16::16:

Allah yardımcın olsun.benim transferimde dün yapıldı.inşallah hepimizden hayırlı haberler gelsim.bu kısımları kolaymış da en zoru beklemekmiş

canım banami dedin bilmiyorum ama gerçekten çok zor beklemek hamilelik ile normal yaşantı arasında.bi cizgideyiz..
umarım sendnde güzel haberler aliriz canım..

iyiym mehtabim bekliyorum ışte sabırsızlıkla ne olacak ne.bitecek hiç bilmiyorum sen nasılsın canım

Çokkk şükür iyiyim tatlımmm bugün duygularımın yogun oldugu bir gün yine açıkcsı annemle konustum çok agladım çokk özledim annemi babamı bayramdn sonr gelicekler inşş:16::16::16: dün eloşumdydım kahvltıda çok güzel geçti yaa tm bl küpü yedim yedim ma doymdım yaa:5::5:

Çokkk şükür iyiyim tatlımmm bugün duygularımın yogun oldugu bir gün yine açıkcsı annemle konustum çok agladım çokk özledim annemi babamı bayramdn sonr gelicekler inşş:16::16::16: dün eloşumdydım kahvltıda çok güzel geçti yaa tm bl küpü yedim yedim ma doymdım yaa:5::5:

canım.benim napalim ara ara bu duyguları yoğun yaşıyoruz..
bizimde ufaklık var ya burda bugün eşimden geldi oynadilar beraber bende.onları görünce çok kötü oldum ama kismet.ışte canım..
uzulmicez sabirla dik durucaz Rabbimden istemeye devam edicez

canım banami dedin bilmiyorum ama gerçekten çok zor beklemek hamilelik ile normal yaşantı arasında.bi cizgideyiz..
umarım sendnde güzel haberler aliriz canım..

Canım inşallah senin ne zaman belli olacak sanırım benden daha önce.Allah hepimizin yardımcısı olsun.doktorım ayın 18 ınde kan testi yaptır dedi
Benim transferim daha dün oldu.daha 12gğn var.kasıkta ağrı hafif kanama da olabilir dedilerama olmadı öyle bir şey

Selm kızlar bugün annemle telde konustum çokk agldım bebek mevzulrın degindik tabi yine ben açtım konuyu annemi çokk m çok seviyor ve özlüyorum on sun çokk ihtiyacım var ailem ve eşim sgolsunlr benim enn büyük destekcimler son bir yada 2 kere belki denerim olmss evltlık almyı düşünüyoruz arkdaşlrım bu arada size bişey nltıcm kısc çok samimi bir arkadaşım aret bey'de tedavi görüyordu suan 12 haftalık hmile haberini aldım ve bugün telefonda çok glastık konusurken çokk duygulndım ya 8 yda 9 tüp denemei aret bey2de ilk denemesi oldu ve tuttuu çokkk mutlu oldumm anltamm darısı bşımıza inşşş:16:

canım.benim napalim ara ara bu duyguları yoğun yaşıyoruz..
bizimde ufaklık var ya burda bugün eşimden geldi oynadilar beraber bende.onları görünce çok kötü oldum ama kismet.ışte canım..
uzulmicez sabirla dik durucaz Rabbimden istemeye devam edicez

Canımmm kıyamam san yaa İNŞALLAH tez zamnda bebeğine kvusucn kalpten inamıyorum tatlımm seni çok iyi nlıyorum eşim benim yanımda bebek sevmemek içöin kendini ksıyor bende nlıyorum ve hemen bebegi kucagın veriyorum ben vermesem ilgilenmes yaaa:2:

Canım inşallah senin ne zaman belli olacak sanırım benden daha önce.Allah hepimizin yardımcısı olsun.doktorım ayın 18 ınde kan testi yaptır dedi
Benim transferim daha dün oldu.daha 12gğn var.kasıkta ağrı hafif kanama da olabilir dedilerama olmadı öyle bir şey
canım hu benim.ikinci denemem ikisinde kanama.vs hiç bişey olmadı sadece adet sancısı gibi ağrım vardı o kadar canım diğer bebegimi kurtaj olmak.zorunda kaldım bu da nasipse 2gün sonra belli olacak..

Canımmm kıyamam san yaa İNŞALLAH tez zamnda bebeğine kvusucn kalpten inamıyorum tatlımm seni çok iyi nlıyorum eşim benim yanımda bebek sevmemek içöin kendini ksıyor bende nlıyorum ve hemen bebegi kucagın veriyorum ben vermesem ilgilenmes yaaa:2:
canım benim.eşimden aynı şekilde ama o öyle oldukça ben dahada üzülüyorum:(

:49::49::49:QUOTE=nfy_9185;32197881]canım hu benim.ikinci denemem ikisinde kanama.vs hiç bişey olmadı sadece adet sancısı gibi ağrım vardı o kadar canım diğer bebegimi kurtaj olmak.zorunda kaldım bu da nasipse 2gün sonra belli olacak..[/QUOTE]

Allah inşallah hayırlısı ile güzel haberlerini vermeyi nasip etsin.:49:

Iyi geceler kızlar ben farenjit oldum boğazım fena üstüne burnum tıkandı yine :43: Sabah 09.30 da randevum var bakalım dr.ne dicek kuzular ne zaman gelecek..

Kizlar ben hastaneye gidiyoruk kızlarım dayanamadı suyum gelmeye başladı. Doktorum da hastaneye geliyor dualarinizi esirgemeyin ben hepinize dua edicem. .

Kizlar ben hastaneye gidiyoruk kızlarım dayanamadı suyum gelmeye başladı. Doktorum da hastaneye geliyor dualarinizi esirgemeyin ben hepinize dua edicem. .

Canımm yaaa acilen hastaneye mi gittiniz siz sağlıkla gelsin kuzular bitanem:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:..ben yeni kalktım görüyorumm...ayy yakında msınız aacaba bana aklım sizde kaldı:18::18::18::18::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46:

canım sen ne kadar maheretlisin çok güzel yapmışsın

:46::46::46::46:maşallah kuzum ellerine emeğine yüreğine sağlık :16::16::16::16::16::16:

becerekli hatunsun vesselam :1::1::1::1::1:ellerine sağlık

:52::52::52: Canım sen kesinlikle pastacı açmalısın. Böyle özel gün pastaları yapmalısın. Harika olmuş

saolun kızlar ilk diş çıkınca pasta keser millet biz ilk dişimiz düşünce kestik:9::9::9:

Arkadaşlar yarın 12'de yumurta toplamam var. Bana dua edin ne olur. İyi geceler herkese.

canım Allah yardımcın olsun çıktığın yoldan boş çevirmesin inşallah...

ayy kimler gelmiş hoş gelmişsin Güldenimmm:54::29::38::38::71::71::71::87::87::109::109::109:
pasataya bayıldım çok profesyonelce olmuş valla hamarat hatunsun ne diyeyimmm..yok böyle bi pasta mikemmel olmuş vallaaa
uğramış ve çıkmışsın hemen çabuk dön bebişimm..herşeyin güzel olmasınaa ve paşalarınla aşkın doruklarında olmanıza çok sevindik topik halkı olarak görüşmek üzere cancağızım:3::3::3::48::48::54::54::54::16::16:

saol kuzucum beğendin demek:16:
paşalarımla her dakikam dolu abartlı bir şekilde hemde yapışık üçüz halinde dolanıyoruz:1:

Back