• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşlar benim transferimin 9.günü bugun 3.gün embriyosu koydular 1 adet sabah kan testi yaptırdım 21 çıktı hamilemiyim acaba şoktayım şuan düşünemiyorum:)

hayırl olsun cnm normalde 12. gün yaptırman gerekirdi testini 3. gün embriyorsu oldugu için.doktorun ne dedi?

merhaba arkadaşlar benim transferimin 9.günü bugun 3.gün embriyosu koydular 1 adet sabah kan testi yaptırdım 21 çıktı hamilemiyim acaba şoktayım şuan düşünemiyorum:)

Transferimiz aynı gün olmuş valla cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum :46: Tebrik ederim doktorun tasdikleyene kadar teknik olarak hamilesin :49: benim hiç belirtim yok diye birkaç gün daha umutlanmak istiyorum :1:

bebişlerimden haber aldımm..

2 tane 1. kalitemiz 1 tane 2. kalitede kalan 4 tanede geriden geliyorlarmş.yarın transferim var bana dua edin kızlarr..:16:
Canım hadi hayırlısı inşallah önce 9 ay böbeğinde sonrasında kucağına alırsın
Maşallah kuzuna annesi :) Bende artık dayanamıyorum inan sabah hickira hickira anladim uyuyamamak birde ikiz olması çok zorluyor. Az kaldı çok şükür Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum ama az kaldı

Selam canım, gunlerdir keyifsiz oldugum için sanal alemden de uzak durdum... Prednol ne acaba? Ben istanbuldayım... Doktorum prof... 2.denemeyide aynı doktora yaptırıcam, cunku cok guveniyorum doktoruma... Allah bize de nasip eder inşalla bu guzel duyguyu...

Canım immünolojik sebeplere karşı kullanılan bir ilaç .Benim doktorum standart olarak yumurta toplamadan sonra veriyor. Embriyolar kaliteli olup rahimde de bir sorun olmamasına rağmen tutunmayınca ben antikorlarıma baktırmıştım. Ve bazı otoantikorlar pozitif çıktı. Bu durumlarda da prednol kullanıyorlar. Doktorunla konuşunca ben bunu da sor canım.

bebişlerimden haber aldımm..

2 tane 1. kalitemiz 1 tane 2. kalitede kalan 4 tanede geriden geliyorlarmş.yarın transferim var bana dua edin kızlarr..:16:

:49::49: Canım harika bir haber bu. İkizler gelsin inşallah. Sana bu akşam yarınki transferin içni dua edeceğim. İnşallah ikisi de tutar ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler. Bu sefer çok iyi hisler var içimde senin için.

:52::52: Canım gözün aydın. İnşallah değerin artmaya devam eder.

Sevgili arkadaşlar bu gece yarısı saat 2'de çatlatma iğnesini yapacağım. Çok heycanlıyım. Lütfen bana dua edin. İnşallah bu sefer tutar.

Sizinle bir yazıdan güzel bir bölüm paylaşmak istiyorum:

"...moralsiz kalmayacaksınız. Susuz ve havasız kalın ama sakın moralsiz kalmayın. Bizim Allah’ın yardımına olan umudumuz, onun sevabına olan bakışımız burnumuzdan giren havadan daha gereklidir bizim için. Bunu asla unutmayasınız."

Bunca hayal kırıklığına rağmen hala umutluysak ve moralimizi topladıysak bu Allah'a olan inancımızdandır. Eğer Allah vermezse de hayırlı değilmiş diyeceğim ve bu sefer yıkılmayacağım inşallah. İlk ikisinde sürünmüştüm resmen. Ama Allah zulmetmez. Bunda da mutlaka bir hayır vardır diyeceğim. Ama dualarım bu tedaviden kucağımız dolu çıkmak için. Lütfen sizlerden de dua bekliyorum.

arkadaşlar aranızda Ankara Anatolia merkezinde tüp bebek deneyen varmı? Prof Hakan Yaralı yı tanıyan tedavi olan?
Evet canım ben oldum. İlk iki negatifim oradan. Hayırdır Hakan Bey ile mi başlamayı düşünüyorsunuz? Ben pek tavsiye etmem ama yinede sen bilirsin tabii.

Arkadaşlar ben bu ovitrella'dan korkuyoruz biraz. İçerisinde hava var. O havayı çıkarmayın demişlerdi bana geçen sefer. Kullanma talimatında da havayı çıkarmayın diyor ama o havayı da şırınga etmek beni tedirgin ediyor. Sizde mi havayı çıkarmadan vurdunuz iğneyi?

Arkadaşlar ben bu ovitrella'dan korkuyoruz biraz. İçerisinde hava var. O havayı çıkarmayın demişlerdi bana geçen sefer. Kullanma talimatında da havayı çıkarmayın diyor ama o havayı da şırınga etmek beni tedirgin ediyor. Sizde mi havayı çıkarmadan vurdunuz iğneyi?

Canım hepimiz o şekilde vurduk sana ne denildiyse öyle yapmalısın.. Tedirgin olmana gerek yok inşallah sonu güzel olur. .

canım sakın çıkarma havasını oldugu gibi vur.ilacın dozuyla oynarsın çatlamaz yumilerin.bende öyle vurdum hiçbirşey olmuyor pıt diye vur gitsin..

Canım immünolojik sebeplere karşı kullanılan bir ilaç .Benim doktorum standart olarak yumurta toplamadan sonra veriyor. Embriyolar kaliteli olup rahimde de bir sorun olmamasına rağmen tutunmayınca ben antikorlarıma baktırmıştım. Ve bazı otoantikorlar pozitif çıktı. Bu durumlarda da prednol kullanıyorlar. Doktorunla konuşunca ben bunu da sor canım.

:49::49: Canım harika bir haber bu. İkizler gelsin inşallah. Sana bu akşam yarınki transferin içni dua edeceğim. İnşallah ikisi de tutar ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler. Bu sefer çok iyi hisler var içimde senin için.

:52::52: Canım gözün aydın. İnşallah değerin artmaya devam eder.

inşallah canım hepimiz kavuşalım yavrularımıza tez zamandaa inşallahhhhhhhh

KIZLAR HATERsLE KONUŞTUM SLM SÖYLEDİ VE HABER VERMEMİ İSTEDİ NETİNDE SORUN OLDUĞU İÇİN NETE VE kk GELEMİYORMUŞ BEBİŞLERİNİ ALMIŞ EVİNE GEÇİYORDU HAYIRLI AHBERLER ALMAK NASİP OLUR İNŞ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:buraya yazmayı unutmuşum şimdi hatırladım :17::17::17:

Evet canım ben oldum. İlk iki negatifim oradan. Hayırdır Hakan Bey ile mi başlamayı düşünüyorsunuz? Ben pek tavsiye etmem ama yinede sen bilirsin tabii.

benim ilk tedavim olumsuz yumurta bile toplanamadı malesef:( doktorum hakan beyi önerdi de araştırma içerisideyim. sen niye memnun kalmadın?

Canım hepimiz o şekilde vurduk sana ne denildiyse öyle yapmalısın.. Tedirgin olmana gerek yok inşallah sonu güzel olur. .

Ben bir hemşire olarak söylüyorum hiç bir şey olmaz. Hava eğer enjeksiyon damar içine yapılıyorsa sorun olur. Gobekten ya da kalcadan yapilan enjeksiyonda sorun olmaz.

saatler kaldı minnaklarıma kavuşmaya..transferim yarın..yarından itibaren birkaçgün aranızda olamıycam..dualarınıza beni ekleyin unutmayın..Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun..:16:
bu yodsa tevekkülle sabrımızın karşılığını tez zamanda alalım inşallahh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Allaha emanet olunn:54::54:

saatler kaldı minnaklarıma kavuşmaya..transferim yarın..yarından itibaren birkaçgün aranızda olamıycam..dualarınıza beni ekleyin unutmayın..Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun..:16:
bu yodsa tevekkülle sabrımızın karşılığını tez zamanda alalım inşallahh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Allaha emanet olunn:54::54:

sende canım allah yardımcın olsun inşallahh :24::24::24::24::24:

Back