merhaba arkadaşlar benim transferimin 9.günü bugun 3.gün embriyosu koydular 1 adet sabah kan testi yaptırdım 21 çıktı hamilemiyim acaba şoktayım şuan düşünemiyorum:)
merhaba arkadaşlar benim transferimin 9.günü bugun 3.gün embriyosu koydular 1 adet sabah kan testi yaptırdım 21 çıktı hamilemiyim acaba şoktayım şuan düşünemiyorum:)
Canım hadi hayırlısı inşallah önce 9 ay böbeğinde sonrasında kucağına alırsınbebişlerimden haber aldımm..
2 tane 1. kalitemiz 1 tane 2. kalitede kalan 4 tanede geriden geliyorlarmş.yarın transferim var bana dua edin kızlarr..
Maşallah kuzuna annesi :) Bende artık dayanamıyorum inan sabah hickira hickira anladim uyuyamamak birde ikiz olması çok zorluyor. Az kaldı çok şükür Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
hayırl olsun cnm normalde 12. gün yaptırman gerekirdi testini 3. gün embriyorsu oldugu için.doktorun ne dedi?
Transferimiz aynı gün olmuş valla cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorumTebrik ederim doktorun tasdikleyene kadar teknik olarak hamilesin benim hiç belirtim yok diye birkaç gün daha umutlanmak istiyorum
Selam canım, gunlerdir keyifsiz oldugum için sanal alemden de uzak durdum... Prednol ne acaba? Ben istanbuldayım... Doktorum prof... 2.denemeyide aynı doktora yaptırıcam, cunku cok guveniyorum doktoruma... Allah bize de nasip eder inşalla bu guzel duyguyu...
bebişlerimden haber aldımm..
2 tane 1. kalitemiz 1 tane 2. kalitede kalan 4 tanede geriden geliyorlarmş.yarın transferim var bana dua edin kızlarr..
Evet canım ben oldum. İlk iki negatifim oradan. Hayırdır Hakan Bey ile mi başlamayı düşünüyorsunuz? Ben pek tavsiye etmem ama yinede sen bilirsin tabii.arkadaşlar aranızda Ankara Anatolia merkezinde tüp bebek deneyen varmı? Prof Hakan Yaralı yı tanıyan tedavi olan?
Arkadaşlar ben bu ovitrella'dan korkuyoruz biraz. İçerisinde hava var. O havayı çıkarmayın demişlerdi bana geçen sefer. Kullanma talimatında da havayı çıkarmayın diyor ama o havayı da şırınga etmek beni tedirgin ediyor. Sizde mi havayı çıkarmadan vurdunuz iğneyi?
Canım hepimiz o şekilde vurduk sana ne denildiyse öyle yapmalısın.. Tedirgin olmana gerek yok inşallah sonu güzel olur. .
Canım hadi hayırlısı inşallah önce 9 ay böbeğinde sonrasında kucağına alırsın
Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum ama az kaldı
Arkadaşlar ben bu ovitrella'dan korkuyoruz biraz. İçerisinde hava var. O havayı çıkarmayın demişlerdi bana geçen sefer. Kullanma talimatında da havayı çıkarmayın diyor ama o havayı da şırınga etmek beni tedirgin ediyor. Sizde mi havayı çıkarmadan vurdunuz iğneyi?
Canım immünolojik sebeplere karşı kullanılan bir ilaç .Benim doktorum standart olarak yumurta toplamadan sonra veriyor. Embriyolar kaliteli olup rahimde de bir sorun olmamasına rağmen tutunmayınca ben antikorlarıma baktırmıştım. Ve bazı otoantikorlar pozitif çıktı. Bu durumlarda da prednol kullanıyorlar. Doktorunla konuşunca ben bunu da sor canım.
Canım harika bir haber bu. İkizler gelsin inşallah. Sana bu akşam yarınki transferin içni dua edeceğim. İnşallah ikisi de tutar ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler. Bu sefer çok iyi hisler var içimde senin için.
Canım gözün aydın. İnşallah değerin artmaya devam eder.
Evet canım ben oldum. İlk iki negatifim oradan. Hayırdır Hakan Bey ile mi başlamayı düşünüyorsunuz? Ben pek tavsiye etmem ama yinede sen bilirsin tabii.
Canım hepimiz o şekilde vurduk sana ne denildiyse öyle yapmalısın.. Tedirgin olmana gerek yok inşallah sonu güzel olur. .
saatler kaldı minnaklarıma kavuşmaya..transferim yarın..yarından itibaren birkaçgün aranızda olamıycam..dualarınıza beni ekleyin unutmayın..Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
bu yodsa tevekkülle sabrımızın karşılığını tez zamanda alalım inşallahh
Allaha emanet olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?