canlarım cancağızlarım azcık vakit buldum geldim yanınıza
hemen meryem listemize bakayım bi...
inşallah herkes iyidir...
iyidiyelim iyiolalım kanamm var dunden berı düşük tehlikesi basladıı yatıyorum sen nasılsın
sultancım kanama risk demek evet ama önce kardeşimden örnek vereyim sana ilk 3 ay resmen ped kullandım ciddi kanamaları oldu ve paşam 4 buçuk yaşında topikten bir kaç arkadaşımızda aynı şekilde kanamalın gebelik geçirdiler ve kanama alanları yok olana kadar dikkat ettiler burda önemli olan kanama alanının kesenin yakında olup olmadığı keseye yakınsa çok dikkat etmen gerekiyor...canın sıkılabilir ama böyle gebelik geçiren çok Allahın izniyle hiç bişey olmayacak..
Selam kizlar kizlarimda bende cok sukur iyiyim tek sorunumuz mem emmiyorlar mama veriyorum cok arsizlar teyzeleri gecemiz gunduzumuz birbirine girdi insallah tez vakitte sizde yasarsiniz
benm geçenkı gebelıgımdede oldu tam tamına 3 ay kanamm oldu oda az degldı gerçi buda az lekelenme degıl yanı allahın bılecegı iş doktor da öyle dıyor bır igne verdı progynex baska bışe vermedı yeterlımı dıye duşunuyoum ama ne yapım off ya bnmde kaderm buymuş inşallah bnde derm bnmde kanamm olddu dogurdum dıye allah banada nasip eder yapacak bişe yok yatıyorum bir wcyw kalkıyorum
bende bugün pozitifi gördüm canım tahminin doğrun çıktı doktor hanımçok şükür rabbim nasip etti
ahh canım nasıl sevindim anlatamam...
çok sevindim gidişat hamile olduğunu gösteriyordu şaşırmadım aslında Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin...
çok sağol kuzum benim rabbim inş sağlıkla kucağıma almayı nasip ederdarısı bütün isteye bekleyenlerin başın olsun
inşallah pozitif olur canım..bnm test tarihide 15 ekim inşallah benimde ayın 5inde transferm olacak.Rabbim yardımcımız olsun
Kızlar ben geldim doktordan üzülmelimiyim sevinmelimiyim anlamadım bebişim fazla kilo almamış bu sefer 2900 küsür gr küsüratını hatırlamıyorum boyuda 52 cm başı kanala yerleşmiş ama dik duruyomuş eğerse suyumu patlatabilirmiş yani her an gelebilirmiş suyumda azalmış doktor birkaç gün daha idare eder dedi cumartesiyi beklemicek galiba salı tekrar gitcez artık o zaman çantalarla gideriz bu arada kan tahlillerinde pıhtılaşmaya falan baktılar doğumhaneye çıktık anestezi doktoruyla görüştük spinal anestezi için bi engelim yokmuş spinal olcam nasıl olcağını herşeyi bir bir anlattı iyice heyecan bastı beni
Derincim hayırlısı olsun sağlıkla gelsin paşan.. Benim kızların isimleri belli oldu teyzeleri birinin Eylül Ada diğerinin ismi de Melis Sena olacak inşallah. .
nasılsınız kızlar herkesler iyimi
Selam kizlar kizlarimda bende cok sukur iyiyim tek sorunumuz mem emmiyorlar mama veriyorum cok arsizlar teyzeleri gecemiz gunduzumuz birbirine girdi insallah tez vakitte sizde yasarsiniz
9 aycım tedavidesin okuduğum kadarı ilee..Valla ben bile heyecanlandım adına..İnş sende hamiş kalıp sıranı savarsın bitanemm..Rabbim hayırlısı ile bebişlerini önce göbüşüne sonra kucağına almayı nasib etsin..
Arkadaşlar en büyük folikül 16 mm. Bugün son gonal-f'imi yapacağım. Tabii göbeğimde yer bulursam!
Yarın çatlatma iğnesi ve pazartesi OPU. Çok heycanlıyım. İnşallah cumada transfer olacak.
Engunalimm sen nasılsın? Sensiz eksik oluyor her şey
Canım dogumdan sonra gelir merak etme benimkiler memeyi verince basıyo çığlığı biberonla besliyorum şuan bide benimkiler erken doğdu belki o yüzden tutmuyolar inşallah senin bebiş tutar sende inşallah hayırlısıyla doğurup sağ sağlim alırsın kucağınaYerim ben o cimcimeleri bakalım bizimki nasıl olcak benimde hiç sütüm gelmicekmiş gibi geliyo hiç sızmadı ucundan şimdiye kadar sadece gögüslerim acıyo damarlarım belirdi ama ben her ihtimale karşı hastaneye mamada koydum
Sağol canımmaşallah canım Rabbim nazarlardan esirgesin sizi çok geçmiş olsun ailecek gözünüzaydın
Selam canım hoşgeldin.. Sende 2.5 seneye bir çok tedavi sığdırmışsın benim yaşım 35 7.5 yıllık evliyim bir doğal yoldan dışgebeliğim 5 ameliyat 1 kürtaj 4 tüp bebek denemem var. 4 . denememde ikiz kizlarima hamile kaldım çok şükür. . Son denememde 2 gün evde dinlendim 3. gün ohss olduğum için 70 km yol gidip aynı yolu geri döndüm 6 kat merdiven çıktım ohss den dolayı yatamadım bile ve transferimin 5 günü Ankara dan Istanbul a yolculuk yaptım. Bunları sana kendini suçlama diye anlatıyorum eğer Rabbim nasip ettiyse oluyor. Yoksa herşey bahane oluyor canım. . Yaşadıklarının tümünü burada ki herkes yaşadı ve hala yaşayan arkadaşlarımız var. İnşallah Rabbim.ne seni ne başkasını kimseyi ugrastirmadan versin kucağına evlatlarını
Çok üzüldüm. Canım sakın kendini suçlama. Ben ilkinde raporluydum 1 hafta yattım, özel izin aldım seyahat etmedim. Tutmadı. İkinci de 2 gün sonra senin gibi işe başladım, gün aşırı uçakla seyahat ettim ve yine tutmadı. Senin yaptığın veya yapmadığın şeylerden dolayı olmadı bu. 5. güne geldiğine göre genetik bir sorun olduğunu sanmıyorum. Belki immünolojik bir sebep vardır. Prednol kullandın mı? Doktorunla konuş bakalım. Çok duygusal olmamak lazım. Tabi ben de iki negatiften sonra da günlerce ağladım. Aşırı mutsuzdum. Seni çok iyi anlıyorum. Bu iş böyle malesef. Üzülmek ağlamak kaçınılmaz oluyor. Önemli olan çabuk toparlamak. Bir kere daha denemek için. Deneme yanılma işi gibi düşün. Bu olmadı bir dana deneyeceksin. Ben de bu olmazsa Aralıkta yeniden deneyeceğim. Ankarada mısın? Merkez değiştirmeyi düşünüyor musun?
Arkadaşlar en büyük folikül 16 mm. Bugün son gonal-f'imi yapacağım. Tabii göbeğimde yer bulursam!
Yarın çatlatma iğnesi ve pazartesi OPU. Çok heycanlıyım. İnşallah cumada transfer olacak.
Canım inşallah ya gerçekten bir daha hem çalışıp hem nasıl yaparım bilmiyorum. Çok şükür Allah rast getiriyor kaç seferdir.
Benim doktorum Acıbadem'de. Ama centrum'un laboratuvarı kullanılacak. Oraya daha hiç gitmedim. İnşallah iyidir labı. Sen nerede başladın canım? İnşallah senin de pozitif olur. Farklı bir şey yaptınız mı bu defa?
Ay canım maaşallah. Çok az kaldı kavuşacaksın bebişine. Allah ikinize de sağlık sıhhat versin.
Çoook güzel
İyiyiz canım çok sağol. Sen nasıl oldun?
Aaaa canım nasılsın? Çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip eder inşallah.
Engunalimm sen nasılsın? Sensiz eksik oluyor her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?