Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşyamızda çok 2 tane çanta var puset var hastanede dağıtmak için lokum süsledim o var ayrıyeten hastane kapısına asmaya kapı süsü yaptım o var bize taşımak için bunları biri daha lazım![]()
Arkadaşlar ben şimdi izin alacağım da acilen bir hesap yapmam lazım. Hafta cuma yani 12 Ekim günü 5. gün embriyosu transfer edilirse hangi gün test yaptırırım?
Hayrolsun rüyann kız belki tayyip amcamız rapor çıkartma ve merkezler konusunda bir düznleme yapar da inşallah devlet hastanelerinden rapormuzu ilacımızı bedavaya yakın fiyatlardan alıp tedavini olursun...rüyada başbakan görmek çok iyidir bilgin olsunn
ayyy inşaallah herşey yolunda gider ağrın varsa bakarsın bebişlerle dönersinn...heyecanla bekliyoruzz....çanataları taşımaya geliiim mii![]()
22 ekimde testin olur canımm
Çok sağol canım ben 21. gündiye hesplamıştım. Test gününe kadar izin alacaktım ama bu durumda bayrama geliyor. Eğer test pozitif olursa 5 gün daha rapor alırım. Çünkü o hafta 3 tane şehre gitmem gerekecek eğer rapor almazsam. Negatif olursa giderim paşa paşa![]()
Çok sağol canım ben 21. gündiye hesplamıştım. Test gününe kadar izin alacaktım ama bu durumda bayrama geliyor. Eğer test pozitif olursa 5 gün daha rapor alırım. Çünkü o hafta 3 tane şehre gitmem gerekecek eğer rapor almazsam. Negatif olursa giderim paşa paşa![]()
Kızlar ben geldim doktordan üzülmelimiyim sevinmelimiyim anlamadım bebişim fazla kilo almamış bu sefer 2900 küsür gr küsüratını hatırlamıyorum boyuda 52 cm başı kanala yerleşmiş ama dik duruyomuş eğerse suyumu patlatabilirmiş yani her an gelebilirmiş suyumda azalmış doktor birkaç gün daha idare eder dedi cumartesiyi beklemicek galiba salı tekrar gitcez artık o zaman çantalarla gideriz bu arada kan tahlillerinde pıhtılaşmaya falan baktılar doğumhaneye çıktık anestezi doktoruyla görüştük spinal anestezi için bi engelim yokmuş spinal olcam nasıl olcağını herşeyi bir bir anlattı iyice heyecan bastı beni
hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin inşallah bebeğin canımmm
Kızlar ben geldim doktordan üzülmelimiyim sevinmelimiyim anlamadım bebişim fazla kilo almamış bu sefer 2900 küsür gr küsüratını hatırlamıyorum boyuda 52 cm başı kanala yerleşmiş ama dik duruyomuş eğerse suyumu patlatabilirmiş yani her an gelebilirmiş suyumda azalmış doktor birkaç gün daha idare eder dedi cumartesiyi beklemicek galiba salı tekrar gitcez artık o zaman çantalarla gideriz bu arada kan tahlillerinde pıhtılaşmaya falan baktılar doğumhaneye çıktık anestezi doktoruyla görüştük spinal anestezi için bi engelim yokmuş spinal olcam nasıl olcağını herşeyi bir bir anlattı iyice heyecan bastı beni
Derincim hayırlısı olsun sağlıkla gelsin paşan.. Benim kızların isimleri belli oldu teyzeleri birinin Eylül Ada diğerinin ismi de Melis Sena olacak inşallah. .![]()
Selam kizlar kizlarimda bende cok sukur iyiyim tek sorunumuz mem emmiyorlar mama veriyorum cok arsizlar teyzeleri gecemiz gunduzumuz birbirine girdi insallah tez vakitte sizde yasarsiniz