- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızxlar herkese hayırlı geceler olsun boğazım ağrıyor hafiften erken yatiim bari bu gece yarına görüşmek üzere inşaallah
Rabbim gecenizi bereketlendirsinn bebişleinizin yola çıktığı geceler olsun bu geceler![]()
kızxlar herkese hayırlı geceler olsun boğazım ağrıyor hafiften erken yatiim bari bu gece yarına görüşmek üzere inşaallah
Rabbim gecenizi bereketlendirsinn bebişleinizin yola çıktığı geceler olsun bu geceler![]()
Gunaydin kızlar buzz gibi bir hava var ama ben çok brahat ettim sukurler olsun..
mehtapcımm iyi akşamlar bebişimdemek kv canını sıktı...10 yıllık gelinine ağlamak kızının 6 yıldır çocuğu olmayınca geliyor akıllarına Rabbim kimseyi evlat sahiib olma yollarında perişan etmesin imtihanını bu yolda çetinleştirmesin gülümm inşallah 10 yılın hasreti bu sene diner görümcen de sen de evlatlarınızla şenlenmiş yuvalarınızda geçirirsiniz kalan ömrünüzü
julii bebekim nasıl geçiyor günlerin..en zor geçen zamanların ilki şuan....embriyolarının durumunu merak ederek transfere kadar için içini yiyecek..inşallah sonraki süreçte de heyecanla bekleyeceğiz test sonucunu
evet cnm toplandıgı günü sayma.İnşallah canım. Cuma gideceğim. Herhalde cumartesi çatlatma iğnesini yaparız dedi. Bu da OPU'yu pazartesi yapıyor. Yumurta toplandığı gün 0. gün sayılıyordu di mi? Yani pazartesi OPU olursa 3. gün embriyosu perşembe transfer edilir değil mi? 5. gün embriyosu da cumartesi. AAayyyy çok heycanlandım şimdi. İnşallah her şey yolunda giderse cumartesi geri sayım başlayacak.
Sağol canım benimBen de senin doğumunu bekliyorum heyecanla
Ama büyüklükleri iyi. Benimkiler 10 tane ama küçük. Sayı çok önemli değil. Benden ilkinde 13 tane toplanmıştı ama hiç birisi tutmadı. Çok daha az yumurtası olanların tuttu.
Sağol canım. Amin inşallah. Bol bol protein yiyorum. Büyüsün yumişler.
Gunaydin kızlar buzz gibi bir hava var ama ben çok brahat ettim sukurler olsun..
günaydın kızlar gününüz bereketli huzurlu sağlıklı ve mutlulukla geçsin![]()
amiiiiiiiiiiiiiiiiin
günaydın canım tatlım burada tamda senin istediğin bi hava var geceden beri yağmur yağıyo hava kapalı![]()
günaydın saracımm aminnnnnn
Günaydın tatlım ♥ burası da aynı inan gece rahat uyudum şimdi kombi yaktım o da ayrı![]()
günaydın canımm..evet çok soğukkkk:18:
Günaydın kızlar dün doktora gittik bebişim gayet iyi nts ye bağlandım ilk kez dr 28 ekimde alalım bebişi diyo hayırlısı olsun bakalım.
günaydın kızlar nasılsınız
nasılsın jülicim doktordan haber varmı bebişlerin nasıllar