• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Nafişim bazı şeyler malesef insanın elinde olmuyo şuan annişime en ihtiyaç duyduğum zamanlar ama yok yapcak bişeyde yok öldükten birkaç gün sonra rüyamda gördüm ve bana doğum yaptığın an yanında olcam dedi bu yüzdende doğumu sabırsızlıkla bekliyorum onun orda olduğunu belkide hissedebilcem göremesemde belkide hissetcem eminim yanımda olcak neyse...

canım benim şuan ne desem boş biliyorum hiçbir cümle seni teselli etmiyecek ama vazgeçmeni böyle umutsuz olmanıda istemiyorum ne hikayeler okuyoruz burda kimi iyi kimi kötü ama hep bir umut oluyo içimizde o umut olmazsa biz yaşayamayız lütfen umudunu kaybetme bir gün mutlaka olacak sadece o gün bugün değilmiş biran önce kendini toparlamalısın canım

canım sabret rabbim yardımcın olsun..
Ne desek bos biliyorum ama lütfen umutsuzluga kapılma sabirla rabbimden istemeye devam et..
şu an bana iyi gelen tek şey :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Canım şu an seni hiçbirşey teselli etmez biliyorum ama sende biliyorsun vaktimiz geldiğinde herşey olup bitiyor. Bazılarımız hiç beklemiyor bazılarımız da beklemekle hayal kırıklıklarıyla uğraşıyor ama sonunda miss kokulusunu kucağına alıyor. Olacak Allahın izniyle sadece vakti değilmiş.. Sana Allahtan sabır diliyorum tez vakitte sabrının mükafatını versin..

yine olmadı:14: Yine yarım kaldı ümitlerim:14::14: ..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte :14:olmassa olmuyormuş:43::43: Benim bebeklerim olmayacak:43::43: Ben onlara bayramlıklar alamayacağım :43::43::43:okullara gönderemeyeceğim:43::43: Onlarla ilgili hayallerim olmayacak :43::43::43:yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak:43::43::43: Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim:43::43::43: Veee hani evlet kokusu cennet kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğim:43::43::43: Bir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecek:43::43::43:ben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim:43::43::43: Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağım:43::43:artık her şey bitti :43::43::43::43::43: Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer:14::14::14: Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum:14: Her gün her gün beni yakacak:43::43::43: çok yoruldum:50: çok yıprandım :50:nedenleri niçinleri attım bir kenara :50: Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya:43::43::43::43::43::43::43:
yeteriim cnm arkadaşım ne olur böyle konuşma..yılmak yok.eminim şuan böyle düşünüyorsun canm benim..
içini dök kus ama yılma.
ben hepimizin vakti saati olduguna inanıyorum canım arkadaşm..
ve Rabbimden sana sabır diliyoru canımm

Selam kızlar 2 hsg 1 laparoskopi ve sonrasında geçirdiğim dış gebelikten sonra psikolojim bozulmuştu.Yaklaşık bir buçuk yıl korunmasız doktora gitmeden her ay hamile kaldım mı psikolojisi bitince tedaviye başladım doğal olarak yaş 32 tüpler sorunlu ve yumurta rezervimde az olunca doktor hemen kısa protokole başladı.geçen ay testler yapılırken küçük bir kist için ginera başladı.adet olunca 3. gün tedaviye başladık.Bugün iğnelerde 5. günümdeyim.ilk üç gün gonal-f 300 ml le başladık.dün kontrol sonucu gelişen sadece 5 yumurta için gonal-f 375 ml den vurulmaya başladım.bugün 2.iğneme cetrotide ye başlıyorum.Şuana kadar olumsuz düşünmedim.ne dış gebelik ne de düşük içimden bir his ilk kez deniyor olmama ragmen 4 yıl sonunda bebişimi kucagıma alacagımı söylüyor.dualarınıza beni de ortak etmeyi unutmayın kızlar...:46::46::46:

hayırlı olsun tedavi arkadaşım ve bebekli olsun inşallah..
neredesin ve hangi merkezdesin..
Allahım yardımcın olsun şansında boll

ayyyy inşallah öyle olur canım yaa 12 günlük 3 cocuklu kelimesi bile yeter bana:1::1:
nasipse biri bari olur inşallahh...
canım annem geldi teyzemede baya muhabbet filan gec yattık yinede güzel bi uyku cekmişim valla..
sen nasılsın

jüliim gözün aydın cok sevindişm canım inşallah bebiş olurlar göbüşünde:16::16::16:

ilk aşamayı atlattın hayırlısıyla bebişlerini de alınca bu iş tamamdır.

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

evet nede olsa aynı toprak sayılırız :34::34::34::34:

bizde canım sen artık üç çocuk anası bi hatunsun:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

maşallah canım darısı transferine ve müjdeli haberine olsun

yirim men onları yaaaa :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

Julicim bu çok güzel bir haber inşallah göbişinde büyümeye dvam ederler canım
Nafişim bugün iyisin galiba çok sevindim herkesinde dediği gibi şuan sen 3 bebiş annesisin keyfini çıkar
Saracım sıra sende artık girişimlerini bekliyoruz

ayy kimler gelmiş..hoş gelmişsin jüli bebekimm..nasıl hissediyosun ağrın azalmıştır umarımm...var mı bir ihtyacın bak artık çok yakınım hemen gelirietmm...alo demen yeterli bebişimm:54::54::54::54:
sagolun kızlar inşallah Rabbim yazmıştır bu sefer..

merhaba kızlar dün opu oldum..9 yumi toplandı..
bunlardan 8i kaliteli cıktı.elhamdülillah 8ide döllendi.
bizim için 2 gün sonrası önemli.
nasibse pazara transfer olacak:54:

Allah tamamına erdirsin , sanırım 5. gün transferi olacak senin de.Benim de inşallah cumartesi transferim olacak Mevlam izin verirse.

Selam kızlar 2 hsg 1 laparoskopi ve sonrasında geçirdiğim dış gebelikten sonra psikolojim bozulmuştu.Yaklaşık bir buçuk yıl korunmasız doktora gitmeden her ay hamile kaldım mı psikolojisi bitince tedaviye başladım doğal olarak yaş 32 tüpler sorunlu ve yumurta rezervimde az olunca doktor hemen kısa protokole başladı.geçen ay testler yapılırken küçük bir kist için ginera başladı.adet olunca 3. gün tedaviye başladık.Bugün iğnelerde 5. günümdeyim.ilk üç gün gonal-f 300 ml le başladık.dün kontrol sonucu gelişen sadece 5 yumurta için gonal-f 375 ml den vurulmaya başladım.bugün 2.iğneme cetrotide ye başlıyorum.Şuana kadar olumsuz düşünmedim.ne dış gebelik ne de düşük içimden bir his ilk kez deniyor olmama ragmen 4 yıl sonunda bebişimi kucagıma alacagımı söylüyor.dualarınıza beni de ortak etmeyi unutmayın kızlar...:46::46::46:

Rabbim yar ve yardımcın olsun, hepimizin inşallah.

yine olmadı:14: Yine yarım kaldı ümitlerim:14::14: ..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte :14:olmassa olmuyormuş:43::43: Benim bebeklerim olmayacak:43::43: Ben onlara bayramlıklar alamayacağım :43::43::43:okullara gönderemeyeceğim:43::43: Onlarla ilgili hayallerim olmayacak :43::43::43:yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak:43::43::43: Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim:43::43::43: Veee hani evlet kokusu cennet kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğim:43::43::43: Bir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecek:43::43::43:ben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim:43::43::43: Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağım:43::43:artık her şey bitti :43::43::43::43::43: Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer:14::14::14: Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum:14: Her gün her gün beni yakacak:43::43::43: çok yoruldum:50: çok yıprandım :50:nedenleri niçinleri attım bir kenara :50: Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya:43::43::43::43::43::43::43:

:14::14::14::14::14::14::14:

Nafişim bazı şeyler malesef insanın elinde olmuyo şuan annişime en ihtiyaç duyduğum zamanlar ama yok yapcak bişeyde yok öldükten birkaç gün sonra rüyamda gördüm ve bana doğum yaptığın an yanında olcam dedi bu yüzdende doğumu sabırsızlıkla bekliyorum onun orda olduğunu belkide hissedebilcem göremesemde belkide hissetcem eminim yanımda olcak neyse...

Hem güzel hem de enteresan, o rüyan boş değil bence...

şu an bana iyi gelen tek şey :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Ağla canım bütün stresini atarcasına ağla da rahatla Yeterim:48::48::48::48::48::48::48::48::48:
Rabbim yüreğine ferahlık versin.

aglaaa asla içine atma ama isyan etme neolurrrrrrrr:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım şu an seni hiçbirşey teselli etmez biliyorum ama sende biliyorsun vaktimiz geldiğinde herşey olup bitiyor. Bazılarımız hiç beklemiyor bazılarımız da beklemekle hayal kırıklıklarıyla uğraşıyor ama sonunda miss kokulusunu kucağına alıyor. Olacak allahın izniyle sadece vakti değilmiş.. Sana allahtan sabır diliyorum tez vakitte sabrının mükafatını versin..

yeteriim cnm arkadaşım ne olur böyle konuşma..yılmak yok.eminim şuan böyle düşünüyorsun canm benim..
Içini dök kus ama yılma.
Ben hepimizin vakti saati olduguna inanıyorum canım arkadaşm..
Ve rabbimden sana sabır diliyoru canımm

kızlar çok üzgünüm ya artık hiç umdumum kalmadı inanıyorum anne olacağıma bu isyan değil artık böle hisediyorum:50::50::50::50::50:

allah tamamına erdirsin , sanırım 5. Gün transferi olacak senin de.benim de inşallah cumartesi transferim olacak mevlam izin verirse.

Ağla canım bütün stresini atarcasına ağla da rahatla yeterim:48::48::48::48::48::48::48::48::48:
sabahtan bu yana iyiydim eve gelince kötü oldum ya

kızlar çok üzgünüm ya artık hiç umdumum kalmadı inanıyorum anne olacağıma bu isyan değil artık böle hisediyorum:50::50::50::50::50:

su an bunları hissetmen o kadar normalki yetercim..
seni anlıyorum..ama yılma inan hepimizin bir vakti saati var..tevekkülle beklemeliyiz..
Rabbimin mucizeleri o kadar büyük ki kuzum..

Arkadaşlar selam. Bugün gonal-f'in 6. günündeyim ve en büyük yumurtam 12mm. Hem de 300 ünite kullanıyorum. Sizce de yavaş gelişmiyor mu? Geçen sefer 150 ile aynı boyutlardalardı. Sayı da aşağı yukarı aynı.

Hoşbulduk canım

Ben Bursadayım Pembe Mavi de Nevin Özsaraç ile başladım. Benim tek yumurtalığım işlevsizmiş Eşiminde morfolojisi düşükmüş % 4 bu nedenlerle 2 yıldır çeşitli tedaviler gördük ama olmadı en son tüp bebeğe karar verdik inşallah hayırlısı olur

Ümitlenmeye korkuyorum her ay hüsran oldu 2 yıldır :(

Canım bizim de morfoloji %3. Geçmiş başarısızlıklarını bugüne taşıma. Temiz bir sayfa aç. Tüp bebek tedavisinde şans daha yüksek. İnşallah hamile kalırsın.

Canım gelişsinde boşver yavaş olsun daha iyi birden büyüyünce içi boş olabiliyo hayırlısı bakalım takipteyim

Canım benim çok üzüldüm :50::50::50: Hiç bir söz teselli etmiyor biliyorum. Şu an her şey bitmiş gibi görünsede bitmiyor. Yeniden gücün yerine gelecek. Yeniden deneyeceksin.

Ümitlenip ümitlenip yine elinin boş kalması çok zor bilmez miyim. Kısır bir döngüye hapsolmuş gibi oluyor insan. Ama bu döngüyü kırabilen çok var. Neden biz de onlardan olmayalım?

Hayır Yeterim asla umutsuzluk yok canım,Rabbimin istediği vakit gelmemiş demek.
Dualarımızdasın canım menim, inşallah çabucak ferahlatır yüreğini Rabbim.

Zekeriya ( a.s.) 90 lı yaşlarda evlat sahibi olmuş. Yani umutsuz olunabilecek bir durumda Allah onu bizlere misal gösteriyor.
Biz isteyeceğiz O' ndan Rabbim de mahrum etmeyecek inşallah hiçbirimizi.

Zekeriyya Aleyhisselâm'ın duası :(Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-duâi)

"Ey Rabb'im! Tarafından bana hayırlı bir nesil bağışla. Doğrusu sen duâyı işitensin." (Âl-i imrân: 38)

(Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrül-vârisîn)

"Ey Rabb'im! Beni yalnız bırakma! Sen vârislerin en hayırlısısın." (Enbiyâ: 89)

(İz nâdâ Rabbehu nidâen hafiyyen. Kâle:

Rabbi innî vehenel-azmü minnî veştealer-re'sü şey'en velem ekün biduâike Rabbi şakiyyâ. Veinnî hıftül-mevâliye min verâî ve kânetimraetî âkiran feheblî min ledünke veliyyâ. Yerisünî veyerisü min âli Yâ'kûbe vec'alhü Rabbi radiyyâ)

"Zekeriyyâ gizli bir seslenişle Rabb'ine yalvarmıştı:

Ey Rabb'im! Gerçekten kemiklerim zayıfladı, baş ihtiyarlık aleviyle tutuştu, saçlarım ağardı.

Ey Rabb'im! Sana yalvarmak sayesinde şimdiye kadar bedbaht olup bir şeyden mahrum kalmadım.

Doğrusu ben, benden sonra yerime geçecek yakınlarımın iyi hareket etmeyeceklerinden korkuyorum.

Karım da kısırdır. (Ne olur) tarafından bana, yerime geçecek bir oğul bağışla, O bana ve Yakup oğullarına mirasçı olsun. Ey Rabb'im! Onu beğendiğin bir insan yap, rızânı kazanmasını sağla."

Amin...

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Bugün gonal-f'in 6. günündeyim ve en büyük yumurtam 12mm. Hem de 300 ünite kullanıyorum. Sizce de yavaş gelişmiyor mu? Geçen sefer 150 ile aynı boyutlardalardı. Sayı da aşağı yukarı aynı.

Canım bizim de morfoloji %3. Geçmiş başarısızlıklarını bugüne taşıma. Temiz bir sayfa aç. Tüp bebek tedavisinde şans daha yüksek. İnşallah hamile kalırsın.

9 ay cnm bnm sağdaki gelişmişti ama sol cok küçüktü.bu yüzden cetrodite ve gonal f vuruldum ve bir süre sonra onlarda büyüdü 13 mmden 1 günde 17ye ulaştı.birden büyüyebilirler

Allah tamamına erdirsin , sanırım 5. gün transferi olacak senin de.Benim de inşallah cumartesi transferim olacak Mevlam izin verirse.

Ağla canım bütün stresini atarcasına ağla da rahatla Yeterim:48::48::48::48::48::48::48::48::48:

amin cnm evet hedef o bakalım..Rabbim hayırlısını nasib etsin inşallahh

Amin canım bizde heyecanlıyız son 10 gün kafamda kurdukça kuruyorum tek korktuğum bebeğimi küvezde bırakıp gelmek inşallah bebişimle beraber dönerim eve

Rabbim inş hep beraber dönmenizi nasip etsin CANIM mutluluğunuz evinizde güneş gibi parlasın bu arada ben okulu oldum yah dersteyim ama hocanın işi varmış not yazdırackmış işi BİTNCE ilk ders m. Gelişim sonra muhasebe var ayyy:18:matematik BENM kötü ya inş başara bilirim :18:Pazartesi salı ve Çarşamba günleri 6 tufan 9 10 kadar derslerim var gariii:1:bizimkide YEMK ypcakmış SONRADA beni almaya GELCKMİŞ benle yermiş:1:hihi :40:

:2:sanki beni anlatmışsın ah aaahhh rabbim büyük be CANCAGIZIM bizde birgün o güzel melegi öpüp kollayacaz inş bi gün be bi gün off off yarama tuz bastın be CANIM ya :43::5::14:can kuzular meleklerimiz bi gün gelinde tutun ellerimizden yüreğimizde sımsıcacık sevginzle sarın bizi mutluluğunuzla karanlık dünyamıza ışık olun YETR artık ağlatmayın yorulduk gelin meleklerimiz lütfen yoksa küsecez sizlere :47::2:PÖF CNIM sıkıldı üzülme yeterim ya allahım duyuyor bizi hayırlısı neyse onu versin inş:ssz:

Back