- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
saracim bu bi işaret herhalde:)
ben ilk.defa görüyorum kk da:)
bencede canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saracim bu bi işaret herhalde:)
ben ilk.defa görüyorum kk da:)
su an bunları hissetmen o kadar normalki yetercim..
seni anlıyorum..ama yılma inan hepimizin bir vakti saati var..tevekkülle beklemeliyiz..
Rabbimin mucizeleri o kadar büyük ki kuzum..
Canım benim çok üzüldümHiç bir söz teselli etmiyor biliyorum. Şu an her şey bitmiş gibi görünsede bitmiyor. Yeniden gücün yerine gelecek. Yeniden deneyeceksin.
Ümitlenip ümitlenip yine elinin boş kalması çok zor bilmez miyim. Kısır bir döngüye hapsolmuş gibi oluyor insan. Ama bu döngüyü kırabilen çok var. Neden biz de onlardan olmayalım?
Hayır Yeterim asla umutsuzluk yok canım,Rabbimin istediği vakit gelmemiş demek.
Dualarımızdasın canım menim, inşallah çabucak ferahlatır yüreğini Rabbim.
Zekeriya ( a.s.) 90 lı yaşlarda evlat sahibi olmuş. Yani umutsuz olunabilecek bir durumda Allah onu bizlere misal gösteriyor.
Biz isteyeceğiz O' ndan Rabbim de mahrum etmeyecek inşallah hiçbirimizi.
Zekeriyya Aleyhisselâm'ın duasıRabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-duâi)
"Ey Rabb'im! Tarafından bana hayırlı bir nesil bağışla. Doğrusu sen duâyı işitensin." (Âl-i imrân: 38)
(Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrül-vârisîn)
"Ey Rabb'im! Beni yalnız bırakma! Sen vârislerin en hayırlısısın." (Enbiyâ: 89)
(İz nâdâ Rabbehu nidâen hafiyyen. Kâle:
Rabbi innî vehenel-azmü minnî veştealer-re'sü şey'en velem ekün biduâike Rabbi şakiyyâ. Veinnî hıftül-mevâliye min verâî ve kânetimraetî âkiran feheblî min ledünke veliyyâ. Yerisünî veyerisü min âli Yâ'kûbe vec'alhü Rabbi radiyyâ)
"Zekeriyyâ gizli bir seslenişle Rabb'ine yalvarmıştı:
Ey Rabb'im! Gerçekten kemiklerim zayıfladı, baş ihtiyarlık aleviyle tutuştu, saçlarım ağardı.
Ey Rabb'im! Sana yalvarmak sayesinde şimdiye kadar bedbaht olup bir şeyden mahrum kalmadım.
Doğrusu ben, benden sonra yerime geçecek yakınlarımın iyi hareket etmeyeceklerinden korkuyorum.
Karım da kısırdır. (Ne olur) tarafından bana, yerime geçecek bir oğul bağışla, O bana ve Yakup oğullarına mirasçı olsun. Ey Rabb'im! Onu beğendiğin bir insan yap, rızânı kazanmasını sağla."
Amin...
iyi olmaktan iyisini düşünmekten başka çare yok ama bu zamanla olacak:2:sanki beni anlatmışsın ah aaahhh rabbim büyük be CANCAGIZIM bizde birgün o güzel melegi öpüp kollayacaz inş bi gün be bi gün off off yarama tuz bastın be CANIM yacan kuzular meleklerimiz bi gün gelinde tutun ellerimizden yüreğimizde sımsıcacık sevginzle sarın bizi mutluluğunuzla karanlık dünyamıza ışık olun YETR artık ağlatmayın yorulduk gelin meleklerimiz lütfen yoksa küsecez sizlere
:2
ÖF CNIM sıkıldı üzülme yeterim ya allahım duyuyor bizi hayırlısı neyse onu versin inş
![]()
9 ay cnm bnm sağdaki gelişmişti ama sol cok küçüktü.bu yüzden cetrodite ve gonal f vuruldum ve bir süre sonra onlarda büyüdü 13 mmden 1 günde 17ye ulaştı.birden büyüyebilirler
Benim 4. Günüm iğnelerde 2 ad 14 mm 1 ad 13 mm yumurta gelişmiş az değil mi![]()
9 ay cnm bnm sağdaki gelişmişti ama sol cok küçüktü.bu yüzden cetrodite ve gonal f vuruldum ve bir süre sonra onlarda büyüdü 13 mmden 1 günde 17ye ulaştı.birden büyüyebilirler
normail cnm bnmde öyleydi.ilk kontrolümde 13 12 ile baslamıştım.
bu degerler kişiden kişiye değişiyor zaten.
Senin kaç yumurtan gelişti Canım ta benim 3 olunca biraz moralim bozuldu
canm nasılsın
Arkadaşlar selam. Bugün gonal-f'in 6. günündeyim ve en büyük yumurtam 12mm. Hem de 300 ünite kullanıyorum. Sizce de yavaş gelişmiyor mu? Geçen sefer 150 ile aynı boyutlardalardı. Sayı da aşağı yukarı aynı.
Canım bizim de morfoloji %3. Geçmiş başarısızlıklarını bugüne taşıma. Temiz bir sayfa aç. Tüp bebek tedavisinde şans daha yüksek. İnşallah hamile kalırsın.
canım benim.bunu daha önce soylemistin ınan bende senin dediğin.gibi annenin sana yardımcı olacagina inaniyorum Rabbim cennetinde kavuştursunNafişim bazı şeyler malesef insanın elinde olmuyo şuan annişime en ihtiyaç duyduğum zamanlar ama yok yapcak bişeyde yok öldükten birkaç gün sonra rüyamda gördüm ve bana doğum yaptığın an yanında olcam dedi bu yüzdende doğumu sabırsızlıkla bekliyorum onun orda olduğunu belkide hissedebilcem göremesemde belkide hissetcem eminim yanımda olcak neyse...
Selam cnımmm iyiym sen nsılsın tatlım bende görümcedeydim,sabah khvltıya gitmiştim 7:30 eve geldim kursdan ardılr dersler bşlamıs dün ama yarın bşlıcam İNŞ canımm sen nasılsn annecigin yanında daha iyisindir umarımmm![]()
canım benim.bunu daha önce soylemistin ınan bende senin dediğin.gibi annenin sana yardımcı olacagina inaniyorum Rabbim cennetinde kavuştursun
aa hadi canım ya sevindim.derslerinin başlamasına.bende iyiym canım dün.annem.geldi yarın.gidicek kismetse..
bugün kqsiklarim da baya ağrım var canım ya hayır olsun.inşallah
Nafişim bazı şeyler malesef insanın elinde olmuyo şuan annişime en ihtiyaç duyduğum zamanlar ama yok yapcak bişeyde yok öldükten birkaç gün sonra rüyamda gördüm ve bana doğum yaptığın an yanında olcam dedi bu yüzdende doğumu sabırsızlıkla bekliyorum onun orda olduğunu belkide hissedebilcem göremesemde belkide hissetcem eminim yanımda olcak neyse...
inşallah canım..anladım kuzucum cumagününü beklicem :))Hayır oluck Allhın izniyle balımmmm gönülden inanıyorummm sana dün dedigimi unutma sakın![]()
anldın sen onuu
![]()
inşallah canım..anladım kuzucum cumagününü beklicem :))
Bekle bekle kuzum daha iyi kayınvalidem bugün yine agladı benimde canımı sıktı görümceminde 6 yıldır çocugu olmuyor birde 4 aylık hamiş görümcem var onun evinde toplandık görümcem ve benim çocugum olmuyor diye aglyıp durdu bende dedim anne dedim yapma böyle Allah verilse olur dedim buc tip konusmalar işte sıkıldım anla kuzum yaa![]()
Senin kaç yumurtan gelişti Canım ta benim 3 olunca biraz moralim bozuldu
Selam kızlrrrr Julitir hyırlı olsun ttlımm yumişlerin inşşş hyırlısısıyla döllenir ,İnş bebişlerine tez zamanda kvusursun canımm bende ktılıyorum sana kimini yumurta yavaş kiminin daha hızlı büyüyor benim 6.gün 12 mm gibiyken 2 gün sonr 17 lerde olmustu cnımm![]()
mehtapcımm iyi akşamlar bebişimBekle bekle kuzum daha iyi kayınvalidem bugün yine agladı benimde canımı sıktı görümceminde 6 yıldır çocugu olmuyor birde 4 aylık hamiş görümcem var onun evinde toplandık görümcem ve benim çocugum olmuyor diye aglyıp durdu bende dedim anne dedim yapma böyle Allah verilse olur dedim bu tip konusmalar işte sıkıldım anla kuzum yaa![]()
cnm bnm 9 ama biri boş çıktı.sayıya takılma cnm kaliteli olsunlar inşallahh
Canım gelişsinde boşver yavaş olsun daha iyi birden büyüyünce içi boş olabiliyo hayırlısı bakalım takipteyim
Benim 4. Günüm iğnelerde 2 ad 14 mm 1 ad 13 mm yumurta gelişmiş az değil mi![]()
9AY canımm hiç morelini bozma sakın benimde 6.gün 12-13 mm gibiydi 2 gün sonr gittigimde 17 mm lerde olmustuu tatlımmm morelini yüksek tut Rabbimin izniyle bebişlerine kavusursun son tedvin olur İNŞLLAHH çok tkılma yumişerim mm ,lerine çok öpttt
mehtapcımm iyi akşamlar bebişimdemek kv canını sıktı...10 yıllık gelinine ağlamak kızının 6 yıldır çocuğu olmayınca geliyor akıllarına Rabbim kimseyi evlat sahiib olma yollarında perişan etmesin imtihanını bu yolda çetinleştirmesin gülümm inşallah 10 yılın hasreti bu sene diner görümcen de sen de evlatlarınızla şenlenmiş yuvalarınızda geçirirsiniz kalan ömrünüzü
julii bebekim nasıl geçiyor günlerin..en zor geçen zamanların ilki şuan....embriyolarının durumunu merak ederek transfere kadar için içini yiyecek..inşallah sonraki süreçte de heyecanla bekleyeceğiz test sonucunu
Semoşum yaa bunlarl bir araya gelsen bi dert gelmesen bi dert Valla kayınvlide eltimle trtışmıs kendini kızına atmış eltimde beni aradı dert yandı ,kayınvalide eltimden dert yandı aman Valla bıktım bunların sorunlrındn elimden geldiginice içlerine girmiyorum zaten Rabbim güzel dualarını kabukl eder İNŞALLAH canımm 10 yıldan sonr bebişlerime kvusurumda bebişimle zamn geçiririm hepsinin sıkıntılından uzak bir şekilde tabiii İNŞŞŞ tez zmanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize yaaaa![]()