• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Gece çok üşüdüm o gazla hemen kombiyi yaktım:1:

iyi yapmışsın canım insanoğlu işte ne sıcağa dayanıyoruz ne soğuğa:34::34::34::34::34::34::34::34:

Günaydın kızlar dün doktora gittik bebişim gayet iyi nts ye bağlandım ilk kez dr 28 ekimde alalım bebişi diyo hayırlısı olsun bakalım.

hadi gözün aydın canım hayırlısıyla bi avazda kurtul inşallah doğum anında bizlerede dua et olurmu tatlım

canım yok bugun haber yarına inşallahh..
grip oldum olucam cnm..
güne meyve,bal limon ve ıhlamur ile başladım..inşallah yakalanmam:2:

geçmiş olsun canım bi bardak ılık suya bi tatlı kaşığı bal ve iki üç damla limon sıkıp iç iyi gelecektir canım

teşekkür ederim arkadaşlarım Allah hepinize yaşatsın hepinizim gönlünün mudarını versin inşallah, tabi doğuma girereken hepinize dua edeceğim unuturmuyum hiç sizler benim yol arkadaşlarımsınız canlarım.

geçmiş olsun canım bi bardak ılık suya bi tatlı kaşığı bal ve iki üç damla limon sıkıp iç iyi gelecektir canım

sagol cnm şimdi ıhlamur kaynattım onu içiyorum içine limon ve bal karıştırdım.
sonrada bir parol içeyim diyorum.
transfer öncesi atlatmam lazım..:18:

teşekkür ederim arkadaşlarım Allah hepinize yaşatsın hepinizim gönlünün mudarını versin inşallah, tabi doğuma girereken hepinize dua edeceğim unuturmuyum hiç sizler benim yol arkadaşlarımsınız canlarım.

Allah razı olsun canımmm..dualarını eksik etme aman diyimm:54:

Günaydın kızlar dün doktora gittik bebişim gayet iyi nts ye bağlandım ilk kez dr 28 ekimde alalım bebişi diyo hayırlısı olsun bakalım.
Günaydıın canımmm 28 ekim demek ayy çok az kalmış...hayırşlısıyla sağlıkla gelsin inşaallah bebişimiz...
canım yok bugun haber yarına inşallahh..
grip oldum olucam cnm..
güne meyve,bal limon ve ıhlamur ile başladım..inşallah yakalanmam:2:
Günaydın bebeğimmm:3::3::54::54::29::38:geçmiş olsun canımm tarnsfer öncesi yoğun bakıma almışsın kendini:2::2::2: toparlanırısn inşaallah...
Gunaydin kızlar buzz gibi bir hava var ama ben çok brahat ettim sukurler olsun..
Güyaaadıınn :3::3::3::3:buz giib hava sana iyi gelmiş alaşılan aman gülüm iyi ol yeterkiii:16::16::16::54::54:

günaydın kızlar gününüz bereketli huzurlu sağlıklı ve mutlulukla geçsin :32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21:
Günaydın Saracımm :3::3::3:Amiiin bebişimm..:16::16::16:
inşallah canımm..
birde şu grip olma durumum olmasa elimden geleni yapıyorum valla.inşallah olmam..:19:
birazdan iğneye gidicem
olmayacak inşaallah ...aklına getirmee kendine güzel bak canımm..iş yapma terleyip soğukta üzerinde soğutma boş bulunup canımm....hani tarnsfere kadar bitirmem lazım deyip her işini bitirmeye kalkmaa..olduğ kadar..ev işi bitmez nankördür ne de olsa bilriisnn yap yap aynı :19::19::19::19:

Canım Meryem suresini Egunal gelene kadar okuyanlar bana bildirsin demiştin, benim için belirli bir gün belirlememiştik ama ben bugün sabah namazı için biraz erken kalkmıştım, baktım daha imsak bile girmemiş ben de hemen değerlendireyim dedim. Meryem suresini okudum, bitirdiğimde de sabah ezanı okundu tevafuk oldu:16::16::16::16: Aklıma gelen arkadaşları, bildiklerimi isimlerini söyleyerek duamı ettim ama sen bana yine listedeki arkadaşların isimlerini verebilirsen tekrar duasını yapayım diyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Canım Meryem suresini Egunal gelene kadar okuyanlar bana bildirsin demiştin, benim için belirli bir gün belirlememiştik ama ben bugün sabah namazı için biraz erken kalkmıştım, baktım daha imsak bile girmemiş ben de hemen değerlendireyim dedim. Meryem suresini okudum, bitirdiğimde de sabah ezanı okundu tevafuk oldu:16::16::16::16: Aklıma gelen arkadaşları, bildiklerimi isimlerini söyleyerek duamı ettim ama sen bana yine listedeki arkadaşların isimlerini verebilirsen tekrar duasını yapayım diyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Allah kabul etsin canım bende güldenin gönderdiği liste var istersen sana özelden yollayım canım

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
KK Pro Üyenfy_9185

Slm kızlar:3::3::3::3::3::3::3:
Nasılsınız canlar?

Allah kabul etsin canım bende güldenin gönderdiği liste var istersen sana özelden yollayım canım

Tamam Saram gönder listeyi, bir de canım 3 ekim okumak isteyen olmamışsa ben de o günü okumuş olarak ekleneyim bari listeye:1::1::1:

nafiş kız yeğenin cinsiyeti belli oldumu benimki erkek olacak erkekim menim ya hayalini bile seviyom veletin:nazar:

günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın yeterciimmm:3::3::3::3: fena değilim toparlıcam inşaallah temzilik işlerim var çamaşır vs ev işi biter mii bitmiyor arkadaş:19::19::19:
Allah razı olsun canımmm..dualarını eksik etme aman diyimm:54:

duam seninlee inşallah herşey güzel olacak..mevam görelim neyler neylerse güzel eyler..TRT1 DE iyi fikir de çok güzel konuşuyor Mustafa Hoca:40::40::40::40::97::97:

3 ekim benim tızım amaben bu gece sabaha karşı okuyacam

Ben anlamam tızım ben okudum işte:19::19::19:
Saram seninki aslında bu gecenin sabahında okuyacaksan 4 ekim oluyor tatlım zaten, dolayısıyla 3 ekim her halukarda menim:1::1::1:

canım o kadar yoğunumki sana anlatırım sonra:34::34::34::34::34::34:

bu arada gönderdim mesajı bakabilirsin

Tız noldu meraklandım şinci:44::44::44:

Canım Allh Razı olsun ...her güne okuyacaklarla irtibata geçiyorum ve çok şükür 16 ekime kadar boş günümüz yok istersen sana da o günleri verebilirm bayrama denk geldiği için alan olmadı..ben kvme geçeceğim birkaç günlüğüne gülden regl döneminde..ondna boş kaldı...16-17-18 ekim boşş hayatım...dün gece eskiden topiğimizde aktif olan Gökyüüzü hatunun günüydü okudu sağolsun.. tatlım Allah gönlüne göre versin..Sara hatun bu gece okuyacak bazı günlerimiz çifter çifter okunuyor inşallah bu mübarek gecelerde edilen duların karşılığında evlatlarımız gelir kucağımızaa...
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
KK Pro Üyenfy_9185

Slm kızlar:3::3::3::3::3::3::3:
Nasılsınız canlar?
merhaba şekerim nasılsınn
3 ekim benim tızım amaben bu gece sabaha karşı okuyacam
evet bu günle gecenin tarihi uymadığından arada 2 kere okumalar oluyor...Gülden de naptı bilmiyorumm hiç uğramadı inşallah bir aksilik yoktur..herşey yolundadır

Back