- 22 Aralık 2010
- 8.943
- 402
- 363
Günaydın kızlar dün doktora gittik bebişim gayet iyi nts ye bağlandım ilk kez dr 28 ekimde alalım bebişi diyo hayırlısı olsun bakalım.
hayırlısı olsun cnm..
Rabbim tüm gebelerimizi bir avazda kurtarsın inşallahhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar dün doktora gittik bebişim gayet iyi nts ye bağlandım ilk kez dr 28 ekimde alalım bebişi diyo hayırlısı olsun bakalım.
Gece çok üşüdüm o gazla hemen kombiyi yaktım![]()
canım yok bugun haber yarına inşallahh..
grip oldum olucam cnm..
güne meyve,bal limon ve ıhlamur ile başladım..inşallah yakalanmam:2:
geçmiş olsun canım bi bardak ılık suya bi tatlı kaşığı bal ve iki üç damla limon sıkıp iç iyi gelecektir canım
teşekkür ederim arkadaşlarım Allah hepinize yaşatsın hepinizim gönlünün mudarını versin inşallah, tabi doğuma girereken hepinize dua edeceğim unuturmuyum hiç sizler benim yol arkadaşlarımsınız canlarım.
Günaydıın canımmm 28 ekim demek ayy çok az kalmış...hayırşlısıyla sağlıkla gelsin inşaallah bebişimiz...Günaydın kızlar dün doktora gittik bebişim gayet iyi nts ye bağlandım ilk kez dr 28 ekimde alalım bebişi diyo hayırlısı olsun bakalım.
Günaydın bebeğimmmcanım yok bugun haber yarına inşallahh..
grip oldum olucam cnm..
güne meyve,bal limon ve ıhlamur ile başladım..inşallah yakalanmam:2:
GüyaaadıınnGunaydin kızlar buzz gibi bir hava var ama ben çok brahat ettim sukurler olsun..
Günaydın Saracımmgünaydın kızlar gününüz bereketli huzurlu sağlıklı ve mutlulukla geçsin![]()
olmayacak inşaallah ...aklına getirmee kendine güzel bak canımm..iş yapma terleyip soğukta üzerinde soğutma boş bulunup canımm....hani tarnsfere kadar bitirmem lazım deyip her işini bitirmeye kalkmaa..olduğ kadar..ev işi bitmez nankördür ne de olsa bilriisnn yap yap aynıinşallah canımm..
birde şu grip olma durumum olmasa elimden geleni yapıyorum valla.inşallah olmam..
birazdan iğneye gidicem
Canım Meryem suresini Egunal gelene kadar okuyanlar bana bildirsin demiştin, benim için belirli bir gün belirlememiştik ama ben bugün sabah namazı için biraz erken kalkmıştım, baktım daha imsak bile girmemiş ben de hemen değerlendireyim dedim. Meryem suresini okudum, bitirdiğimde de sabah ezanı okundu tevafuk olduAklıma gelen arkadaşları, bildiklerimi isimlerini söyleyerek duamı ettim ama sen bana yine listedeki arkadaşların isimlerini verebilirsen tekrar duasını yapayım diyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Allah kabul etsin canım bende güldenin gönderdiği liste var istersen sana özelden yollayım canım
Tamam Saram gönder listeyi, bir de canım 3 ekim okumak isteyen olmamışsa ben de o günü okumuş olarak ekleneyim bari listeye![]()
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
KK Pro Üyenfy_9185
Slm kızlar
Nasılsınız canlar?
Günaydın yeterciimmmgünaydın kızlar nasılsınız
Allah razı olsun canımmm..dualarını eksik etme aman diyimm![]()
3 ekim benim tızım amaben bu gece sabaha karşı okuyacam
canım o kadar yoğunumki sana anlatırım sonra
bu arada gönderdim mesajı bakabilirsin
Canım Allh Razı olsun ...her güne okuyacaklarla irtibata geçiyorum ve çok şükür 16 ekime kadar boş günümüz yok istersen sana da o günleri verebilirm bayrama denk geldiği için alan olmadı..ben kvme geçeceğim birkaç günlüğüne gülden regl döneminde..ondna boş kaldı...16-17-18 ekim boşş hayatım...dün gece eskiden topiğimizde aktif olan Gökyüüzü hatunun günüydü okudu sağolsun.. tatlım Allah gönlüne göre versin..Sara hatun bu gece okuyacak bazı günlerimiz çifter çifter okunuyor inşallah bu mübarek gecelerde edilen duların karşılığında evlatlarımız gelir kucağımızaa...Canım Meryem suresini Egunal gelene kadar okuyanlar bana bildirsin demiştin, benim için belirli bir gün belirlememiştik ama ben bugün sabah namazı için biraz erken kalkmıştım, baktım daha imsak bile girmemiş ben de hemen değerlendireyim dedim. Meryem suresini okudum, bitirdiğimde de sabah ezanı okundu tevafuk olduAklıma gelen arkadaşları, bildiklerimi isimlerini söyleyerek duamı ettim ama sen bana yine listedeki arkadaşların isimlerini verebilirsen tekrar duasını yapayım diyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
merhaba şekerim nasılsınnToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
KK Pro Üyenfy_9185
Slm kızlar
Nasılsınız canlar?
evet bu günle gecenin tarihi uymadığından arada 2 kere okumalar oluyor...Gülden de naptı bilmiyorumm hiç uğramadı inşallah bir aksilik yoktur..herşey yolundadır3 ekim benim tızım amaben bu gece sabaha karşı okuyacam
canım salıya benm sonuc onunda cinsiyet belli olacak:)nafiş kız yeğenin cinsiyeti belli oldumu benimki erkek olacak erkekim menim ya hayalini bile seviyom veletin![]()