Tüp Bebek Günlüğümüz !

su an bunları hissetmen o kadar normalki yetercim..
seni anlıyorum..ama yılma inan hepimizin bir vakti saati var..tevekkülle beklemeliyiz..
Rabbimin mucizeleri o kadar büyük ki kuzum..

iyi olmaktan iyisini düşünmekten başka çare yok ama bu zamanla olacak

9 ay cnm bnm sağdaki gelişmişti ama sol cok küçüktü.bu yüzden cetrodite ve gonal f vuruldum ve bir süre sonra onlarda büyüdü 13 mmden 1 günde 17ye ulaştı.birden büyüyebilirler

normail cnm bnmde öyleydi.ilk kontrolümde 13 12 ile baslamıştım.
bu degerler kişiden kişiye değişiyor zaten.

Senin kaç yumurtan gelişti Canım ta benim 3 olunca biraz moralim bozuldu

Senin kaç yumurtan gelişti Canım ta benim 3 olunca biraz moralim bozuldu

Selam kızlrrrr Julitir hyırlı olsun ttlımm yumişlerin inşşş hyırlısısıyla döllenir ,İnş bebişlerine tez zamanda kvusursun canımm bende ktılıyorum sana kimini yumurta yavaş kiminin daha hızlı büyüyor benim 6.gün 12 mm gibiyken 2 gün sonr 17 lerde olmustu cnımm

9AY canımm hiç morelini bozma sakın benimde 6.gün 12-13 mm gibiydi 2 gün sonr gittigimde 17 mm lerde olmustuu tatlımmm morelini yüksek tut Rabbimin izniyle bebişlerine kavusursun son tedvin olur İNŞLLAHH çok tkılma yumişerim mm ,lerine çok öpttt

canım benim.bunu daha önce soylemistin ınan bende senin dediğin.gibi annenin sana yardımcı olacagina inaniyorum Rabbim cennetinde kavuştursun

aa hadi canım ya sevindim.derslerinin başlamasına.bende iyiym canım dün.annem.geldi yarın.gidicek kismetse..
bugün kqsiklarim da baya ağrım var canım ya hayır olsun.inşallah

Hayır oluck Allhın izniyle balımmmm gönülden inanıyorummm sana dün dedigimi unutma sakın anldın sen onuu

Hayır oluck Allhın izniyle balımmmm gönülden inanıyorummm sana dün dedigimi unutma sakın anldın sen onuu
inşallah canım..anladım kuzucum cumagününü beklicem :))

inşallah canım..anladım kuzucum cumagününü beklicem :))

Bekle bekle kuzum daha iyi kayınvalidem bugün yine agladı benimde canımı sıktı görümceminde 6 yıldır çocugu olmuyor birde 4 aylık hamiş görümcem var onun evinde toplandık görümcem ve benim çocugum olmuyor diye aglyıp durdu bende dedim anne dedim yapma böyle Allah verilse olur dedim bu tip konusmalar işte sıkıldım anla kuzum yaa

biz bize anilmasini değil aglama sizlama değil.dua bekliyoruz.onlardan ama tam tersine.öyle yapıp dahada canımızı.sikiyolar yaa

sagol cnm inşallah öyle olur hayırlısıyla inşallahhhh..

aaynen öyle bu yumiler bir acaip hemen gelişebiliyorr

mehtapcımm iyi akşamlar bebişim demek kv canını sıktı...10 yıllık gelinine ağlamak kızının 6 yıldır çocuğu olmayınca geliyor akıllarına Rabbim kimseyi evlat sahiib olma yollarında perişan etmesin imtihanını bu yolda çetinleştirmesin gülümm inşallah 10 yılın hasreti bu sene diner görümcen de sen de evlatlarınızla şenlenmiş yuvalarınızda geçirirsiniz kalan ömrünüzü
cnm bnm 9 ama biri boş çıktı.sayıya takılma cnm kaliteli olsunlar inşallahh

julii bebekim nasıl geçiyor günlerin..en zor geçen zamanların ilki şuan....embriyolarının durumunu merak ederek transfere kadar için içini yiyecek..inşallah sonraki süreçte de heyecanla bekleyeceğiz test sonucunu

9 ay cnm bnm sağdaki gelişmişti ama sol cok küçüktü.bu yüzden cetrodite ve gonal f vuruldum ve bir süre sonra onlarda büyüdü 13 mmden 1 günde 17ye ulaştı.birden büyüyebilirler

İnşallah canım. Cuma gideceğim. Herhalde cumartesi çatlatma iğnesini yaparız dedi. Bu da OPU'yu pazartesi yapıyor. Yumurta toplandığı gün 0. gün sayılıyordu di mi? Yani pazartesi OPU olursa 3. gün embriyosu perşembe transfer edilir değil mi? 5. gün embriyosu da cumartesi. AAayyyy çok heycanlandım şimdi. İnşallah her şey yolunda giderse cumartesi geri sayım başlayacak.

Canım gelişsinde boşver yavaş olsun daha iyi birden büyüyünce içi boş olabiliyo hayırlısı bakalım takipteyim

Sağol canım benim Ben de senin doğumunu bekliyorum heyecanla

Benim 4. Günüm iğnelerde 2 ad 14 mm 1 ad 13 mm yumurta gelişmiş az değil mi

Ama büyüklükleri iyi. Benimkiler 10 tane ama küçük. Sayı çok önemli değil. Benden ilkinde 13 tane toplanmıştı ama hiç birisi tutmadı. Çok daha az yumurtası olanların tuttu.

Sağol canım. Amin inşallah. Bol bol protein yiyorum. Büyüsün yumişler.

Semoşum yaa bunlarl bir araya gelsen bi dert gelmesen bi dert Valla kayınvlide eltimle trtışmıs kendini kızına atmış eltimde beni aradı dert yandı ,kayınvalide eltimden dert yandı aman Valla bıktım bunların sorunlrındn elimden geldiginice içlerine girmiyorum zaten Rabbim güzel dualarını kabukl eder İNŞALLAH canımm 10 yıldan sonr bebişlerime kvusurumda bebişimle zamn geçiririm hepsinin sıkıntılından uzak bir şekilde tabiii İNŞŞŞ tez zmanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize yaaaa

hadi yaa demek kv eltinden yana çok dertlenmiş...eee zamanında bilseydi her işine koşan ağzı var dili yok gelinininkıymetini ...eden bulurmuşş gelen de gideni aratıyor...uzak kalmak uzak durmak en iyisi yapan kurtulur diyen kurtulamaz en iyisi mi yesinler birbirlerinii senin derdin sana yeter...teselli vermeye de gelmez cımbızla çekilir lafların neme lazımm...benim kv eltimden yana kan kussa kızılcık şerbeti içtim der bire bin katar biricik gelinine laf söyletmez...varsın iyi olsunlar benden uzak Allah a yakın gözüm yok..ama seninkiler seni de bunaltmışş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…