Tüp Bebek Günlüğümüz !

:44: düşündüm dee missss ben severim benim için sorun olmaz bebekimm

evet nede olsa aynı toprak sayılırız

kızlar nasılsınız iyimisiniz ben.geldim:))
yada biz geldik.mi desem bilmiyorum..

bizde canım sen artık üç çocuk anası bi hatunsun

merhaba kızlar dün opu oldum..9 yumi toplandı..
bunlardan 8i kaliteli cıktı.elhamdülillah 8ide döllendi.
bizim için 2 gün sonrası önemli.
nasibse pazara transfer olacak

maşallah canım darısı transferine ve müjdeli haberine olsun

selam kızlar, hepinizi öpüyoruz miniklerimle.
bugün aşılarımız vardı biraz mazlumlar uyuyo sıpalar.

yirim men onları yaaaa

canım yaa bire de razıyız ama ikiz olsun.:13:
çok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın.
zorlukları var tabiki ama onlara bakınca bile insanın içi eriyo.
dimi canım yaa birede razıyız ama iki olursada süper olur..
gerçi üç te olabilir ama yavrularım büyümezler fazla:)
hayırlısı canım merakla bekliyorum vallaaa

bizde canım sen artık üç çocuk anası bi hatunsun
inşallah bitanemmm

Haklısın canım ya böyle örnekler çok 10 tüp bebek denemesinden sonra kendi kendine hamile kalan biri ile karşılaşmıştım.
Herşey nasip bize gerekeni yapıp tevekkül etmek kalıyor

nafiş kız aynı mesajı ikidefa beğenmeyi nasıl başardın nfy ve nfy beğendi yazıyo bak

Julicim bu çok güzel bir haber inşallah göbişinde büyümeye dvam ederler canım
Nafişim bugün iyisin galiba çok sevindim herkesinde dediği gibi şuan sen 3 bebiş annesisin keyfini çıkar
Saracım sıra sende artık girişimlerini bekliyoruz

cok şükür canm iyiym annemde geldi yanıma keyfim yerinde dediğiniz gibi 3 bebemle yasıyorum cok şükür:))
sen nasılsın

merhaba kızlar dün opu oldum..9 yumi toplandı..
bunlardan 8i kaliteli cıktı.elhamdülillah 8ide döllendi.
bizim için 2 gün sonrası önemli.
nasibse pazara transfer olacak
ayy kimler gelmiş..hoş gelmişsin jüli bebekimm..nasıl hissediyosun ağrın azalmıştır umarımm...var mı bir ihtyacın bak artık çok yakınım hemen gelirietmm...alo demen yeterli bebişimm
hoşgeldinn canımm sen de zor günler ve aşamalar atlatmışsın inşaallah sonunda başladığın tedavinle meleğin ya da meleklerin geldim anne der....5 yumurta deyip azımsama sakın ben de hepi topu 5 yumurta var yok derken 10 yumoşum toplandı opu da ama işleme alınan 6 taneydi döllenen 4 oldu..nasip neyse o canımm güzel düşünelim güzel devam etsin inşaallah..sonu da güzel olsunn
ayy gece üstüm ince totom açık yaptmışımm...ne karın ağrım geçiyor ne de aldığım abdest duruyor dua topiklerinde listeler başlamış beni, de en başa koymuşlar sağolsunlar herkes okumuş bi ben kalmışımm şu abdest işini bir sabitleyebilsem okumaya başlayacam hemen...sen napıyosun canımmm dualarına devam değil mii dua bebişleri gelicek inşallah
selam kızlar, hepinizi öpüyoruz miniklerimle.
bugün aşılarımız vardı biraz mazlumlar uyuyo sıpalar.
ayyy 2 bebesiyle Aleda sultan hoşgelmişsin bayılıyorum senin paşanle prensesine Rabbim bekleyenelerimize aynı sen gibi ikiz doğurmayı nasip etsin inşaallah
nafiş kız aynı mesajı ikidefa beğenmeyi nasıl başardın nfy ve nfy beğendi yazıyo bak
hakkaten öle yazıyo şaka gibiii ikinciisini senin bebeler mi beğendi acabaa
cok şükür canm iyiym annemde geldi yanıma keyfim yerinde dediğiniz gibi 3 bebemle yasıyorum cok şükür:))
sen nasılsın
maşallah size anne teyze Allah muhabbetinizi artırısn gözümüz yok yanii

hoşgeldinn canımm sen de zor günler ve aşamalar atlatmışsın inşaallah sonunda başladığın tedavinle meleğin ya da meleklerin geldim anne der....5 yumurta deyip azımsama sakın ben de hepi topu 5 yumurta var yok derken 10 yumoşum toplandı opu da ama işleme alınan 6 taneydi döllenen 4 oldu..nasip neyse o canımm güzel düşünelim güzel devam etsin inşaallah..sonu da güzel olsunn

RAHATLATTIN BENİ CANIM ŞUAN KAFAYA TAKTIĞIM TEKŞEY BUYDU.SİTEDE OKUYORUM 20-30 FALAN TOPLADILAR DİYE BENDE 5 TANE DİYE STRESE GİRMİŞTİM.UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER BEBİŞLERİ KUCAGIMIZA ALIRIZ.BU ARADA GONAL-F 375 KULLANIYORUM DOZUM FAZLA DEĞİL Mİ...BİRAZDANDA CETROTİDE İĞNESİNİ VURACAGIM O DA GÖBEKTENMİŞ İLAÇLAR ARTTIKÇA KORKMAYA BAŞLADIM.

sıra bende dimi ben doğal yoldan girişimde bulundum şimdilik bu ayki test sonucumu bekliyom canım hamilelerin duası kabul olurmuş acaba içinemi doğdu ay inşallah

benim ikizim olacak tızım o yüzden benim şansıma her yerde herşey çift çıkıyo

cidden öyle diyo kızzz
aaa nasıl olduki oooo

benim ikizim senin üçüzün olacak ondan oldu bence

canım dikkat et kendine havalar.soğuk beni bi gorcez kat kat gideriyorlar bende bunaliyor ama grip olunca dahada hasta olmayayimdiye öyle yapiyolar..
canım benim 1tane var dua topigim bide burdaki liste var onlarda Rabbim izin verdiği sürece devam inşallah:)
2kere beğenmedikleri işine gelinceye bu bi işaret galiba bebelerden :))
canım teyzemin hakkını ödeyemem annem gibidir.okurken çok baktı bana..

Ne güzel keşke benimde annem yanımda olsaydı
canım benim keşke yanında olsaydı dediğin gibi ama canım o seni inşallah güzel yerlerde bekliyo..bebeğini kucağına aldığında dahada iyi olursun inşallah canım..

yine olmadı Yine yarım kaldı ümitlerim ..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte olmassa olmuyormuş Benim bebeklerim olmayacak Ben onlara bayramlıklar alamayacağım okullara gönderemeyeceğim Onlarla ilgili hayallerim olmayacak yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim Veee hani evlet kokusu cennet kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğim Bir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecekben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağımartık her şey bitti Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum Her gün her gün beni yakacak çok yoruldum çok yıprandım nedenleri niçinleri attım bir kenara Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya

-----------------

Son düzenleme:
-----------------

Son düzenleme:

Canım benim şuan ne desem boş biliyorum hiçbir cümle seni teselli etmiyecek ama vazgeçmeni böyle umutsuz olmanıda istemiyorum ne hikayeler okuyoruz burda kimi iyi kimi kötü ama hep bir umut oluyo içimizde o umut olmazsa biz yaşayamayız lütfen umudunu kaybetme bir gün mutlaka olacak sadece o gün bugün değilmiş biran önce kendini toparlamalısın canım

canım sabret Rabbim yardımcın olsun..
ne desek bos biliyorum ama lütfen umutsuzluga kapılma sabirla Rabbimden istemeye devam et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…