Hayırlı olsun tedavin canım, Rabbim yavrularını kucağına almayı nasip etsin.
:44: düşündüm dee missssben severim benim için sorun olmaz bebekimm
Merhabalar canım, ben Murat bey hakkında bir şey bilmiyorum çünkü ona hiç gitmedim. Mart ayında Pembe Mavi' de Nevin hanıma gitmiştim ama sonucum negatif oldu maaleesef. Şimdi Pembe Mavi' nin biraz yukarısında Bursa Art' a Prof. Osman Develioğlu' na gidiyorum.Yumurtalarım toplandı şimdi embriyolarımın 5.gün embriyosu olmasını bekliyoruz, Allah izin verirse cumartesi günü transfer olucam hayırlısıyla inşallah.
Senin yaşın genç ise 1 taneden fazla transfer etmezler. 38 yaş ve üstüne iki embriyo koyabiliyoruz diyor doktorlar.Ben önceki denememde Nevin hanıma yaşım itibariyle 3 tane koymasını istedim yapamayız dedi, transferim de negatif oldu ne yazık ki.
Saram ben anlarım seni ancak bu konuda
kızlar nasılsınız iyimisiniz ben.geldim:))
yada biz geldik.mi desem bilmiyorum..
merhaba kızlar dün opu oldum..9 yumi toplandı..
bunlardan 8i kaliteli cıktı.elhamdülillah 8ide döllendi.
bizim için 2 gün sonrası önemli.
nasibse pazara transfer olacak
selam kızlar, hepinizi öpüyoruz miniklerimle.
bugün aşılarımız vardı biraz mazlumlar uyuyo sıpalar.
dimi canım yaa birede razıyız ama iki olursada süper olur..canım yaa bire de razıyız ama ikiz olsun.:13:
çok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın.
zorlukları var tabiki ama onlara bakınca bile insanın içi eriyo.
inşallah bitanemmmbizde canım sen artık üç çocuk anası bi hatunsun
Canım ne yaparsak yapalım her şey olacağına varıyor. O yüzden her şeyi oluruna bırakmaya çalışmak lazım. Bir tane arkadaş vardı benim doktorun topiğinde, tüp bebek için adetini beklerken bir kaç gün önce hamile olduğunu öğrenmiş. 8 yıl boyunca kendisini takip eden doktoru bile o kadar problem içerisinde hamile kalmasına çok şaşırmış. Yani Allah nasıl isterse öyle oluyor. Biz tevekkülümüzü yapalım gerisi Rabbimize kalmış...
nafiş kız aynı mesajı ikidefa beğenmeyi nasıl başardınnfy ve nfy beğendi yazıyo bak
cok şükür canm iyiym annemde geldi yanıma keyfim yerinde dediğiniz gibi 3 bebemle yasıyorum cok şükür:))Julicim bu çok güzel bir haber inşallah göbişinde büyümeye dvam ederler canım
Nafişim bugün iyisin galiba çok sevindim herkesinde dediği gibi şuan sen 3 bebiş annesisin keyfini çıkar
Saracım sıra sende artık girişimlerini bekliyoruz
ayy kimler gelmiş..hoş gelmişsin jüli bebekimm..nasıl hissediyosun ağrın azalmıştır umarımm...var mı bir ihtyacın bak artık çok yakınım hemen gelirietmm...alo demen yeterli bebişimmmerhaba kızlar dün opu oldum..9 yumi toplandı..
bunlardan 8i kaliteli cıktı.elhamdülillah 8ide döllendi.
bizim için 2 gün sonrası önemli.
nasibse pazara transfer olacak
hoşgeldinn canımm sen de zor günler ve aşamalar atlatmışsın inşaallah sonunda başladığın tedavinle meleğin ya da meleklerin geldim anne der....5 yumurta deyip azımsama sakın ben de hepi topu 5 yumurta var yok derken 10 yumoşum toplandı opu da ama işleme alınan 6 taneydi döllenen 4 oldu..nasip neyse o canımm güzel düşünelim güzel devam etsin inşaallah..sonu da güzel olsunnSelam kızlar 2 hsg 1 laparoskopi ve sonrasında geçirdiğim dış gebelikten sonra psikolojim bozulmuştu.Yaklaşık bir buçuk yıl korunmasız doktora gitmeden her ay hamile kaldım mı psikolojisi bitince tedaviye başladım doğal olarak yaş 32 tüpler sorunlu ve yumurta rezervimde az olunca doktor hemen kısa protokole başladı.geçen ay testler yapılırken küçük bir kist için ginera başladı.adet olunca 3. gün tedaviye başladık.Bugün iğnelerde 5. günümdeyim.ilk üç gün gonal-f 300 ml le başladık.dün kontrol sonucu gelişen sadece 5 yumurta için gonal-f 375 ml den vurulmaya başladım.bugün 2.iğneme cetrotide ye başlıyorum.Şuana kadar olumsuz düşünmedim.ne dış gebelik ne de düşük içimden bir his ilk kez deniyor olmama ragmen 4 yıl sonunda bebişimi kucagıma alacagımı söylüyor.dualarınıza beni de ortak etmeyi unutmayın kızlar...
ayy gece üstüm ince totom açık yaptmışımm...ne karın ağrım geçiyor ne de aldığım abdest duruyorayyyy inşallah öyle olur canım yaa 12 günlük 3 cocuklu kelimesi bile yeter bana
nasipse biri bari olur inşallahh...
canım annem geldi teyzemede baya muhabbet filan gec yattık yinede güzel bi uyku cekmişim valla..
sen nasılsın
jüliim gözün aydın cok sevindişm canım inşallah bebiş olurlar göbüşünde
ayyy 2 bebesiyle Aleda sultan hoşgelmişsin bayılıyorum senin paşanle prensesine Rabbim bekleyenelerimize aynı sen gibi ikiz doğurmayı nasip etsin inşaallahselam kızlar, hepinizi öpüyoruz miniklerimle.
bugün aşılarımız vardı biraz mazlumlar uyuyo sıpalar.
nafiş kız aynı mesajı ikidefa beğenmeyi nasıl başardınnfy ve nfy beğendi yazıyo bak
maşallah size anne teyze Allah muhabbetinizi artırısncok şükür canm iyiym annemde geldi yanıma keyfim yerinde dediğiniz gibi 3 bebemle yasıyorum cok şükür:))
sen nasılsın
cok şükür canm iyiym annemde geldi yanıma keyfim yerinde dediğiniz gibi 3 bebemle yasıyorum cok şükür:))
sen nasılsın
Julicim bu çok güzel bir haber inşallah göbişinde büyümeye dvam ederler canım
Nafişim bugün iyisin galiba çok sevindim herkesinde dediği gibi şuan sen 3 bebiş annesisin keyfini çıkar
Saracım sıra sende artık girişimlerini bekliyoruz
ayy kimler gelmiş..hoş gelmişsin jüli bebekimm..nasıl hissediyosun ağrın azalmıştır umarımm...var mı bir ihtyacın bak artık çok yakınım hemen gelirietmm...alo demen yeterli bebişimm
hoşgeldinn canımm sen de zor günler ve aşamalar atlatmışsın inşaallah sonunda başladığın tedavinle meleğin ya da meleklerin geldim anne der....5 yumurta deyip azımsama sakın ben de hepi topu 5 yumurta var yok derken 10 yumoşum toplandı opu da ama işleme alınan 6 taneydi döllenen 4 oldu..nasip neyse o canımm güzel düşünelim güzel devam etsin inşaallah..sonu da güzel olsunn
ayy gece üstüm ince totom açık yaptmışımm...ne karın ağrım geçiyor ne de aldığım abdest duruyordua topiklerinde listeler başlamış beni, de en başa koymuşlar sağolsunlar herkes okumuş bi ben kalmışımm şu abdest işini bir sabitleyebilsem okumaya başlayacam hemen... sen napıyosun canımmm dualarına devam değil mii dua bebişleri gelicek inşallah
ayyy 2 bebesiyle Aleda sultan hoşgelmişsin bayılıyorum senin paşanle prensesine Rabbim bekleyenelerimize aynı sen gibi ikiz doğurmayı nasip etsin inşaallah
hakkaten öle yazıyo şaka gibiii ikinciisini senin bebeler mi beğendi acabaa
maşallah size anne teyze Allah muhabbetinizi artırısngözümüz yok yanii
cidden öyle diyo kızzz
aaa nasıl olduki oooo
ayy kimler gelmiş..hoş gelmişsin jüli bebekimm..nasıl hissediyosun ağrın azalmıştır umarımm...var mı bir ihtyacın bak artık çok yakınım hemen gelirietmm...alo demen yeterli bebişimm
hoşgeldinn canımm sen de zor günler ve aşamalar atlatmışsın inşaallah sonunda başladığın tedavinle meleğin ya da meleklerin geldim anne der....5 yumurta deyip azımsama sakın ben de hepi topu 5 yumurta var yok derken 10 yumoşum toplandı opu da ama işleme alınan 6 taneydi döllenen 4 oldu..nasip neyse o canımm güzel düşünelim güzel devam etsin inşaallah..sonu da güzel olsunn
ayy gece üstüm ince totom açık yaptmışımm...ne karın ağrım geçiyor ne de aldığım abdest duruyordua topiklerinde listeler başlamış beni, de en başa koymuşlar sağolsunlar herkes okumuş bi ben kalmışımm şu abdest işini bir sabitleyebilsem okumaya başlayacam hemen... sen napıyosun canımmm dualarına devam değil mii dua bebişleri gelicek inşallah
ayyy 2 bebesiyle Aleda sultan hoşgelmişsin bayılıyorum senin paşanle prensesine Rabbim bekleyenelerimize aynı sen gibi ikiz doğurmayı nasip etsin inşaallah
hakkaten öle yazıyo şaka gibiii ikinciisini senin bebeler mi beğendi acabaa
maşallah size anne teyze Allah muhabbetinizi artırısngözümüz yok yanii
canım benim keşke yanında olsaydı dediğin gibi ama canım o seni inşallah güzel yerlerde bekliyo..bebeğini kucağına aldığında dahada iyi olursun inşallah canım..Ne güzel keşke benimde annem yanımda olsaydı
saracim bu bi işaret herhalde:)benim ikizim senin üçüzün olacak ondan oldu bence
yine olmadıYine yarım kaldı ümitlerim ..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte olmassa olmuyormuş Benim bebeklerim olmayacak Ben onlara bayramlıklar alamayacağım okullara gönderemeyeceğim Onlarla ilgili hayallerim olmayacak yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim Veee hani evlet kokusu cennet kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğim Bir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecek ben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağım artık her şey bitti Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum Her gün her gün beni yakacak çok yoruldum çok yıprandım nedenleri niçinleri attım bir kenara Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?