Yağmurlu, soğuk ve uykusuz bir İstanbul sabahından herkese günaydın...
Rabbim hayırlısını versin nafişim inş senin pozitif haberinde almak nasip olsun ya kızlar bu gebelik aşısını bizimkide diyor yapsak diye nasıl bişey bu doktorum öneriyor yoksa biz mi isteyince yapılıyor rabbim verdikten sonra her türlü olur o ayrıda GERCKTEN ile yarıyorum acaba bi neti dolaşayım bakim:44:
günaydın kızlarrrr
canım nasıl soğudu hava birde değilmi
Sana da günaydın tatlım ♥ Hava soğudu ben o kadar rahatladım ve mutluyum ki sonunda güneşin yerine kara bulutları görüyorum
kışı seven ender insanlardansındır herhalde
Aynen canım hem Kasım doğumluyum hemde bu sene hamilelik ve oturduğum evin çatıkatı olması nedeniyle yaz benim için işkence oldu. Ben her zaman bu havaları çok sevmişimdir
Sana da günaydın tatlım ♥ Hava soğudu ben o kadar rahatladım ve mutluyum ki sonunda güneşin yerine kara bulutları görüyorum
Günaaydınn puslu yağmurlu ama soğuk olmayan bir istanbul sabahı severim bu havaları çiseleyen yağmurları...günaydın kızlarrrr
canım nasıl soğudu hava birde değilmi
günaydınn güzel anne miz teşekkürler ..hayırlı güzel günler diliyorum ben deGünaydın kızlar herkese hayırlı güzel bir gün diliyorum.
Günaydınn bebeğimm güzel bir gün olsun bugün değil miiio halde buralar tam sana göre güneşli gün sayısı o kadar azki
bende hiç yağmurlu havaları sevmem
bende kasım doğumluyum ama kışı hiç sevmem
o halde buralar tam sana göre güneşli gün sayısı o kadar azki
bende hiç yağmurlu havaları sevmem
Günaaydınn puslu yağmurlu ama soğuk olmayan bir istanbul sabahı severim bu havaları çiseleyen yağmurları....
ama hala alışamadım üşütüyorum sanırım gece ince giyinip uyumayı bırakmam lazım üstümü açıyomuşumm süreklii..sabahları mide bulantısıyla uyanak kötü oluyor.
günaydınn güzel anne miz teşekkürler ..hayırlı güzel günler diliyorum ben de
Günaydınn bebeğimm güzel bir gün olsun bugün değil miii
çok güneşli çok sıcak günleri ben de sevmem puslu havalara bayılırımm
Yaa ben 25 Kasım ya sen?
Ayy orası nere saracim tam benlikmiş
Bende bu pusu havanın bu kara rengini çok seviyorum inşallah çok güzel bir gün olur.
Günaydın arkadaşlar. Çok şükür baş ağrılarım geçti. Uyku halim ise devam ediyor. Göüzümü açık tutmakta zorlanıyorum :)
Doktor dozu 225'ten 300'e çıkardı. Yumurta sayımı ile bilmiyorum sanırım 9-10 tane maksimum.
Hoşgelsin canım. Hayırlı olsun. Benim de 5. günüm. Nerede tedaviye başladın? Sorun neydi?
Hoşbulduk canım
Ben Bursadayım Pembe Mavi de Nevin Özsaraç ile başladım. Benim tek yumurtalığım işlevsizmiş Eşiminde morfolojisi düşükmüş % 4 bu nedenlerle 2 yıldır çeşitli tedaviler gördük ama olmadı en son tüp bebeğe karar verdik inşallah hayırlısı olur
Ümitlenmeye korkuyorum her ay hüsran oldu 2 yıldır
Yaa ben 25 Kasım ya sen?
Ayy orası nere saracim tam benlikmiş
Bende bu pusu havanın bu kara rengini çok seviyorum inşallah çok güzel bir gün olur.
Günaaydınn puslu yağmurlu ama soğuk olmayan bir istanbul sabahı severim bu havaları çiseleyen yağmurları....
ama hala alışamadım üşütüyorum sanırım gece ince giyinip uyumayı bırakmam lazım üstümü açıyomuşumm süreklii..sabahları mide bulantısıyla uyanak kötü oluyor.
günaydınn güzel anne miz teşekkürler ..hayırlı güzel günler diliyorum ben de
Günaydınn bebeğimm güzel bir gün olsun bugün değil miii
çok güneşli çok sıcak günleri ben de sevmem puslu havalara bayılırımm
Evet canım ben Bursa da oturuyorum.
Jinemed Murat ARSLAN yani doktorun, öyle değil mi?
İnşallah hayırlısıyla tutar bebişlerin...
Canım 3 tane transfer edildi yazmışsın, nasıl yaptılar ki öyle.Bana en fazla iki tane transfer edebiliriz dediler:44::44::44:
evet güzel bi gün olsun mutlu haberler alalım hamile kalalım bebek doğuralım onları büyütelim eşlerimizle beraber yaşlanalım kaynanasız görümceksiz kalalım ooohhhhh yandan yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?