• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

benkayraamm nasılsınn karnın iyice aşağıya düşmüş duyduğum kadarıylaaa....çok zorlanıyorsndur canımm benimm....anneciğin gitti mi samsunaa hafta sonu mu gidecekti yoksa canımm:44::44::44::44:

Birtanemm iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın görüşmeyeli çok uzaktayız görüşemiyoruz:1: karnım düştü bacaklarımın üstünde oturuyor ben oturunca:9: Annemi dun sabah 08.30 da yolladık bu akşam 8 de tekrar binecek yarın sabah burada Allah nasip ederse

Ben Bursadayım Pembe Mavi de Nevin Özsaraç ile başladım. Benim tek yumurtalığım işlevsizmiş Eşiminde morfolojisi düşükmüş % 4 bu nedenlerle 2 yıldır çeşitli tedaviler gördük ama olmadı en son tüp bebeğe karar verdik inşallah hayırlısı olur

Ümitlenmeye korkuyorum her ay hüsran oldu 2 yıldır :(
günaydın canımm Rabbim derdinin dermanını göndermiştir inşaallah tedavinizde meleğini kucağına alırsın..:16::16::16::16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:canım ümit hep var...doktor hakkında bilgim yok tatlımm....
evet güzel bi gün olsun mutlu haberler alalım hamile kalalım bebek doğuralım onları büyütelim eşlerimizle beraber yaşlanalım kaynanasız görümceksiz kalalım ooohhhhh yandan yandan :32::32::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:1::1::1::9::9::9::32::32::21::21::21::21::118::118::118::118::118::124::124::124:
Merhaba arkadaşlar ben Murat bey'i çok duydum memnunmusunuz? Kendisi ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?
Birde benim ilk denemem 1 taneden fazla transfer olmaz diyorlar öylemmi?

canım durumuna bağlı olark doktorun karar veriyor benim doktoum 35 yaşından önce en fazla 2 tane transfer yapabiliriz o da tuutnma konusunda sıkıntılı bir durum varsa demişti...yaşın gençse ilk denemede 1 taneden fazlasına ikna edemeyebilirsin.....
canım 35 yaşım da ben zor ikna ettim 2 embriyoya asherman sendromum olduğu halde... eğer o sebeple tek embryo derse umutsuz olma canım nasibinde varsa tek embriyon da tutunur Rabbim ol desin inşaallah:16::16::16::nazar::nazar::nazar::49::49::nazar::nazar:

günaydın canımm Rabbim derdinin dermanını göndermiştir inşaallah tedavinizde meleğini kucağına alırsın..:16::16::16::16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:canım ümit hep var...doktor hakkında bilgim yok tatlımm....

:1::1::1::9::9::9::32::32::21::21::21::21::118::118::118::118::118::124::124::124:

canım durumuna bağlı olark doktorun karar veriyor benim doktoum 35 yaşından önce en fazla 2 tane transfer yapabiliriz o da tuutnma konusunda sıkıntılı bir durum varsa demişti...yaşın gençse ilk denemede 1 taneden fazlasına ikna edemeyebilirsin.....
canım 35 yaşım da ben zor ikna ettim 2 embriyoya asherman sendromum olduğu halde... eğer o sebeple tek embryo derse umutsuz olma canım nasibinde varsa tek embriyon da tutunur Rabbim ol desin inşaallah:16::16::16::nazar::nazar::nazar::49::49::nazar::nazar:

aminnn canım inşallah senin kaçıncı denemen bu? nerede tedavi oluyorsun?

Günaydın güzellikler nasılsınız bakalım bugün biz iyiyiz oğluşumla ama daha kıpırdamadı oğlum bu bendende uykucu çıktı birazdan başlar inşallah yoksa doktor teyzenin yolu görüncek bize

aminnn canım inşallah senin kaçıncı denemen bu? nerede tedavi oluyorsun?

canım ben istanbuldayımm..2. tedavim olacak ama ilk tedavimde laporoskopi oldum tüplerim alındı üsütüne asherman sendromuyla 2 kez de histereskopi oldum...opudan sonra transferim ertlendi ve embriyolaırm dondurulup ilk tedavide donmuş transferi yapıldı ama 7 ay bekledim bunun için...şimdi ikinci tedavime başlıcam rapor çıkarıyorum..ilk merkezim istanbul tüp bebek merkeziydi..şimdi yine aynı merkezde Aret Kamarla 2. denememi yapmak istiyorumm....eski doktorumm Ozan Özolcay dı ama merkezden ayrılmışş..benim de içimdeki ses aret hoca diyor çok hastasıyla tanıştım ve arkadaşlarımdan tedavi olup hamile kalan da oldu ...

Birtanemm iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın görüşmeyeli çok uzaktayız görüşemiyoruz:1: karnım düştü bacaklarımın üstünde oturuyor ben oturunca:9: Annemi dun sabah 08.30 da yolladık bu akşam 8 de tekrar binecek yarın sabah burada Allah nasip ederse

canım benim yakınız ama benim altımda araçla bırakacak koca yok senin de tootnu ve göbüşünü kaldırıp baana gelecek halin yok yoksa ben her daim beklerim yeter ki gel banaaa ....başımla berabersiniz prenseslerinlee..hala adları yok mu zillilerin yaaa nolcek bu kızlaırn iismleri:44::44::44::44::16::16::16:

canım gebelik aşısı senden alınana kanın labratuvar ortamında incelenip eksik olduğu düşünülen enzimlerin içine eklenerek transferde 1.2 gün önce rahme püskürtme yöntemi kesin bir sonucu olmamamkla beraber gebeliği desteklediği düşünüyor bunu dr söylemesini beklemeden sen sorbilirsin

Evet oylemiş CANIM rabbim hayırlısını versin inş senin tek taşında bebiş olsun sana sağlıkla inş:31:

canım ben istanbuldayımm..2. tedavim olacak ama ilk tedavimde laporoskopi oldum tüplerim alındı üsütüne asherman sendromuyla 2 kez de histereskopi oldum...opudan sonra transferim ertlendi ve embriyolaırm dondurulup ilk tedavide donmuş transferi yapıldı ama 7 ay bekledim bunun için...şimdi ikinci tedavime başlıcam rapor çıkarıyorum..ilk merkezim istanbul tüp bebek merkeziydi..şimdi yine aynı merkezde Aret Kamarla 2. denememi yapmak istiyorumm....eski doktorumm Ozan Özolcay dı ama merkezden ayrılmışş..benim de içimdeki ses aret hoca diyor çok hastasıyla tanıştım ve arkadaşlarımdan tedavi olup hamile kalan da oldu ...

İkramaya çok geçmiş olsun terslikler üst üste gelmiş Sgk raporu çıkarınca indirim mi oluyor hiç mi ödeme yapmıyorsun? hiç o kısmı araştırmadım 3 aşılama zorunluluğu falan var normal durumda ama seninki özel durum senin işin hızlı olabilir.

Ben bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbula gelecektim Bahçeci kliniği çok duydum çünkü istanbul tüp bebek merkezini de çokça duydum
İnşallah burada olur, olmazsa oralardayım Bursada yeterli seçenek yok gibi geliyor.

Günaydın güzellikler nasılsınız bakalım bugün biz iyiyiz oğluşumla ama daha kıpırdamadı oğlum bu bendende uykucu çıktı birazdan başlar inşallah yoksa doktor teyzenin yolu görüncek bize

Bişiler ye annesi o kıpırdar çikolata FELAN hareketlenir hemen :32: ismi bellimiydi CANIM bebişin:31:

uyuyordur annesi merak etme canımm tünaydın sana da bu arada
İkramaya çok geçmiş olsun terslikler üst üste gelmiş Sgk raporu çıkarınca indirim mi oluyor hiç mi ödeme yapmıyorsun? hiç o kısmı araştırmadım 3 aşılama zorunluluğu falan var normal durumda ama seninki özel durum senin işin hızlı olabilir.

Ben bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbula gelecektim Bahçeci kliniği çok duydum çünkü istanbul tüp bebek merkezini de çokça duydum
İnşallah burada olur, olmazsa oralardayım Bursada yeterli seçenek yok gibi geliyor.

nasip se gelirsin canımm..inşaallah gerek kalmaz buralara gelmene bebişin gelir size..benim tüpten başka seçeneğim yok aşılama falan yok yanii...direk tüp raporu çıkar dedi doktorlar amaa uuzadıkça uzadı..yoksa kesin çıkar ki tüpsüz bebe işi olmayacağından....seçeneğimiz yok

Valla zorla kıpırdattım canım poposuna vurdum biraz kıpırdadı:52: evet canım adı görkem olacak inşallah

:nazar::emir_bebek:maşallah görkem bebeğe annesinin uykucu şirini :1:o şimdi heycanlıdır annesine babasına kavuşacak ya hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğum olsun inş :40:

Kızlar bişi SORACAM burda feridemasal vardı kimdi o gecen eskiye döndüm birden mjları vardı bide kocasınınkuzusu yazan nikli biri vardı sanki onlar NERDE feridemasal 25 haftalık hamile yazıyordu takvimnde :44:birden AKLIMA geldi sorayım dedim:42:

Merhaba arkadaşlar ben Murat bey'i çok duydum memnunmusunuz? Kendisi ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?
Birde benim ilk denemem 1 taneden fazla transfer olmaz diyorlar öylemmi?

Merhabalar canım, ben Murat bey hakkında bir şey bilmiyorum çünkü ona hiç gitmedim. Mart ayında Pembe Mavi' de Nevin hanıma gitmiştim ama sonucum negatif oldu maaleesef. Şimdi Pembe Mavi' nin biraz yukarısında Bursa Art' a Prof. Osman Develioğlu' na gidiyorum.Yumurtalarım toplandı şimdi embriyolarımın 5.gün embriyosu olmasını bekliyoruz, Allah izin verirse cumartesi günü transfer olucam hayırlısıyla inşallah.
Senin yaşın genç ise 1 taneden fazla transfer etmezler. 38 yaş ve üstüne iki embriyo koyabiliyoruz diyor doktorlar.Ben önceki denememde Nevin hanıma yaşım itibariyle 3 tane koymasını istedim yapamayız dedi, transferim de negatif oldu ne yazık ki.

ne misi tızım ya sen bide bana sor mismi pismi :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Saram ben anlarım seni ancak bu konuda:9::9::9::9::9:

canım benim yakınız ama benim altımda araçla bırakacak koca yok senin de tootnu ve göbüşünü kaldırıp baana gelecek halin yok yoksa ben her daim beklerim yeter ki gel banaaa ....başımla berabersiniz prenseslerinlee..hala adları yok mu zillilerin yaaa nolcek bu kızlaırn iismleri:44::44::44::44::16::16::16:

Sorma tatlım yaa ama oradan buraya otobüs de minibüs de var sanırsam akıl vermiş gibi olmayayım da:17: Bizim kızları babası isimsiz bıraktı baksana ya hemen bul ya da ikisini de ben koyucam dedim galiba öyle de olacak:9:

:nazar::emir_bebek:maşallah görkem bebeğe annesinin uykucu şirini :1:o şimdi heycanlıdır annesine babasına kavuşacak ya hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğum olsun inş :40:

Amin canım bizde heyecanlıyız son 10 gün kafamda kurdukça kuruyorum tek korktuğum bebeğimi küvezde bırakıp gelmek inşallah bebişimle beraber dönerim eve

uyuyordur annesi merak etme canımm tünaydın sana da bu arada

nasip se gelirsin canımm..inşaallah gerek kalmaz buralara gelmene bebişin gelir size..benim tüpten başka seçeneğim yok aşılama falan yok yanii...direk tüp raporu çıkar dedi doktorlar amaa uuzadıkça uzadı..yoksa kesin çıkar ki tüpsüz bebe işi olmayacağından....seçeneğimiz yok

Canım geç olsun güç olmasın inşallah tez zamanda çıkar raporun bayrama kalmaz alırsın eline raporunu ondan sonra gelsin bebişler:52:

Back