Slm kızlar güzel haberler var sanırım jülicim opu olmuş maşallah yumurta sayısı güzel inşallah hepsi döllenir yeterinde yumurtası döllenmiş çok sevindim bizde şimdi geldik doktordan renkli dopler çekildim orda suyu biraz azalmış dedi doktor nst ye girdim sancı çıkmadı kendi doktoruma sonuçları göstermeye gittim suyu iyi çok az değil dedi 99 muş 55 e düşerse hemen alırım dedi cuma tekrar gitcem bakalım bu arada dün akşam alışveriş merkezine gittim aman eve zor geldim arabaya bile binemedim ayaklarım tutuldu resmen bi daha dedim tövbe doğuruncaya kadar evden dışarı çıkmıcam gece sağımdan soluma dönemedim ayaklarımın acısından et kırılmış gibi acıyo yürüyemiyorum eşimede diyemiyorum kendin kaşındın dicek diye off:44:
canım seni çok iyi anlıyorum. artık çok yorma kendini. ben akşam alışveriş merkezinde çok yorulmuştum sabaha suyum gelmişti, bir arkadaşımda çok yürüdüm yoruldum dediğinin sabahına doğum yaptı.
o yüzden dikkat et tatlım. az kaldı biraz daha sabret canım. gerçi sonra hiç gezemiyon ama
inşallah pozitif sonucu alirimda bu sözünü hatirlatirim şekerim:)Sen o haberi ver yemin olsun ne istersen iste yapacağım söööz sana bak yazdım buraya ha unutma:) Allah gönlüne göre versin tatlışım.
kızlar merkezden aradılar yumurtam dölenmiş yarın duruma göre arayacaklar
Doğru söylüyosun canım bide benim ayaklarımda şiş biraz yürüyünce dahada şişiyo inşallah doğumdan sonra geçer senin nasıl gidiyor annelik alışmışsınızdır artık birbirinize
inşallah pozitif sonucu alirimda bu sözünü hatirlatirim şekerim:)
ayy yetercim hadi bakalım teksas pirlantan olacak inşallah...
dua edelimde kirklarimiz karissin:)) :))
durucum nasılsın iyimisin bebişlerin nasıl..
iyiyim tatlım. iyiler bıdıklar. şuan uyuyolar ama her an uyanabilirler. gündüzleri kısa kısa uyuyorlar.
canım transfer olmuşsun çok sevindim. inşallah güzel haber verirsin bize. dua edicem senin için özellikle. sonuç tarihin ne zaman.
iyiyim tatlım. iyiler bıdıklar. şuan uyuyolar ama her an uyanabilirler. gündüzleri kısa kısa uyuyorlar.
evet canım perşembe günu oldu tarnsferim nasipse haftaya bugün sonucu alacağız 3bebisim var göbüşümde sekerim bakalım kaç tanesi.kalacak beninle:))
hadi canım hayırlısı insallah 3 üde göbüşünde tutunur tatlı bebişlerin olur oyyy masallah
uyusunlar canım ya öyle.buyuyecekler..
kuzum.profil resmin bebislerin mi pc den girince bakayım:)
benim doğum öncesi çok şişmeyen ayaklarım doğum sonrası davul gibi oldu, bir hafta sonra geçti. Anneliğe yavrularımı kucağıma aldığım an alışmış gibiydim. şimdide onlar artık bizi ayırt edebiliyo. hayırlısıyla sende yaşayacaksın az kaldı. darısı tüm arkadaşlara.
uzun zamandır yalnızım annem yok. 6. gün yalnız kalmıştım bebeklerle. çok şükür idare ediyorum bir sıkıntı olmadı.
evet canım bebişlerin ilk dakikaları ameliyathanede çekilen foto.
Kız nafiş bugün nasılsın? Ben gözlerimi açık tutmak için baya çaba sarfediyorum gece fazla uyuamadım sabahta erken kalkınca dinlenemedim burdada tam uyku havası var yağmur yağıyor bana herşey yakışırıda seyredeyim atarım biraz sonrada yemek telaşı var off yemek yapmaya üşeniyorum artık
selam şekerler, nasılsınız??
İnşallah güzel haberler vardır,
kuzulardan fırsat bulup giremiyorum özledim hepinizi. bizde herşey yolunda, büyüyorlar sıpalarım. :13:
iyiym çok şükür canım dün kocis gelince daha iyi oldum
nasipse aksamada annem.gelecek canım dahada iyi olacagim..
dün çok bunalmış.kuzu yaa kaç gündür.evden çıkmıyorum gezemiyorumda evede gitmedim yolculuk yapmamak için teyzem bakiyo öyle olunca baya bunaldim..
sende.çok yorma canım kendini yat uyu valla burda da yağmur var ben birazdan yatıp uyucam :))
Az daha sabır canım hiç olmazsa yanında çene yapcak biri var bende oda yok bazen kendi kendime konuşuyorum kafayı yiyorum galibatam yatmaya karar verdim şimdide tepemde matkap çalıştırıyolar bende şansmı var beklicem mecbur bitmesini uyuyamam yoksa
geçmiş olsun derin sultan çok yorma kendini artık son günleriniz ayaklar davula dönmüş hemen...siizn doğumlarını benkayra ile peşpeşe olacak galiba kırklarınız karışacak gibi görünüyor...Slm kızlar güzel haberler var sanırım jülicim opu olmuş maşallah yumurta sayısı güzel inşallah hepsi döllenir yeterinde yumurtası döllenmiş çok sevindim bizde şimdi geldik doktordan renkli dopler çekildim orda suyu biraz azalmış dedi doktor nst ye girdim sancı çıkmadı kendi doktoruma sonuçları göstermeye gittim suyu iyi çok az değil dedi 99 muş 55 e düşerse hemen alırım dedi cuma tekrar gitcem bakalım bu arada dün akşam alışveriş merkezine gittim aman eve zor geldim arabaya bile binemedim ayaklarım tutuldu resmen bi daha dedim tövbe doğuruncaya kadar evden dışarı çıkmıcam gece sağımdan soluma dönemedim ayaklarımın acısından et kırılmış gibi acıyo yürüyemiyorum eşimede diyemiyorum kendin kaşındın dicek diye off:44:
selam şekerler, nasılsınız??
İnşallah güzel haberler vardır,
kuzulardan fırsat bulup giremiyorum özledim hepinizi. bizde herşey yolunda, büyüyorlar sıpalarım. :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?