Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek sıcak yencek bi yemek olduğu için eşimin gelmesine yakın yapcam canım dualarımız hep sizinle canım biliyosunuz bizi bizden daha iyi kimse anlamaz ben çok umutluyum senden hayırlısı canım ben doğurmadan senin güzel haberin gelcek inşallahbeklerken bu arada vaktini boşa gecirme yemeğini yap madem canım:))
neyse benimde.dualarim var canım.onu okuyup yatarım belki kendine.çok iyi bak canım dua et bana.olurmu canım çok ihtiyacım var
geçmiş olsun derin sultan çok yorma kendini artık son günleriniz ayaklar davula dönmüş hemen...siizn doğumlarını benkayra ile peşpeşe olacak galiba kırklarınız karışacak gibi görünüyor...
Evet canım banada öyle geliyo ikimiz aynı zamanlarda doğum yapcaz ayaklarımı gören korkuyo hastanede bile millet karnıma değil ayağıma bakıyo eşimde koca pabuç diye seviyo beni![]()
adetim ne cins ya BUGUN ayın 1 i ve benim adetim olucak ağırlar. Başladı
TALIHIM YOK BAHTIM KARA BÖYLE HAYAT BATSIN YERE DIZLERIME VURA VURA ÖLEN VARMI BENIM GIBI OYYY
PÖF of sıkıldım artık ya
![]()
saolasin canım.inşallah:))
sen.minigmanig dimi:))
evet canım bebişlerin ilk dakikaları ameliyathanede çekilen foto.
Belki adetin hiç gelmez canım süpriz olur bebiş gelir bakarsın
evet canım perşembe günu oldu tarnsferim nasipse haftaya bugün sonucu alacağız 3bebisim var göbüşümde sekerim bakalım kaç tanesi.kalacak beninle:))
İnşallah üçüde kalır birkereden kurtulursun bebiş yapmaktan:)![]()
evet canım ben oyum![]()
hoşgeldin topiğimize tatlımm...siizinde bebişiniz olsun biizmde bebişimzi olsun artık değil mii
kızlar azcık temziliğimi yapiim pazara gidecem öpüldünüz...Meryem listemiz devam ediyor herkes gününde okuyor..merak edenelere duyurulur hanımlar günü gelen Gülden dönene kadar bana bilgi verirse sevinirimm...ben gerçi bi şekilde ulaşıyorumm okuyanlara amaa aklınızda olsunn
görüşmek üzere canlaar![]()
Günaydın bitanemm nasılsın bugünn demek anneciğin 2 günlüğüne gidip gelecek...Allah kavuşturusn...önemli bişey yoktur inşallah
Günaaydıınn yetercimm
maşallah subhanallah...,nşallah herşey yolunda gider tektaşın parlar göbüşünde bebiş olur sonra da kucağında evlat olur bitanemm...
![]()
kızlar sağolun inşş yarında devam ederse bölünmeye tarnsfer olacakinşallah pozitif sonucu alirimda bu sözünü hatirlatirim şekerim:)
ayy yetercim hadi bakalım teksas pirlantan olacak inşallah...
dua edelimde kirklarimiz karissin:)) :))
kismet canım hayirlisi neyse o olsun dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden Rabbimden gelene raziyim 3ude gelirse ne mutluİnşallah üçüde kalır birkereden kurtulursun bebiş yapmaktan:)![]()
hatun bebelri zapt edemicek evde koştur koştur
ne güzel inş güzel bi ay olur sağlıklı HUZRLU mutlu bi ay geçiririz kızlar 2 ay sonra ben 24 olucam inş yeni yılda bütün sorunlardan sıkıntılardan kurtuluruz ve sağlıklı HUZRLU bir yılmız olur bebişlerimzde gelir inş
papatyanın sen napıyosun az kaldı bebişin gelmesine seninki kızmı erkekmiydi isim belirledinzmi
mesajını yeni gördümm özel mesaj kutuna bakar mısın hayatımm![]()