• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

:50:adetim ne cins ya BUGUN ayın 1 i ve benim adetim olucak ağırlar. Başladı:43:TALIHIM YOK BAHTIM KARA BÖYLE HAYAT BATSIN YERE DIZLERIME VURA VURA ÖLEN VARMI BENIM GIBI OYYY:43:PÖF of sıkıldım artık ya:47:

beklerken bu arada vaktini boşa gecirme yemeğini yap madem canım:))
neyse benimde.dualarim var canım.onu okuyup yatarım belki kendine.çok iyi bak canım dua et bana.olurmu canım çok ihtiyacım var
Yemek sıcak yencek bi yemek olduğu için eşimin gelmesine yakın yapcam canım dualarımız hep sizinle canım biliyosunuz bizi bizden daha iyi kimse anlamaz ben çok umutluyum senden hayırlısı canım ben doğurmadan senin güzel haberin gelcek inşallah

geçmiş olsun derin sultan çok yorma kendini artık son günleriniz ayaklar davula dönmüş hemen...siizn doğumlarını benkayra ile peşpeşe olacak galiba kırklarınız karışacak gibi görünüyor...

Evet canım banada öyle geliyo ikimiz aynı zamanlarda doğum yapcaz ayaklarımı gören korkuyo hastanede bile millet karnıma değil ayağıma bakıyo eşimde koca pabuç diye seviyo beni :52:

:50:adetim ne cins ya BUGUN ayın 1 i ve benim adetim olucak ağırlar. Başladı:43:TALIHIM YOK BAHTIM KARA BÖYLE HAYAT BATSIN YERE DIZLERIME VURA VURA ÖLEN VARMI BENIM GIBI OYYY:43:PÖF of sıkıldım artık ya:47:

Belki adetin hiç gelmez canım süpriz olur bebiş gelir bakarsın

Ben yatmaya karar verdim kızlar 4.30 da kalkmam lazım 2 saat uyusam yeter tabi uyuyabilşrsem uyuyamazsam gelirim yine öpüldünüz:21:

Belki adetin hiç gelmez canım süpriz olur bebiş gelir bakarsın

RABBIM DUYSUN SENI :43::emir_bebek::nazar:CANCAGIZIM BENIM SIZLERDE OLMASANIZ KARAMSAR OLUP DURUCAM ALLHIM SAĞLIKLA SIHTLE DOĞSUN BEBIŞIN O GELSİNDE BIZIM SIPALARADA DESIN GELSINLER İNŞ ALLHIM HAYIRLISYLA DUY DUALRIMIZI KABUL ET YAT UYU CNIM DINLENMENE BAK YARAMZ GELINCE YTIRMAZ SENİ:1:

İnşallah üçüde kalır birkereden kurtulursun bebiş yapmaktan:):emir_bebek:

:1:hatun bebelri zapt edemicek evde koştur koştur :1:ne güzel inş güzel bi ay olur sağlıklı HUZRLU mutlu bi ay geçiririz kızlar 2 ay sonra ben 24 olucam inş yeni yılda bütün sorunlardan sıkıntılardan kurtuluruz ve sağlıklı HUZRLU bir yılmız olur bebişlerimzde gelir inş:40:papatyanın sen napıyosun az kaldı bebişin gelmesine seninki kızmı erkekmiydi isim belirledinzmi

Son düzenleme:
evet canım ben oyum:1::1::1::1:

hoşgeldin topiğimize tatlımm...siizinde bebişiniz olsun biizmde bebişimzi olsun artık değil mii:16::16::16::9::9::9:

kızlar azcık temziliğimi yapiim pazara gidecem öpüldünüz...Meryem listemiz devam ediyor herkes gününde okuyor..merak edenelere duyurulur hanımlar günü gelen Gülden dönene kadar bana bilgi verirse sevinirimm...ben gerçi bi şekilde ulaşıyorumm okuyanlara amaa aklınızda olsunn
görüşmek üzere canlaar:3::3::3::10::10::10::10:

Ben uyuyamadım matkap sesinden çıldıracağım:47: en iyisi gideyim yemek yapayım:56:

:47:Kırmızlar gelmiş bulunuyor :47:anlaşılan oki bana mutluluk yok:50:napim:43:gelmezsen gelme:19:

hoşgeldin topiğimize tatlımm...siizinde bebişiniz olsun biizmde bebişimzi olsun artık değil mii:16::16::16::9::9::9:

kızlar azcık temziliğimi yapiim pazara gidecem öpüldünüz...Meryem listemiz devam ediyor herkes gününde okuyor..merak edenelere duyurulur hanımlar günü gelen Gülden dönene kadar bana bilgi verirse sevinirimm...ben gerçi bi şekilde ulaşıyorumm okuyanlara amaa aklınızda olsunn
görüşmek üzere canlaar:3::3::3::10::10::10::10:

hos bulduk canım insallah benimde olsun seninde olsun hepimizinde olsunnnnnnnnnnnnn:16::16::16:

olsunda olsun göbişimiz bebek kalbimiz sevgi dolsun:49::49::49::49:

Günaydın bitanemm nasılsın bugünn demek anneciğin 2 günlüğüne gidip gelecek...Allah kavuşturusn...önemli bişey yoktur inşallah

Günaaydıınn yetercimm:3::3::3::3:

:46::46::46::46::46::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
maşallah subhanallah...,nşallah herşey yolunda gider tektaşın parlar göbüşünde bebiş olur sonra da kucağında evlat olur bitanemm...
:16::16::16::16:

inşallah pozitif sonucu alirimda bu sözünü hatirlatirim şekerim:)

ayy yetercim hadi bakalım teksas pirlantan olacak inşallah...
dua edelimde kirklarimiz karissin:)) :))
kızlar sağolun inşş yarında devam ederse bölünmeye tarnsfer olacak

İnşallah üçüde kalır birkereden kurtulursun bebiş yapmaktan:):emir_bebek:
kismet canım hayirlisi neyse o olsun dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden Rabbimden gelene raziyim 3ude gelirse ne mutlu;)

:1:hatun bebelri zapt edemicek evde koştur koştur :1:ne güzel inş güzel bi ay olur sağlıklı HUZRLU mutlu bi ay geçiririz kızlar 2 ay sonra ben 24 olucam inş yeni yılda bütün sorunlardan sıkıntılardan kurtuluruz ve sağlıklı HUZRLU bir yılmız olur bebişlerimzde gelir inş:40:papatyanın sen napıyosun az kaldı bebişin gelmesine seninki kızmı erkekmiydi isim belirledinzmi

canım yeterki olsunlar bi şekilde zaptederim ben:))
şimdilik bu ayın ilk haberini olumlu veya olumsuz ben verecegim galiba canım..

Benim transfer günüm belli oldu 4 ekim... yarın gebelik aşısı yapılacak cuma da transfer benim bu 3. Denemem olucak. Dondurulmuş embriyo ile. Ilk ikiside dondurulmustu. Ama olmadı Inşallah bu sefer bebisim annesine tutunur.

HAYATTAN NE ÖĞRENDİM …
*Geniş ve rahat olmayı öğrendim… Ölümün dışında hiç bir şey göründüğü kadar önemli ve acil değil…
*Coşkulu ve neşeli olmadığım zaman, bunun hiç kimsenin suçu olmadığını ve gülümsemem gerektiğini öğrendim…
*Cesur olmayı; değilsem bile öyle davranmayı öğrendim… Nasıl olsa, aradaki farkı kimse anlamıyor…
*Cazibemle 30 dakika idare edebildiğimi, ama ondan sonra mutlaka bilmem gereken bir şeyler olduğunu öğrendim…
*Hiç kimsenin sır saklamadığını öğrendim!… Çünkü herkes, “birine söylemek ihtiyacı” hissediyor…
*Yanıtını bilmediğim ve emin olmadığım konularda “Bilmiyorum” demenin daha faydalı olduğunu öğrendim…
*Ağzımı kapalı tuttuğumda, fazla hata yapmadığımı öğrendim!…
*Başarıya çıkan bir “asansör” olmadığını, tırmanmak gerektiğini öğrendim…
*İnsanların bana sadece, -benim izin verdiğim şekilde- davranabildiklerini öğrendim…
*Kıskançlığın, mutluluğun düşmanı olduğunu ve “mutlu olmak için başkalarına güvenmenin sonsuza kadar hayal kırıklığı getirdiğini öğrendim…
*İnsanların kendinden daha az başarılı insanlarla, başarısını; mutsuz insanlarla da mutluluğunu konuşmaması gerektiğini öğrendim…
*Başkaları için olumsuz düşünüp acımasız ve kırıcı olanların, aslında güçsüz kimseler olduğunu ve sevgiyi sadece güçlü insanların bildiğini öğrendim…
*İnsanlara artık kızmıyorum… Çünkü, hayatlarında hataları, sorunları, mutsuzlukları olan insanların, karşılarındakileri kendi yerlerinde görmeye çalıştıklarını öğrendim…
*”Ben bu hatayı nasıl yaptım?” demek yerine, en mükemmel düşünenlerin bile hata yapabileceğini; önemli olanın, ders alıp yinelememek olduğunu ve yeni hatalardan daha az zararlı çıkmayı öğrendim…
*Hayattaki en önemli çözümün, neyin “önemli” olduğuna karar verip gerisini çöpe atmak olduğunu öğrendim…
*BENİ ELEŞTİREN, BANA BİR ŞEYLER SÖYLEME YETİSİNİ KENDİNDE BULANLARA , “CEVAP VERMEME”Yİ ÖĞRENDİM… ÇÜNKÜ BU TARTIŞMA, HİÇ BİR ZAMAN BİTMEYECEKTİR…
*Sadece “ders almak” için arkama bakmayı, sadece “yüksek sesle düşünebilmek” için sorunumu bir başkasına anlatmayı öğrendim…
“Çözüm” için değil…
*”İmkânsız” diye bir şey olmadığını, çok istediğimde imkansızı elde edebildiğimi, asıl savaşı kazanabilmek için “küçük çarpışmaları kaybetmeyi” göze almayı öğrendim…
*Zamanı ve sözleri, dikkatsizce kullanmamayı öğrendim… Çünkü geri alamıyorum…
*Ne kadar çaba harcarsam harcayayım, bazılarının mutsuzluk için her zaman bir “neden” bulabildiğini öğrendim… ARTIK ÇABALAMIYORUM!
*Önemli olan şeyin, başkalarının benim hakkımda ne düşündükleri değil; benim kendim hakkındaki düşüncelerim olduğunu öğrendim… Kendimi yargılıyorum…
*”Affetmek ve Unutmak“… Eğer güçlüysen başarabildiğini ve kin tutmanın beni rahatsız ettiğini öğrendim…
*Nerede ve ne şartlarda olursa olsun, yaşadığım yeri güzelleştirmeyi öğrendim…
*Sürekli “BEN DÜRÜSTÜM, BEN DOĞRUYU SÖYLÜYORUM, SEN FARKLISIN” diyenlerden kuşkulanmayı öğrendim!…
*Durum ne kadar vahim olursa olsun, soğukkanlılığımı yitirmemeyi, gülümsemeyi; her şeyi negatif ve kötü düşünen, mutsuz olan insanlardan ayrı kalmayı öğrendim…
*Beni kızdıran birine cevap vermeden önce, 10 saniye düşünmeyi, nefes almayı ve kendime sakinleşmek için zaman tanımayı öğrendim…
*Bugünkü her üzüntümün ve her acımın, benim yarınki mutluluğumu hazırladığını öğrendim…
*Yapmak istediklerimden asla vazgeçmemeyi, büyük düşlerin gerçeklerden daha güçlü olduğunu ve “başarmanın en kısa yolu” olduğunu öğrendim…
*”Kaybedecek neyim var?” demek yerine , yaşadığım her şeyde “kazanacak çok şeyim var!” demeyi öğrendim…
*Hayatı, gereğinden fazla ciddiye almamayı öğrendim…
*En önemlisi de, kendime gülmeyi, kendimle eğlenmeyi, kendimi sevmeyi öğrendim!…

biliyorum ve eminim ki bugün benim için mucizelerle dolu yepyeni bir gün!..

Ben şu anda önce kendimi ve sonra da hayatımın akışını farklı yönlerde etkilemiş olan herkesi sevgiyle anıyorum; bugüne kadar insanlara istemeden ya da isteyerek yaşattıklarım için önce kendimi sonra da onları affediyorum!..

çünkü ben kendimi, özünde iyi bir insan olduğumu; onların da doğru yolu bulmam için hayatıma girmiş, bana ayna tutma görevini üstlenmiş insanlar olduklarını biliyorum!..

Iyi ki vardınız, iyi ki varsınız ve iyi ki var olacaksınız; hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum!..

Ve şunu çok iyi biliyorum; ancak ben değişirsem dünya değişir!..

ben şu anda sahip olduğum her şey için evrensel zekaya şükrediyorum!..

çünkü biliyorum ve eminim ki bolluğun, bereketin, refahın ve zenginliğin olduğu bir evrende yaşıyorum!..

Ve yine biliyorum ve eminim ki evren ihtiyacım olan her şeyi bana cömertçe sunar!..

Ben şimdi, burada; kendimi evrenin sonsuz olanaklarına açıyorum!..

Evrenin bana sunduğu iyi, güzel ve hayrıma olan her şeyi sevgiyle kabul ediyorum ve onların tadını çıkartmak için kendime izin veriyorum!..

Ve öyledir!..

Back