• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bilmiyorumki canım ya uzun süre gezmek filan yasak bana o yüzden evden dısarı cıkmıyorum yolculuk yapmamak için evede gitmedim eşimde yanımda yoktu bunaldım herhalde baya sıkılmıştım ama cok şükür iyiym:)
anladım tabi bide merak ve heyecan da var..teyzen nerde oturuyo cnm yakınmı size?

anladım tabi bide merak ve heyecan da var..teyzen nerde oturuyo cnm yakınmı size?
merak olmazmı canım haat sahfada kaliteleri 2. kalite olunca bide grip oldum bobol öksürük hapşuruk yaşadım korkuyorum acıkcası ama hayırlısı canım ne diyeyim umarım sevinecegim bi haber olur dua etmekten baska bişey gelmiyo elimden...
teyzem bursa merkezde canm ben ilçesinde oturuyorum biraz uzak bana

merak olmazmı canım haat sahfada kaliteleri 2. kalite olunca bide grip oldum bobol öksürük hapşuruk yaşadım korkuyorum acıkcası ama hayırlısı canım ne diyeyim umarım sevinecegim bi haber olur dua etmekten baska bişey gelmiyo elimden...
teyzem bursa merkezde canm ben ilçesinde oturuyorum biraz uzak bana
canım kalitelerine çok takılma .benimle birlikte 7 kişi opu ya girdik ve transferimiz aynı gün yapıldı.sonra ben negatif alınca dedim o kızlar ne oldu diye sordum onlar pozitif almıştı.dr dedi ki inanki o pozitif alanların içinde kalitesiz emriyolar vardı tutmaz ama hadi yne de yapalım dediklerim vardı dedi onlar tuttu oysaki seninki süperdi ama tutmadı dedi.. kısmet yani cnm bu iş öle kaliteye filan bakmıyo be cnm ..
tatlım laptop bacağımı çökertti artık ben kapıyorum lütfen sende en azından transfer döneminde telden ve pc den uzak dur... kitap oku tv izle yat uyu ama buraya çok takılma derim şahsi fikrimmmm:))biz seni bekleriz:))
öpüyorummm cnmmm

canım kalitelerine çok takılma .benimle birlikte 7 kişi opu ya girdik ve transferimiz aynı gün yapıldı.sonra ben negatif alınca dedim o kızlar ne oldu diye sordum onlar pozitif almıştı.dr dedi ki inanki o pozitif alanların içinde kalitesiz emriyolar vardı tutmaz ama hadi yne de yapalım dediklerim vardı dedi onlar tuttu oysaki seninki süperdi ama tutmadı dedi.. kısmet yani cnm bu iş öle kaliteye filan bakmıyo be cnm ..
tatlım laptop bacağımı çökertti artık ben kapıyorum lütfen sende en azından transfer döneminde telden ve pc den uzak dur... kitap oku tv izle yat uyu ama buraya çok takılma derim şahsi fikrimmmm:))biz seni bekleriz:))
öpüyorummm cnmmm
canım dediğin gibi mehtaptA kalitelere pek takılma diyo ama ne bileyim canım..eyse 1 haftaya yasayıp göreceğim sonucu ne kaldıki surda...
canm laptopu pek almıyorum elime ama can sıkıkıntısına tel hep elimde:( sayışır..kitapla
rımda bitti okunacak..hadi sana iyi geceler canım bende yatacagım artık uykum geldi..yarında annecim gelicek..

Selam kızlar kuş uykumdan yattigimdan beri kaçıncı kalkisim sabah zaten 6 da kalkip havaalanina birakicaz 2 günlüğüne samsun a gidip gelecek:14:

niye kız bekliticeksin kızcagızı hamile canı dansöz çekmiş ayıptır bekletmek:) al papatyacım ben den sana gelsin:))))
Eki Görüntüle 819002 Eki Görüntüle 819003 Eki Görüntüle 819004
Eki Görüntüle 819005 Eki Görüntüle 819006 Eki Görüntüle 819007 Eki Görüntüle 819008

ayyyyy canım Allah yardımcın olsun ben de diyet topiklerini geziom fellik fellik:50::50::50:

Günaydın tatlım çook teşekkür ederim sana.Keşkem bende böyle oynayabilsem ama az kaldı sabrediyorum:)

kızlar merkezden aradılar yumurtam dölenmiş yarın duruma göre arayacaklar

Selam kızlar kuş uykumdan yattigimdan beri kaçıncı kalkisim sabah zaten 6 da kalkip havaalanina birakicaz 2 günlüğüne samsun a gidip gelecek:14:
Günaydın bitanemm nasılsın bugünn demek anneciğin 2 günlüğüne gidip gelecek...Allah kavuşturusn...önemli bişey yoktur inşallah
günaydın kızlar :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
Günaaydıınn yetercimm:3::3::3::3:
kızlar merkezden aradılar yumurtam dölenmiş yarın duruma göre arayacaklar

:46::46::46::46::46::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
maşallah subhanallah...,nşallah herşey yolunda gider tektaşın parlar göbüşünde bebiş olur sonra da kucağında evlat olur bitanemm...
:16::16::16::16:

günaydın Hanımlaarrr
Allaha ın Rahmeti bereketi selameti üzerimize olsun çok güzel bir gün olsun güzel haberler peşpeşe gelsin inşaallah
Jüliiiiettaaa canım arkadaşım bugün opu olacak Rabbim bol ve kaliteli yumoşlarının çıkmasını nasip etsin sağlıkla döllenip sonunda kucağında evlat olsunlar arkadaşıma inşaallah dua edin kızlar opudan çıkmış olmalı şu sıralar:16::16::16:

günaydın Hanımlaarrr
Allah ın Rahmeti bereketi selameti üzerimize olsun çok güzel bir gün olsun güzel haberler peşpeşe gelsin inşaallah
Jüliiiiettaaa canım arkadaşım bugün opu olacak Rabbim bol ve kaliteli yumoşlarının çıkmasını nasip etsin sağlıkla döllenip sonunda kucağında evlat olsunlar arkadaşıma inşaallah dua edin kızlar opudan çıkmış olmalı şu sıralar:16::16::16:

günaydın canım duana amin diyorum inşallah jülinin işleri yolunda gider ve oda bize müjdeli haberi verir Allah yar ve yardımcısı olsun

günaydın canım duana amin diyorum inşallah jülinin işleri yolunda gider ve oda bize müjdeli haberi verir Allah yar ve yardımcısı olsun

günaydın Sara sultanımm bu gece sen okudun değil mii Meryem Suresini yanlış bilmiyorumm..sanırım tarihe takılıp Kdr hatun da okudu...iki kişi birsen dua etmişl oldu hayrolsun bacımm

günaydın Sara sultanımm bu gece sen okudun değil mii Meryem Suresini yanlış bilmiyorumm..sanırım tarihe takılıp Kdr hatun da okudu...iki kişi birsen dua etmişl oldu hayrolsun bacımm

evet canım bu gece ben okudum Allah kabul etsin hepimizin duasını kdrcim de okumuş demek olsun hep bir ağızdan edilen dualar kabul olur inşallah ve hepimizin kucağı dolacak bu sene bitmeden

Rabbim kabul etsin dualarınızı okuduğunuz meryemler evlat olarak dönsün yuvalarınıza inşaallah
Jülimm opudan çıkmışş kendine gelmeye çalışıyormuşş..9 yumisi toplanmışş...inşallah kaliteli bebi,ş olsunlar şimdi A.Ş.K Zamanı Süpermenlerle:16::16::16:Eki Görüntüle 819330 Eki Görüntüle 819331
$kalp.gif

Slm kızlar güzel haberler var sanırım jülicim opu olmuş maşallah yumurta sayısı güzel inşallah hepsi döllenir yeterinde yumurtası döllenmiş çok sevindim bizde şimdi geldik doktordan renkli dopler çekildim orda suyu biraz azalmış dedi doktor nst ye girdim sancı çıkmadı kendi doktoruma sonuçları göstermeye gittim suyu iyi çok az değil dedi 99 muş 55 e düşerse hemen alırım dedi cuma tekrar gitcem bakalım bu arada dün akşam alışveriş merkezine gittim aman eve zor geldim arabaya bile binemedim ayaklarım tutuldu resmen bi daha dedim tövbe doğuruncaya kadar evden dışarı çıkmıcam gece sağımdan soluma dönemedim ayaklarımın acısından et kırılmış gibi acıyo yürüyemiyorum eşimede diyemiyorum kendin kaşındın dicek diye off:44:

selam şekerler, nasılsınız??
İnşallah güzel haberler vardır,
kuzulardan fırsat bulup giremiyorum özledim hepinizi. bizde herşey yolunda, büyüyorlar sıpalarım. :13:

Back