Slm kızlar güzel haberler var sanırım jülicim opu olmuş maşallah yumurta sayısı güzel inşallah hepsi döllenir yeterinde yumurtası döllenmiş çok sevindim bizde şimdi geldik doktordan renkli dopler çekildim orda suyu biraz azalmış dedi doktor nst ye girdim sancı çıkmadı kendi doktoruma sonuçları göstermeye gittim suyu iyi çok az değil dedi 99 muş 55 e düşerse hemen alırım dedi cuma tekrar gitcem bakalım bu arada dün akşam alışveriş merkezine gittim aman eve zor geldim arabaya bile binemedim ayaklarım tutuldu resmen bi daha dedim tövbe doğuruncaya kadar evden dışarı çıkmıcam gece sağımdan soluma dönemedim ayaklarımın acısından et kırılmış gibi acıyo yürüyemiyorum eşimede diyemiyorum kendin kaşındın dicek diye off:44:
canım seni çok iyi anlıyorum. artık çok yorma kendini. ben akşam alışveriş merkezinde çok yorulmuştum sabaha suyum gelmişti, bir arkadaşımda çok yürüdüm yoruldum dediğinin sabahına doğum yaptı.

o yüzden dikkat et tatlım. az kaldı biraz daha sabret canım. gerçi sonra hiç gezemiyon ama