tamam sen 4 tane yap ben bi ikiz doğuracam bide üçüz beş tane olacak ne güzel olur yaaaaa Allahım nolur duy sesimizi
gunaydin kizlarrrr
aksam nereye kactiniz hic gidiom demedeenn:))
maşallah düşük gibi başlamış görünse de sonrasında gayte güzel artmış değerinn sağlıkla devam etsin kucağına almak sağlıkla büyütmek nasip olsun canımmkızlar merhaba tüp bebek yaptırdım ayın 7 sinde tranfer edildi.12.gün 38 14. gün 93 16. gün 291 bugün ise 20. gün 2075 olmuş.bu değerlerin böle artışı normalmi.2 embriyo konmuştu.bide kese ne zaman görünebilir
selaamm canımm benim net koptu mesajlara cevap verirken yarısı da kaldı...öle kalakaldım bilgisayar başında zatenb saat 12 olmuştu mecbur yattım...yeni düzelttim meğer interneyt kablosu çıkmışş modemin ondan sinyal var ama bağlantı kopmuşş..taktım resetledim falan çok şükür şimdi girebiliyorum,gunaydin kizlarrrr
aksam nereye kactiniz hic gidiom demedeenn:))
hakkaten nasıl uğraştırıyordur herkesin de uygun olduğu güne denk getirecen olmadı yer değiştirecen ..Allah razı olsun emeklerinin karşılığında göbüşünde habire yer değiştiren kıpır kıpır ikiz bebe versinn bacımmnormal dediğin gibi o ağrılar bi kaç gün sonrada ağrıların devam ediyorsa mikemmel olur
bende meryem listemizi düzenliyorum özelden yazışmalarım oluyor göründüğü gibi kolay değil o listeyi bir arada tutmak okuyacakların peşine düşmek zamanımı alıyor uleennnn...senin günün belli biliyon bakıyon dimi listeye...daha fazla okurum dersen yaz bana ekleyim sonra günler dağıtılınca herkes birbirinin gününe göz dikiyo
hepinize hayırlı cumalar canlar..
dualarimdasiniz opuyorum hepinizi..
hayırlı cumalar...
gördüm tabii mesajı ama ben sana cevap yazmamışmıyım:26::26::26:
tatlım özelden çok mesaj alıyorum ben bazılarını kaçırıyorum demek okuduktan sonra..
temizlik pazartesi anca biter canım acele etmiyorum halılarım yıkamadan pazartesi gelecek...
en son değerin ne çıktı ne durumdasın
canım biliyorum ortak kararla yapıldığını sanırım yanlış anladın beni:)
o zaman.günü sana kalsin bayrama kadar olan süre içinde 2gün ekle bana ben cepten bakamicam şimdi tabloya:)
tamam canım anlaştık o zaman ben 2 kerede 4 bebe sen 2 kerede 5 bebe yap süpper olur
akşam yazışırken en sonunda bağımlılığım olan oyun kulübünde buldum kendimi
nasıl uykum gelmiş ama ben saat 1 di hala oynuyodum acil bu bağımlılıktan kurtulmam lazım zira tüp bebek tedavisi yerine oyun bağımlılığımdan kurtulmak için bir tedaviye alınacammesela şu an kendimi zor tutuyom
evet yanlış anladım seni
sen telden giriyon heeeee ondan listeyi göremiyon yani anladım
bayrama kadar gün varmı bi bakem listeye...
bildim zaten zor oluyor liste demi_? sadece senin başına kaldı gibi hakkını helal et umarım güzel şeyler duyarız biraz önce kırmızıyı gördüm ne kadar sürer bilmiyorum ama takipteyim bitsin haber ederim okuyanlardan da Allah razı olsun
bağımlı oldun demek
rehabilite olman lazımm....ruyalarına girer insanın şu seviyeyi de bir aşaydımmdiye diye sabhalamaya kalkıyor insan çok fenaaa bacımm:26::26:
bak can arka arkaya olsada olur:))
hakkaten nasıl uğraştırıyordur herkesin de uygun olduğu güne denk getirecen olmadı yer değiştirecen ..Allah razı olsun emeklerinin karşılığında göbüşünde habire yer değiştiren kıpır kıpır ikiz bebe versinn bacımm
gulden 26 ekim musait mi??
:)))))) hamaratsin anacim.sen beni begenmezsin bi sure sonra elin ayagin ne kadar yavas ayagim altindan cekil dersin:))
bitirebildin mi bari yorulmussundur..
sanada hayırlı cumalar canımcım kızlar napıyooo hareketleri çok belli oluyomu
kırmızı kart görenlerden biri de benimm...bu kırmızılar da boşa giidyor..bi raporu çıkaramadık halaaa...ne hastaneymii 12. yi beş geçene kadar hatlar düşmüyor tam düşürüyorum tüm randevularımız dolu yarın tekrar dneyin diyorlar..zaten uzak hastane gitmek bir dert...karı koca hem muyaneye hem sonuç göstermeye ayrı randevu alamaya uğraşıyoruz...dosyayı tammalasak kurula gönderseydik bu kırmızlarla ilk görüşmeye giderdim aret hocayaaa.....yol haritamızı belirlesin takip edecekse etsin raporum çıjar çıkma zd atedaviye geçelim amaa nerde uzadıkça uzuyor....inşaallah evlat sıramız çabucak gelsin be güldenimm bekle bekle yaşlandım arkadaş...helal olsun canım lafımı olur ne demek..
sonuçta senin gazınla hazırladım listeyi...
düşünüyordum aslında daha öncede dua listelerimiz oldu ama bu ara topik tenha aslında okumada güçlük çekilebilir diye düşündüm erteleyip duruyordum listeyi...Bismillah dedik başladık 41 günü tamamlayacaz Allahın izniyle...topiğe takılmayan bir sürü hatun var listede onlara ulaştım vs..derken zaman alıyor organize etmek herkes topikte olsa kolay olurdu...kırmızıları gördün demek canın saolsun er ya da geç Rabbim verecek evlatlarımızı sıramızı bekliyoruz hepimiz
ayy sormaaa son bir tane şeker ya da jöle kalıyor ya zman yetmiyor ya da hamlen kalmıyor yaaa nasıl geriliyorumm...ben de tdavide bol bol oyun oynar stres atarım diyordumm bana stres kaynağı olacağını düşünemiyoruz...sorma semuş çok fena bişi çok level atlayacam rekor kıracam diye şitres oluyorum
halbuki benim şitresten uzak pamuklara sarılmam büyük dinginlik içinde tedaviyi beklemem lazım dimi
mesajını okurken senin cümlenden esinlendimm sana özel oldu dua inan Allah söyletmiş olsun mübarek saate denk gelip kabul etsin Mevlamm aynısı da sana olsun deyip kabul etsin inşaallahevet çok uğraştırıcı hemen istifa ediyorum
okuyanlardan sizlerden de Allahrazı olsun canım ne demek lafı bile olmaz...
yalnız duana bittim yani delüüüü
habire yer değiştiren ikizlerim olsun haAminnnnnn
müsait olması lazım canım bakcam şimdi listeye yayınlarım son halini söylerim sana..
yok yok demezdim sende çok hamaratsın tızıııım
bitti sayılır az kaldı ama hafta sonu hallederim inşallah
Güldenim yakından görmeni çok isterdim kuduruk bu kızlar teyzesi biri sağdan biri soldan popolarını çıkarıyor karnım ne şekillere giriyorPazartesi randevum var ama karnım düşmeye başladı aşağılara doğru dr ne dicek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?