Demek sende aynı durumdasın Allah yardımcımız olsun canım başka hiçbir şey için bu kadar sıkıntıya dayanılmaz Allah sağlık versin kuzularımıza..Bu arada dr.sana doğum için tarih verdi mi?
Selam kizlar ben gelene kadar herkez gitmis yineyarin bu saatlerde kuzularimi gorucem insallah
Nafiye transferin yapilmistir canim hayirli olsun rabbim 9 ay ayirmasin gobusunden
Gulden canim gecmis olsun yegenler cok tatli oluyor insan hep gulsunler istiyor rabbim sifa versin
canlar hayırlısıyla transferim oldu bitti hepinize teşekkür ediyorum çok heyecanlıyım..
3tane bebisimi de koydular bi tanesi 1.kalite diğer ikisi 1-2kalite arası olduğu için ikisinide koymak istediğini söyledi dr bende izinverdim :)
şimdi sıra en sıkıcı kısma geldi:)
akşama hepinize tek tek cevap yaxicam opuldunuz :))
Kız doğuruyomusun yoksa anam bende heyecanlandım şimdi doktor benimkinede heran gelebilir dedi ama daha erken bari 37. Haftaya kadar beklese
canlar hayırlısıyla transferim oldu bitti hepinize teşekkür ediyorum çok heyecanlıyım..
3tane bebisimi de koydular bi tanesi 1.kalite diğer ikisi 1-2kalite arası olduğu için ikisinide koymak istediğini söyledi dr bende izinverdim :)
Evet canim yarin 8 de hastanede olucaz aslinda bugundu ama 1 gun daha bekleyelim dedi ishal olmussun ben nerdeyse 20 gundur ishalim ustune birde migde bulantilarim tekrar basladi ne yesem cikariyoruum ALLAH yardimcimiz olsun
şekerim nasıl cevap yazdın bana teessüf ederim alıntı yapamadım
Canım dr bana 25 ekim gibi alırız dedi ama bilmiyorum herşey yolunda giderse 3 gün falan daha bekletirim diye düşünüyorum.Sende tarih bellimi?
Bana dr ikizlerde sınır 37 hafta ama sen iyi olursan bekletirim dedi ben hiç iyi değilim bakalım pazartesi randevum var ne diyecek. Hayirlisi ilsun hepiiz için
Evet canım ikiz bebekleri biraz daha erken almayı tercih ediyorlar, riske atmamak için hayırlısı olsun Allah kolayca kurtarsın.
canım hadii hayırlı olsun inşallahh sonu bebişli olsunnn inşallahh..
canım hadii hayırlı olsun inşallahh sonu bebişli olsunnn inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?