bacım elişlerine mi merak sardın ben de meraklıyım amaaa azcık boş vakit bulduğuma pc başında buluyorum kendimii haliyle hobi falan kalmıyor...neyse ben de kursa yazıldımm ismek e dil kursuna gidecem...kpss de yaş sınırı kaldırılmış tekrar gireyim bari sınava...yüksek lisans için de erteleyip duruyorumm..belki bu sene bir bölüm seçerim kendimeee Ales ten aldığım not fazlasıla yeterliydi...tabii hala geçerliyse...olmasa tekrar girecez mecbuur..
bence okul işini düşün erteleme yaş ilerleyince zorlaşıyor öğrenmek adapte olmak kafa yormak...
slm kızlar,egunal nasılsın ben çok uzun süredir yazamıyorum benkayra ve durulife merak ettim hayırlısıyla doğum ettiler mi?
Nafis ne kadar kaldi canim bende okuyim
Çok sevindim insallah hayırlısıyla büyütürler bende 32. haftama girdm allahıma binleerce şükür allahım tüm isteyenlere verir insallah.
Günaydın kızçeler, bugün hiiç tadım yok bu idrar yolları beni öldürecek.(
Günaydın kızlarrrrrr
maşallah canım az kalmış doğumuna çok şükür...
Idrar yollarını kınıyorum
Günaydınn bebekim
nerelerdesin sen cnm bnmm..valla muhabbet edemiyoruz artıkkk
Slm kızlar doktordan geldik şimdi nst de sancım çıkmadı dün adet ağrısı gibi ağrım vardı dedim muayene etti açıklığa baktı yokmuş açıklık bebişin suyuda iyimiş gelişmeye devam ediyomuş ama bundan sonra çantalarınla gel kontrole heran herşey olabilir eve göndermem seni dedi cuma günü tekrar gel dedi artık yalancı doğum sancıları başlar senin ilk doğumun olduğu için anlamayabilirsin sancın olursa hemen gel dedi bakalım beklemicek herhalde benimki baksana doktorunda umudu yok
canımcım halıları verdim eve dip köşe girişme halindeyim sık sık gelemiyorum arada bi bakıyorum muhabbete dahil olamıyorum liste için özelden mesajlaşmalara cevap vermek zamanımı alıyor zaten listenin son halini görüyonuz siz bi de bana sor detayları
Slm kızlar doktordan geldik şimdi nst de sancım çıkmadı dün adet ağrısı gibi ağrım vardı dedim muayene etti açıklığa baktı yokmuş açıklık bebişin suyuda iyimiş gelişmeye devam ediyomuş ama bundan sonra çantalarınla gel kontrole heran herşey olabilir eve göndermem seni dedi cuma günü tekrar gel dedi artık yalancı doğum sancıları başlar senin ilk doğumun olduğu için anlamayabilirsin sancın olursa hemen gel dedi bakalım beklemicek herhalde benimki baksana doktorunda umudu yok
hayırlısyla inş bebeişini kucağına alırsın CANIM rabbim izniyle çantalarınıdamı taşıyacaksın ay ne heyecanlı olur bebiş geliyor diye seninki dokuz doğurur
hayırlı doğumlar olsun inşallahhhhh
Sagol canim insallah hayirlisiyla aliriz kucagimizaCanım doğum cuma günüymüş çok sevindim saglikla al kozlarını kucağına darısı başıma olsun..
canım suan ne kadar kaldı bilmiyorum ama ıstersen 50tane okuyabilirsin cuma saati duasını getireceğiz..
Tamam canim okuyorum ALLAH kabul etsin
kizlaar ben kontrole geldim şimdi bugün yanınızda olamicam yarın görüşürüz inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?